In primul rand ar trebui sa le reamintesti ca si ei au fost copii si la randul lor au iubit si au fost iubiti iar iubirea nu-i un lucru rau. Daca nu ar mai exista iubire atunci pentru ce traim?
Cred ca asta cu divortul e doar un motiv stupid.
Ar trebui sa ii intrebi / sa ii intrebe ce le convine mai mult? Sa se certe oamenii si sa nu mai existe armonie in familie sau fiecare sa o apuce pe drumul lui si sa nu mai existe conflicte? Parintii tai s-au gandit in primul rand la tine si la mediul in care o sa cresti. Nu cred ca erai cel mai fericit copil daca aveai sa cresti intr-o famile in care exista mereu cearta. In alte familii se bat, se omoara. Ei au impresia ca divortul vine fara un motiv? Si cu atat mai mult, daca ai tai sunt divortati tu nu o sa iti bati joc de ea si mai ales daca vreti sa aveti o familie, copii pentru ca tu stii cum este sa traiesti fara unul dintre parinti.
Ar trebui sa se gandeasca la fericirea fetei lor.
O sa faca 18 ani si o sa se trezeasca fara ea. Le pleaca fata de acasa si nu stiu cu ce-au gresit.
Probabil ca ei s-au iubit din moment ce s-au casatorit si au facut un copil. Explicale ca nu faci dragoste cu o persoana doar pentru ca ti-e draga si atat. O faci pentru ca o iubesti.
Cel mai bine e sa respiri adanc. E clar ca pe tine nu o sa te asculte. Doar daca vorbeste ea cu ei. Nu prea ai ce sa faci decat sa astepti. Trebuie sa-si spuna si ea oful sa-i faca sa inteleaga ca nu i se duce nici cariera, ca o sa faca facultatea, ca o sa invete si ca tu nu esti o influenta negativa. Si ca ce simte ea pentru tine nu o sa treaca doar daca o sa o tina in casa si o sa o urmareasca, nu o sa treaca pentru ca vor ei.
Impotriva vointei parintilor ei nu ai ce face inca. fata inca traieste din banii lor cum s-ar zice tu nu stiu.dar oricum in plus i si minora si daca ai luao cu forta de la ei ar venii autoritatile pe tine si n-ai facut nimic. tineti relatia pe ascuns pana va devenii majora ea
Asa se intampla cu parintii astia incuiati la mine, stai linistit cu timpu vor intelege si parintii ei ca o iubesti, si amenintarile astea nu trebuie sa te sperie, doar nu crezi ca un parinte isi omoara copilu ca e indragostit.
Pana fata nu e majora nu poti face nimic si chiar te poate reglama politiei! Incearca sa nu fortezi lucrurile, sa le respecti decizia fara a renunta sa discuti cu ea. Poate vor ca fata lor sa fie majora, responsabila si sa-si termine studiile.Mai asteapta un pic, timpul le rezolva pe toate! Succes!
Poti sa astepti pina parintii o sa se mai gandeasca, roaga-i sa-ti mai ofere o sansa si vor vedea ca esti altfel. Daca nu vor accepta asteapta pina fata va creste si apoi poti face dragoste cu ea... Funda? Te rog da-mi funda...
Ai luat-o si ai plecat-o! Deoarece blablabla...o pui pe un umar si drum bun! :3
Si-o dat tipul cu parul in cap cu declaratiile lui. Fata poate sa depuna plangere si sa declare ca se simte amenintata, sa ceara sa fie luata de sub tutela parinteasca. Insa mai intai trebuie sa ia legatura cu cineva de la DGASPC, sau la telefonul copilului.