Mmm nu stiu ce sa spun, cred ca o sa te ierte, doar ca se simte rau. las-o sa se linisteasca putin, daca te iubeste, cu siguranta nu isi doreste sa va despartiti. parerea mea, sincera, e o prostie daca va despartiti din asa ceva, sunt lucruri mult mai grave de care v-ati putea izbi in timp, atunci ce o sa mai faceti? incearca sa o convingi ca o iubesti mai mult decat orice, dar daca ea asta vrea, respecta i decizia, mai bine vorbiti despre asta, nu lasati asa.
Vorbeste cu ea si explica dc ai tipat la ea si cerei din nou iertare si spune-i sa va impacat sa nu dati cu picioru la cat timp ati fost impreuna pentru ca va iubiti reciprosc si suferiti unul pentru celalalt mai ales cand va certati:*
Succes:*:*:*
Depinde acum si dc ai tipat la ea.trb sa tii minte ca niciodata in viata ta sa nu mai tipi la o fata pe care mai ales o si iubesti.crede'ma.snt fata si stiu ce zic. poate ca e mult pusa intrebarea, nu stiu, dar trebuie sa o faci sa se simta iubita de tine chiar daca v'ati certat si chestii. funda?(ca vad ca nu ai dat nimanui inca)