| elenat a întrebat:

Sunt disperata am nevoie de ajutor! Dau FUNDOOI!
Suntem prieteni ft buni cu un baiat pe care il plac nu i-am spus direct dar s`i-a dat seama. Am impresia ca vrea sa se joace cu sentimentele mele acum citeva luni nu i-am mai dau nici un semn ca-l plac pentru ca nu vreau sa par o obsedata. el e la Italy dar el vine in vacantze si cam peste o luna vine! Dar are o prietena care la fel il place sad mi se pare ca este mai importanta pentru el [cred ca este pentru ca se cunosc mai de mult timp](da am incercat sa-l uit ) dar nu pot ba chiar il visez sunt disperata nici nu mai pot avea o dispozitie calumea sad Va rog ajutati-maaaa!

Răspuns Câştigător
| Gabrijel a răspuns:

*** him.da ca e idiot si prost ca nu te vede asa cum vrei u ...mergi mai departe... fi fericita

5 răspunsuri:
| wertori a răspuns:

Eu zic sa incerci! Arata-i mai mult ca-l placi, dar desigur nu i-o spune, adica fa-i complimente, pune-i intrebari capcana din care o sa iti dai seama daca tine la tine ca la o prietena sau ar vrea mai mult. In cazul in care te considera doar o prietena fa-l un pic gelos vorbind mai mult cu alti baieti. Daca nici asa nu vine la tine, eu zic sa-l uiti si sa cauti un baiat dragut si de treaba de care sa iti placa, doar sunt atatia nu?!winking

| elenat explică (pentru wertori):

Mersi mult! no sa-l pot uita dar o sa incerc

| Originalone a răspuns:

Ba cand va citesc obsesiile astea, cum s-ar numi povestiile voastre penibile mor incet.
Parca ar fi acel baiat ceva jucarie sau...
Sau sexul sta in cap si la baza.

| elenat explică (pentru Originalone):

Am spus ceva greshit doar am o problema si vreau sa ma ajutati? nu e o poveste penibila e o situatie in care am nimerit fara sa vreau vreau doar sfaturi! nute-am impus sati scrii i parerea

| elenat explică (pentru Gabrijel):

Mersi mult! esticool frate!winking