| Gaby212 a întrebat:

Sunt distrus crying
Mai bine as muri decat sa traiesc asa,nu mai suport! crying
Fata de care sunt indragostit si pe care o iubesc mai mult decat pe mine insumi a ales pe altcineva sad
Va asigur ca am varsta la care sa pot face diferenta dintre pasiune si iubire...Iar eu iubesc enorm persoana asta!

Cand am aflat despre relatia ei cu acel tip, am simtit cum imi aluneca pamantul de sub picioare.De luni de zile nu mai sunt bun de nimic.Toate relatiile mele cu prietenii, familia si colegii s-au dus naibii.Am devenit o leguma. Imi inec amarul in sticle cu bere si tigari.
Abia am facut fata examenelor din sesiune...Sigurul lucru la care ma gandeam era ca persoana iubita se afla langa altcineva.

Ce sa fac? Nu cred ca pot descrie in cuvinte durerea pe care mi-a provocat-o aceasta dragoste crying

Totul a inceput acum 2 ani si sentimentele mele pentru ea se amplifica de la o zi la alta sad
Ca sa va dati seama ca nu-i doar o "etapa",ci e chiar dragoste adevarata!

Cum sa o uit? Ii vad chipul pana si in vise, noaptea...

28 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Timpul te va ajuta sa o uiți, nu prea ai ce sa faci decât sa mergi înainte și sa încerci sa te detașezi, sa ți ocupi timpul cu altceva, sa speri ca v a apărea o persoana potrivita pentru tine. Intrebarea ar fi tu ai încercat sa fii cu ea, ea știe ce sentimente ai pentru ea? Dacă nu ai fost cu ea oare chiar poate fii vorba de dragoste? De obicei iubim cu adevărat când am fost în relație cu o persoana dacă nu am fost în relație mai mult iubim imaginea pe care ne o creeam noi despre acea persoana.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil esti totusi la o varsta mult prea mica, daca nu esti capabils a intelegi ca, in dragoste este nevoied e doi oameni, ca altfel nu-i impartasita, ori fata aia nu te iubeste pe tine, ci pe altul.
In cazuld e fata, nu ai de ales decat sa te resemnezi si sa cauti o alta fata, care sa te placa si sa te accepte de prieten/iubit.
Vei invata in timp ca, viata reala nu este nici pe departe ca cea virtuala si ceea ce vrem noi cu tot dinadinsul, altii nu vor si nici nu-i putem obliga sau infleunta.
Din pacate, asta nu-i dragoste adevarat, este doar o obsesie pe care tu refuzi sa o intelegi si sa o abandonezi.

| Gaby212 explică (pentru Emma30555):

Intre noi a fost o relatie de prietenie foarte stransa.
Mereu ma privea in ochi si zambea fara niciun motiv.Pur si simplu, m-a facut sa cred ca e indragostita de mine...De ziua mea m-a imbratisat atat de strans incat mai sa raman fara aer(si bine era laughing )
Toate astea mi-au dat curaj si ma simteam aproape gata sa ii marturisesc sentimentele mele, dar brusc a devenit foarte rece cu mine.Parca as fi fost o statuie... sad

Am avut sansa sa o cunosc si cu bune, si cu rele.Mi-a spus la un moment dat niste cuvinte care mi-au sfasiat inima efectiv, dar tot nu am incetat sa o iubesc. I-am vazut si laturile pe care nu le dezvaluia in public. Asta m-a facut sa ma indragostesc si mai mult.
I-am facut cadouri cu orice ocazie, unele chiar valoroase...Am zis ca poate asa trecem la nivelul urmator.Nu,n-a fost asa.

Parca a inceput sa nu imi mai pese de viata mea.Beau si fumez ca sa mai uit...Nu pana sa pic din picioare, dar suficient cat sa imi mai ia din ganduri.

Nu imi vine sa cred ca sunt capabil de sentimente atat de puternice.Crede-ma,e mult peste ce ti-ai putea imagina!

| Gaby212 explică (pentru Violleta2022):

Am 22 de ani, sunt student...Crezi ca-s mic? happy Citeste raspunsul pe care i l-am dat lui Emma30555.

| Xdreaper21 a răspuns:

Ba nu te omora
Termina cu tigarile(verea ii buna nu e problema)
Iesi afara fa sport umpleti programul
Daca vorbesti despre ea nu mai vorbi gaseste orice alt subiect
Daca stai singur mutate la parinti sau vino cat mai des posibil sa ii ajuti sau daca ai nevoie de niste sprijin moral sau fizic(mai mananca ceva facut te mama ta chiar ca uneori nu vrem si zicem ca ne cumparam de la kfc sau de la un alt fast food dar trebuie sa recunoastem ca mama noastra face cea mai buna mancare si mai important e de casa)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gaby212):

Pacat ca ai 22 de ani, dar nu esti capabil sa realizezi ca dragoste cu sila nu se poate!
Nu poti forta pe nimeni sa te iubeasca, daca ea nu simte nimic pentru tine.

| mihai69 a răspuns:

Asta e... o să treacă.
Ieși în lume, fă noi cunoștințe, urcă pe munte, mergi la mare...
Nu mai sta ca prostu' să-ți plângi de milă!

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Gaby212):

Să înțeleg că tu nu prea ai avut relații cu fetele, decât de prietenie? Dacă de la un zâmbet, o îmbrățișare și câteva vorbe te-ai "îndrăgostit". Zici că ești fetiță îndrăgostită de vedete. Dacă vrei să te apropii de ea, nu-i face cadouri. Nu-i da atenție necondiționat. Nu vorbi cu ea despre cât de rău a fost fostul său cu ea. Ai făcut majoritatea greșelilor posibile cu ea, cum vrei s-o aduci lângă tine? Ai și vrut să-i spui că o iubești laughing

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Dupa cum vorbesti si cum gandesti, o inteleg pe fata, a facut o alegere relevanta in viata ei.
Ce sa faca langa un plangacios?
Crezi ca o aduci inapoi cu atitudinea asta?
Crezi ca o vei face sa stea cu tine de mila cand atractia e 0?
Chiar nu vezi ca esti disperat si vorbesti de parca viata ta se invartea doar in jurul ei?
Ce e de apreciat la tine e ca nu vi cu argumente de genu ca e "curva/panarama"
Asta e chiar de apreciat.
Multi ajung in situatia asta si in 90% e vina lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel tip se iubeste mai mult pe sine decât pe ea, si desigur nu o cumpãrã cu niste cadouri scumpe. De aceea te-a si lasat.

| Freya1 a răspuns:

Am citit un comentariu de al tau iar daca un strans in brate si un zambet ai senzatia ca e iubire gresesti.
Esti doar indragostit si cel mai probabil fizic.Iar acum daca ea este cu altcineva nu este vina ei, ci a ta ca nu ai deschis gura sa ii spui ca o placi.Nu avea de unde sa stie ea si plus de asta nu statea singura pana la adanci batraneti.Ti-a placut sa o ai si in preajma da sa nu ai obligatii, eh acum asumati.
Treci peste, te vei indragosti iar.

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă foloseşti o despărţire pentru a te inneca in alcool si tutun, esti foarte prost si devine evident de ce ai fost parasit. Lasă rahaturile şi fă lucruri să te ajute să fii mai bun pentru relatiile viitoare si pentru TINE.

| Emma30555 a răspuns (pentru Gaby212):

Trebuia sa actionezi la timp. Ce ti a luat atat timp? Ea nu a inteles genul asta de iubire platonica

| Gaby212 explică (pentru Emma30555):

Prost.Dobitoc.

| Gaby212 explică (pentru Necunoscut112):

Dureaza de 2 ani! Crezi ca se schimba atat de usor?!

| Gaby212 explică (pentru Freya1):

I-am dat semne clare ca o iubesc!
Mereu ii faceam complimente, o sprijineam cum puteam si ii ofeream atentie.I-am spus chiar ca este cea mai minunata fata pe care am avut ocazia sa o cunosc si ca sunt norocos sa o am alaturi.Crezi ca nu a fost destul?

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

Crezi ca de asta? Nu pricep.

| Gaby212 explică (pentru ROB3RT89):

Nu as jigni-o pentru nimic in lume.Nu i-am spus ceva urat niciodata...Iar tipul cu care este acum mi se pare o javra.

| Gaby212 explică (pentru Violleta2022):

Cred ca a simiti ceva la un moment dat...Cred...

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Gaby212):

O javra dar i-a furat inima!
Dupa cum veti, baietii rai(a se intelege corect termenul) castiga mereu.
O sa-ti dai tu seama mai tarziu, mai sunt si alte fete!

| Eduard196 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu altceva. Incepe imediat sa refaci relatiile cu familia si prietenii si invata de acum sa fii fericit fara relatie

| Gaby212 explică (pentru ROB3RT89):

Nu pricep cum "i-a furat" inima. Ea e prea finuta ca sa se uite dupa asemenea smecheran.Plus ca singurele lucruri pe care javra aia le poate fura sunt banii din portofel happy

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Gaby212):

Javra aia are atitudinea pe care ea, că femeie, o caută intuitiv la un bărbat.

| Freya1 a răspuns (pentru Gaby212):

Nu.Trebuia sa ii spui ca vrei sa fie ceva intre voi, daca accepta ok daca nu aia era si acum nu mai stateai cu gandul ala "de ce? daca ar fi fost? " etc.

| Gaby212 explică:

Pustiu'...Cu mine vorbesti?

| Gaby212 explică (pentru FaraNume1245):

Poate asa e...

| safir_8545 a răspuns (pentru Gaby212):

Da, ****.

| Gaby212 explică (pentru safir_8545):

Copilas happy
Tu nu trebuia sa fii la scoala de vara?winking