| Hereiam7 a întrebat:

Sunt fata nehotarata cu baiatul care spunea ca vrea sex, iar acum imi spune ca vrea relatie. Bine, spunea si inainte ca vrea relatie dar scopul lui era sa facem sex. Cand am ajuns in camera si l-am refuzat sa facem sex a spus ca pleaca(chiar daca inainte sa vina a spus ca accepta si fara, conteaza numai sa fim impreuna) da de unde, direct a zis ca pleaca daca nu fac sex cu el. Pana la urma seara am facut pentru ca nu am mai rezistat...are corpul perfect, nu mai zic cat de dodat e, este ideal pentru mine. Dupa ce am facut-o mi-a spus ca vrea relatie si sa ne vedem saptamana viitoare. Daca nu merg la el vine el iar(sunt 300 si ceva de km distanta). Acum probabil i-a placut si vrea doar sa facem sex iar, dar si eu la fel. Nu ma mai stresez, ca vrea relatie sau nu, acum profit eu de el laughing adica daca va fi sa ma mai intalnesc cu el o sa o fac iar, fara sentimente, fara nimic, ca acum. Am inteles ca vrea doar sex si avand in vede ce corp are vreau si eu doar atat. In sfarsit am scapat de sentimente si sunt ok. Credeti ca am procedat sau procedez ok? Va multumesc mult

12 răspunsuri:
| Okjuhhr5dkjfc a răspuns:

Nu ai procedat deloc corect, daca vrei sa iti satisfaci dorința de sex fa o cu un băiat față de care ai sentimente, si invers

| RAY a răspuns:

La varsta lui ce ai vrea sa te ceara de mireasa

| Hereiam7 explică (pentru Okjuhhr5dkjfc):

Este prea frumos, are corpul perfect, de asta...imi place tot la el. Macar de atat sa ma bucur daca nu de iubirea lui laughing))

| Hereiam7 explică (pentru RAY):

Nu mă aşteptam la asta, dar măcar să aibă acolo ceva sentimente laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scopul era sa fii o toaletă publică, in care isi face cineva nevoile, atunci ai procedat ca la carte.

"Profit de el" - haha laughing amuzant

| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta ta de femeie matura. organismul are nevoile sale pe care le reclama si din acest motiv este indicat sa le indeplinim. Chiar si daca totul va fi doar o simpla aventura, chiar si numai de scurta durata, sa nu-ti faci procese de constiinta in cazul in care te-ai simtit bine, ai simtit placere si satisfactia mult dorita ti-a fost indeplinita. Continua inca o vreme tot asa, indiferent care va fi rezultatul final. Succes!

| Holiday a răspuns:

He, he, eu ti-am spus de data trecuta ca si tu vrei si ca o sa faci. Bravo tie ca ti-ai revenit si ai inteles ca sex faci in primul rand pentru tine, pentru placerea ta. Iar faptul ca maraie unii pe aici, sau prin alte parti, ar trebui sa te intereseze fix 0(zero).

| RAY a răspuns (pentru Hereiam7):

Sunteti copii, imaturi

Răspuns utilizator avertizat
| Perfekt a răspuns:

Sa ne gandim putin... si frumos. corpul bine lucrat. dotat. sa mai faca si 300km pana la tine pentru sex. mi se pare foarte ciudat.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar este problema ta daca ai sex de placere, din obligatie sau nu. Banuiesc ca esti majora, vaccinata si ca folositi prezervativ la sex, ca altfel risti sa iei boli cu transmitere sexuala si posibil sarcini.

| OctavianSps a răspuns:

Povestea asta seamana perfect cu filmul ala in care joaca Mila Kunis. Acum revenind, eu zic ca atata timp cat te face fericita e bine dar ca sfat, nu face din asta un obicei in sensul ca nu continua sa te culci cu urmatorul baiat care arata bine pentru ca apoi intri in alta categorie. Succes.