Nu ai procedat deloc corect, daca vrei sa iti satisfaci dorința de sex fa o cu un băiat față de care ai sentimente, si invers
Este prea frumos, are corpul perfect, de asta...imi place tot la el. Macar de atat sa ma bucur daca nu de iubirea lui ))
La varsta ta de femeie matura. organismul are nevoile sale pe care le reclama si din acest motiv este indicat sa le indeplinim. Chiar si daca totul va fi doar o simpla aventura, chiar si numai de scurta durata, sa nu-ti faci procese de constiinta in cazul in care te-ai simtit bine, ai simtit placere si satisfactia mult dorita ti-a fost indeplinita. Continua inca o vreme tot asa, indiferent care va fi rezultatul final. Succes!
He, he, eu ti-am spus de data trecuta ca si tu vrei si ca o sa faci. Bravo tie ca ti-ai revenit si ai inteles ca sex faci in primul rand pentru tine, pentru placerea ta. Iar faptul ca maraie unii pe aici, sau prin alte parti, ar trebui sa te intereseze fix 0(zero).
Sa ne gandim putin... si frumos. corpul bine lucrat. dotat. sa mai faca si 300km pana la tine pentru sex. mi se pare foarte ciudat.
Chiar este problema ta daca ai sex de placere, din obligatie sau nu. Banuiesc ca esti majora, vaccinata si ca folositi prezervativ la sex, ca altfel risti sa iei boli cu transmitere sexuala si posibil sarcini.
Povestea asta seamana perfect cu filmul ala in care joaca Mila Kunis. Acum revenind, eu zic ca atata timp cat te face fericita e bine dar ca sfat, nu face din asta un obicei in sensul ca nu continua sa te culci cu urmatorul baiat care arata bine pentru ca apoi intri in alta categorie. Succes.