| ksklfmsd3423 a întrebat:

Sunt fata si am 15 ani, cu ce as putea sa ma masturbez in afara de degete si vibrator? Am anumite sensibilitati, printre care si ideea de masturbare cu mainile, pe care nu o pot suporta, nici macar daca vad alte persoane facand asta; iar de vibrator nu am nicio sansa sa fac rost, nu am ce cauta in sex shop iar de pe net nu pot comanda nimic fara ca parintii sa afle. M-am hotarat sa imi linistesc putin hormonii, dar am ajuns in situatia asta. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În loc de vibrator poți folosi un aparat de „masaj" cu baterii - am văzut cam pe la toate supermarket-urile. Și nici nu-s prea scumpe.
O metodă simplă de masturbare fără mâini este cu jetul de la duș (cea mai eficientă, din câte știu).
Alta - să „călărești" un animal de pluș (sau o pernă etc.).

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haide, bagă mânuța că nu te mușcă.

| Alrawan a răspuns:

Du-te în duş, dă drumu la jetu de apă, şi îndreaptă-l spre clitoris. După reglezi tu temperatura apei şi viteza în funcţie de cum îţi place. Poate aşa o să meargă.

| lockdown a răspuns:

Linisteste te. daca vrei sa fii okay later

| Oana92 a răspuns:

Eu am ramas blocata pe partea ''Am anumite sensibilitati, printre care si ideea de masturbare cu mainile, pe care nu o pot suporta, nici macar daca vad alte persoane facand asta''... unde ai avut ocazia sa vezi pe cineva facand asta? laughing

| Radu284 a răspuns:

Poti folosi o carioca mai groasa, o coada de perie de par, etc. Dar ai grija sa le speli bine inainte si dupa.

| thiewanderer a răspuns (pentru Oana92):

Site-uri de adulti?

| Oana92 a răspuns (pentru thiewanderer):

laughing sa speram da doar acolo, avand in vedere ca are 15 ani...

| Kira5854 a răspuns:

Sau adaugand ceva la ce scrie mai sus, iti poti cauta un iubitlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai altceva mai bun de facut la 15 ani pustoaico?

| Pufoseniiee a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga, sa stii ca sunt fete care se masturbeaza si la 9 ani, fii multumita!