anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte atrasa sexual de un baiat si nu stiu ce sa fac...Ne visez noaptea cum facem dragoste si cand ma trezesc regret ca nu e realitate si incerc sa adorm la loc ca poate il visez din nou. Si el vrea sa ne-o punem, dar eu cu toate ca-mi doresc si sunt foarte atrasa de el, nu prea vreau, pentru ca sunt virgina, e si prea devreme si nu mi se pare prea ok sa imi incep viata sexuala cu un baiat care nu are niciun sentiment fata de mine. Si imi spune mereu la scoala "Vreau sa ti-o trag" si cu toate ca imi vine sa sar pe el si sa-i spun "Si eu", falsez doar un zambet sa nu par disperata. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el?
Funda.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Gandeste-te la ce vei face maine.

| RAY a răspuns:

Poate esti la ovulatie si de asta simti asta, de asta simti dorinta sexuala la maxim, cred ca glumeste acel baiat cand isi spune asta, nu ar fi rau daca te-ai masturba te-ai descarca sexual, nu poti face sex asa repede macar daca era un baiat serios nu asa repede, daca e genul badboy te va lasa dupa sex si vei regreta mai tarziu

| mihai69 a răspuns:

Fă un compromis - faceți doar peting.

| reyandy45 a răspuns:

Fute-l

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu sunt la ovulatie, sunt atrasa de el de o perioada mai indelungata. Nu glumeste, mi-o spune serios, nu zambeste si pe langa asta imi trage si o privire de-aia cuceritoare dupa care sunt topita. Nu prea stiu ce inseamna badboy in adevaratul sens al cuvantului, dar stiu ca e un fuckboy.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci face sex da macar sa faceti protejat