E clar e obsedata sexual si asta scuze ca-ti zic, dar din cauza ta. ai fost atat de bun in pat incat acum vrea nonstop. eu zic totusi sa profiti unele fete nici nu vor sa auda si prefera ca iubitul lor sa se duca intr-un bordel si sa faca acolo cu o curva.profita de sansa, oricum o sa-i treaca la un moment dat. logic ca ai ceva care o atrage, daca nu aveai nu erati nici macar amici.
ca sa o rezolvi fa trage-i una cateva zile la rand ( asa vreo 5 zile la rand ) efectiv 5zile la rand adica 120 de ore non stop pana cand e pe jumaatate moarta si tipa in pat lucruri de genul :,, AJUTOOOOOOOOR, GATA TE ROG GATA MOR AICI!,, dupa ce tipa ceste lucruri tu fa mai departe pana cand o vezi lesinata (pe bune lesinata).
daca nici asa nu merge du-te la pshiholog cu ea.
Esti norocos majoritatea baietilor nu stiu cum sa-si convinga partenerle sa faca sex, bietii de ei. dar te si inteleg, te saturi de acelasi fel de mancare tot timpul, dai papucii si treci la alta
Am inteles amice, esti viril ce naiba! Vrea femeile cu tine!
Ce bine ar fi daca ti-ai gasi si tu o preocupare.
Faceti dragoste, de cate ori aveti chef si va simtiti bine, nu din obligatie.Doar nu sunteti niste masini de facut sex, Si parerea mea ca e o chestie pe care o faci din dragoste si pentru placere nu asa mecanic.
Aia din poza de profil e prietena ta? daca da, in puii mei are un 6-pack tare!
Haha, intrebarea ta suna a labar fustrat ca e inca virgin . Acum ca ai impartasit cu noi experientele tale sexuale imaginare te simti mai bine?
beausingurlamasamea întreabă: