| RefinedStrings a întrebat:

Sunt implicat intr-o relatie care la suprafata este serioasa (logodna).
Doar ca eu am inceput sa o insel cu o fosta prietena. Iar astazi am facut dragoste cu ea (fosta prietena), era deasupra, iar eu am ejaculat inauntru. I-am zis sa se dea la o parte n-a vrut, a fost pe moment si nici eu n-am insistat. Ei bine aici vine partea interesanta. Nu vrea sa ia pastila de a doua zi.
Mi se duce de rapa totul daca nu o conving. Nu stiu in ce perioada a lunii este, care sunt sansele si sincer nu ma intereseaza, vreau sa ia postinoru, ca sa fiu sigur ca nu apare o sarcina nedorita. Asta s-a intamplat astazi in jurul orei 14 (actul). Deci sa zic ca mai am cam 24-36 de ore maxim ca sa o conving. Spuneti-mi ce e de facut. pentru ca nu vrea sa ia pastila, iar eu nu stiu ce sa fac. Un sfat? Cum sa o conving?

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate fata vrea sa te lege de ea laughing in caz ca nu are alte motive serioase pentru acre nu vrea sa ia pastila de a doua zi. "Santajeaz-o" sentimentel.laughing adica explica-i ca nu iti doresti acum copii, ca v-ar complica viata, ca riscul e prea mare, etc.
Si asa..ca fapt divers..eu zic sa "iesi" din relatia ta "serioasa". Ce vina are fata aia ca tu nu-ti poti tine mainile acasa si prohabul incheiat?

52 răspunsuri:
| noob a răspuns:

Astepti.Daca ramane insarcinata ii faci vant pe scari.

| Microb1989 a răspuns:

Te faci ca ploua...

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru noob):

Sper ca ai glumit.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

E disperata dupa tine si se foloseste de asta sa te aiba inapoi. explica-i ca s-a terminat de mult si asta a fost doar... sex

| Oana92 a răspuns:

Ce e de facut? Pai din punctul meu de vedere ai merita ca fata sa ramana gravida, eventual cu tripleti si sa ii spuna si logodnicei tale. Eu nu stiu cum va suportati voi pe voi, cum va puteti uita in oglinda si sa nu va fie scarba! Desi ai merita si sa te lase balta amandoua, dar sa ajungi sa platesti pensie alimentara!

| relian a răspuns:

Daca a fost doar sex asta arata ceva, adica arata ca tu cu logodnica nu prea aveti sex.Si sincer acum nu vad ce te lelgi la cap cu o tipa care stiu si eu este straina de sex.Deci tu vrei sa te insori cu cineva dar faci sex cu alta tipa. Tare de tot.Pai cam naspa zic eu. Dupa ce te insori ce o sa faci? Si de ce te mai insori cu cineva care dupa ce faci si spui se pare nu-ti da ce ai nevoie.Cumsa o convingi? Iao de nevasta asta e cea mai buna solutie, pentru ca daca tipa este buna la pat si va potriviti asta este rezolvarea.Sa te vad dupa ce te insori cu cineva cu care nu esti compatibil ce o sa mai faci, cum o sa mai rezolvi.

| fabiola a răspuns:

Fetele stiu mai bine ce-i de facut! Daca si ea stie ca esti implicat intr-o relatie, cred ca a vrut sa se joace cu inima ta, posibil din razbunare!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai tu nici un motiv sa o convingi. daca faceti sex neprotejat inbseamna ca amandoi vreti un copil. Daca tu nu esti capabil sa-ti asumi urmarile propriilor fapte, consulta tu un psiholog, ca inseamna ca ai probleme la acest capitol. E normal ca o data ce a acceptat sa faca sex neprotejat, nu va accepta metode distrugatoare de contraceptie.

greece12
| greece12 a răspuns:

N-o s-o convingi,daca nu vrea, NU VREA!
Esti direct responsabil, nu incerca sa arunci raspunderea in spatele altcuiva, ai primit exact ce meritai si inca nu s-a terminat.
A fost alegerea ta, acum indura.

| Cristiann25 a răspuns:

Ti-a facut-o fata! Pai cine te pune sa faci lucruri de astea? Spune-i ca daca face copil o sa-l creasca singura etc si daca o sa se sperie o sa o ia! Cumpara tu pastila si mergi la ea!

| Cristiann25 a răspuns:

Apropo ii poti propune varianta cu bani(sa-i oferi niste bani doar pentru a luat pastila).

| DaRaspund a răspuns:

Pana azi la 14 ar trebui sa ia.Pai explica-i ca daca face copil nu-ti asumi responsabilitatea.Si data viitoare foloseste prezervativul ca pe langa copii ii ii duci logotnicii si o boala ceva si apoi chiar te-ai ras!

| chazz a răspuns:

"Cine greseste, plateste!"
Ai fost constient de acest lucru, ti l-ai asumat, presupun ca ai intre 25-35 de ani.
"Un barbat matur in toate face ce vrea si isi asuma toate consecintele".
Numai bine!
Ai creier, nu l-ai folosit.

| Zenithf a răspuns:

Esti o jigodie, nu meriti sa-mi pierd vremea cu tine. Pune-ti latul in gat, daca nu-ti asumi responsabilitatea faptelor tale.

| AliGab a răspuns:

O constatare este ca cea cu care o inseli vrea sa-ti strice toate itele si mai vrea copilul tau. Pastila de a doua zi ai grija ca o poate usode si pe ea nu numai copilul
Ca sa fiu sincera asa iti trebuie daca inseli...de ce sa te insori cu o femeie pe care nu o respecti (adica pe logodnica)?

| Azµre a răspuns:

Nu rămâne așa ușor însărcinată. Stai liniștit, eu în locul tău aș avea o discuție serioasă cu ea. Ea are o problemă. Te vrea cu forța, în felul acesta e sigură că nu o mai lași.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostia se plateste. Amuzant e ca am auzit multe cazuri in care o fata reactioneaza asa, practic incercand sa-l lege pe baiatul respectiv de ea. Cu toate astea, tu esti cel care a gresit. Sincer sper sa nu ramana insarcinata, un copil nu trebuie sa plateasca polite tot retul vietii pentru prostia voastra. Tu esti o poama iar respectiva e clar cel putin dezechilibrata emotional. Cam astia sunt oamenii...

| e1xtz a răspuns (pentru Oana92):

Bine Oana..nu are efect, dar macar ai spus ce este real.tu cand mai dormi?

| Kosmy55 a răspuns:

Esti boot

| Oana92 a răspuns (pentru e1xtz):

Ahh...mai dorm si eu ...printre elelaughing

| VladGH a răspuns:

Du-te si dao in judecata, zdreanta asta vrea sa-ti strice viata, a facut ea cu cap ca sa nu te logodesti. Ia un avocat du-te la notar si declara ca nu vrei sa ai copii cu ea. Apoi ai sa vezi ca o sa faca ce zici tu. Animalele astea trebuie ingropate!

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Azµre):

Doar ea are o problema? dar ce parere ai de el? care relatie serioasa daca el deja inseala? ar fi mai bine sa rupa logodna, nu cred ca fata respectiva are nevoie de un asemenea sot imbecil!

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru VladGH):

laughing dar de zdrentoiul de el ce zici?

| e1xtz a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Eu propun sa ne mobilizam sa aflam cine este zdrentoiul, sa o gasim pe logodnica, sa o anuntam cu ce zdrentoi traieste..saraca fata, ea se pregateste de noaptea nuntii, nasi, sarmale, lautari ..sala,etc etc..si zdrentoiul isi baga slobozu` in fosta, si dupa aceea vine aici si face pe victima. urat, foarte urat. zdrentoiulelaughing

| e1xtz a răspuns (pentru e1xtz):

OPERATIUNE tpu..cautarea si identificarea zdrentoiului

| KinderBeeeib a răspuns:

Daca ramane insarcinata ii spui din prima logodnicei tale si trebuie sa cresti copilul acesta.

| mona a răspuns:

Ti-ai facut de lucru cu cineva care nu iti vrea binele si te vrea despartit de prietena, totusi eu cred ca fosta nu e atat de batuta in cap sa riste o sarcina, probabil stia ea ce face

| lolly a răspuns:

Cauta pe net, daca bagi postinor in apa/suc (sa o dizolvi)mai are efect?

| RefinedStrings explică (pentru Oana92):

Multumesc de raspuns. Esti foarte dulce. Dar am o alta intrebare pentru tine: De cand esti tu judecator/

| RefinedStrings explică (pentru relian):

Raspunsul tau se muleaza foarte bine pe relatia mea. Din motive. religioase din partea ei. Desi are 20 de ani (21 in iunie), este virgina. Si trebuie sa astept. Dar nu. nu o sa ma despart de ea, nu cred ca se poate sa NU fii compatibil sexual cu cineva.