| RefinedStrings a întrebat:

Sunt implicat intr-o relatie care la suprafata este serioasa (logodna).
Doar ca eu am inceput sa o insel cu o fosta prietena. Iar astazi am facut dragoste cu ea (fosta prietena), era deasupra, iar eu am ejaculat inauntru. I-am zis sa se dea la o parte n-a vrut, a fost pe moment si nici eu n-am insistat. Ei bine aici vine partea interesanta. Nu vrea sa ia pastila de a doua zi.
Mi se duce de rapa totul daca nu o conving. Nu stiu in ce perioada a lunii este, care sunt sansele si sincer nu ma intereseaza, vreau sa ia postinoru, ca sa fiu sigur ca nu apare o sarcina nedorita. Asta s-a intamplat astazi in jurul orei 14 (actul). Deci sa zic ca mai am cam 24-36 de ore maxim ca sa o conving. Spuneti-mi ce e de facut. pentru ca nu vrea sa ia pastila, iar eu nu stiu ce sa fac. Un sfat? Cum sa o conving?

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate fata vrea sa te lege de ea laughing in caz ca nu are alte motive serioase pentru acre nu vrea sa ia pastila de a doua zi. "Santajeaz-o" sentimentel.laughing adica explica-i ca nu iti doresti acum copii, ca v-ar complica viata, ca riscul e prea mare, etc.
Si asa..ca fapt divers..eu zic sa "iesi" din relatia ta "serioasa". Ce vina are fata aia ca tu nu-ti poti tine mainile acasa si prohabul incheiat?

52 răspunsuri:
| RefinedStrings explică (pentru Cristiann25):

Am cumparat pastila, iar cand era langa mine a spus ca o sa o ia. Acum. daca o ia. e bine, daca nu. big grin am pus-o.

laughing Sunt prea zgarcit pentru asta. Iar ea nu e profitoare.

| RefinedStrings explică (pentru DaRaspund):

Multumesc pentru raspuns e cel mai pertinent. Apreciez.

| RefinedStrings explică (pentru chazz):

Mare dreptate ai. cum a zis o prietena. ai gandit cu pu. laughing

| RefinedStrings explică (pentru Zenithf):

Apreciez maxim raspunsul tau. NOT.

| RefinedStrings explică (pentru Azµre):

Stiu asta. si stiu si ca nu ramane usor insarcinata, ideea e ca vreau sa fiu SIGUR ca lucrul asta nu se intampla. Si daca trec cu bine peste asta, imi ajunge. laughing nu mai fac. Promit. happy

| RefinedStrings explică (pentru anonim_4396):

Asa e. ai dreptate. Mi-ar fi placut sa se stie ca totusi... nu sunt chiar atat vinovat. nu spun ca nu sunt., dar nu sunt asa. 100% cum se crede. big grin dar in fine. sper ca a luat`o. happy

| Cristiann25 a răspuns (pentru RefinedStrings):

Ce barbat esti tu pentru o familie daca esti zgarcit? si iti raspund aici si la cealalta.Trebuia sa stai langa ea cand o ia ca asa te minte.

| RefinedStrings explică (pentru VladGH):

happy Si eu sunt vinovat. dar. daca fac chestia asta publica iti dai seama ca tot ce am cladit. se duce de rapa. Nu e chiar asa usor.

| RefinedStrings explică (pentru e1xtz):

Ma numesc Vali, sunt din Constanta, iar pe ea o cheama Iulia. Vezi ca numarul la masina este in poza de la avatar. Cauta-ma. Off. uite unde era politistu`.

| DeeaMarry a răspuns:

Mi-e mila de logodnica ta.
Nu stie ce "minunatie" de barbat are langa ea.
Dar stai linistit, adevarul tot o sa se afle la un moment dat.
Te sfatuiesc sa ii spui acum. Cel putin iti cresti putin sansele de a fi iertat si ramai cu constiinta impacata (desi nu cred ca ai o contiinta prea puternica).

| e1xtz a răspuns:

laughing)e cu barca omu la fel cum si-a lasat slobozu-n dansalaughing)cine draq crezi ca se apuca sa te cautelaughing)

Sunt zgarcit cand e vorba de fosta.Si da, trebuia sa stau langa ea. doar ce am sunat`o si a zis ca a luat-o. altceva decat sa o cred, nu am ce sa fac.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru e1xtz):

:rolling on the floor am murit de ras...ce sa fac si eu? asa mi-a venit sa-i spun laughing

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru e1xtz):

Da, da! sa gasim zdrentoiul zic! big grin

| Cristiann25 a răspuns (pentru RefinedStrings):

Daca nu a luat-o si te-a mintit sa ma pui pe mine nas la copilul tau!

Nu vrei sa-i fii tata, mai bine? laughing

| Oana92 a răspuns (pentru RefinedStrings):

Ai postat o intrebare si eu ti-am raspuns. E parerea mea, nu sunt judecator dar nu inteleg cam ce te asteptai sa primesti. Aplauze cumva? Sau pareri de rau?

| relian a răspuns (pentru RefinedStrings):

Asa crezi tu? Imi pare rau sa iti spun dar daca o sa citesti, observi, etc o sa ai surpriza sa constati ca cei mai multi oameni nu prea sint compatibili sexual.Lumea cind este vorba de sex gata se lasa tacerea, nu prea mai devin asa de vorbareti. Daca este virgina sfatul meu este sa nu te insori cu o virgina.Nu stii ce poate, ce simte si etc.Mai intii fa sex cu ea stai cu ea un an cel putin si dupa ce vezi ca totul este ok atunci te poti insura.Si apoi lipsa de experienta si graba nu duce nicaeri.Dar na acum fiecare face ce doreste.Dar ce faci tu nu prea este moral, logic si asa mai departe asa cum spunea si oana.Nu e vorba de judecata dar ia sa fii tu in situatia sa fii cel inselat sa vedem cum o sa te simti atunci.Dar pe de alta parte daca logodnica ta nu vrea sex ca asa ai spus ca e virgina deci se pare ca ce faci este foarte bine.Este bine doar daca iai spus ca vrei sex si ea a spus nu, deci ok nu vrei ma duc la alta asa ca in caz ca iai spus si tea refuzat foarte bine ai facut.Eu sincer o si lasam o luam pe fosta.Dar na acum depinde si ce interes ai tu.

| RefinedStrings explică (pentru relian):

E ciudat sa imi spui ca este imoral faptul ca nu fac sex cu o fata cu care nu sunt casatorit. Stiu ca nu traim in nu stiu ce vremuri, dar. Asta e conceptia ei, sa se casatoreasca virgina. Si nu iti dai seama cat cantareste asta in fata mea. Adica foarte mult. De ce am facut ce am facut? (cu fosta) Necesitatile fizice pe care le am ca si barbat. Daca merit sa fiu judecat? Probabil! De niste persoane care nu ma cunosc si posteaza doar pe internet? Clar nu. Sa fiu jignit? Clar nu. Dar astia suntem noi, romanii. Pari o persoana foarte ok, cu care se poate discuta, cu capul pe umeri, si apreciez asta. Apreciez ca nu ai sarit sa iti dai cu parerea, ca te gandesti ca sunt mai multe dedesubturi la toata situatia asta, si respect oamenii care gandesc asa. Apropo, fosta a luat pastila. Totul este ok acum. Apreciez sfatul, dar o sa "risc". Apropo, suntem impreuna de un an si 2 luni deja. Asa ca perioada de proba. Este. Dar nu si perioada de sex.

| RefinedStrings explică (pentru Oana92):

Daca era doar o parere, nu trebuia sa contina injurii sau ce ai zis tu acolo. Ca sunt nu stiu cum (sincer nu mai stiu ce ai scris). Gandirea ta, lasa de dorit. Si problema mea, dar te intreb un lucru: Pentru ce am pus intrebarea? t? ca sa iti dai tu cu parerea despre faptul ca daca cineva te inseala e nesimtit prost sau idiot? Tu de ce ai raspuns? Ca sa iti elimini frustrarile? Nu asta e scopul site-ului. Ar fi mai ok sa realizezi ca raspunsul tau a fost mult si clar pe dinafara, si puteai sa dai un raspuns pertinent. Oricum, apreciez ca ai avut rabdare sa citesti intrebarea. Si ca si nota informativa: Ma simt bine in pielea mea.

| relian a răspuns (pentru RefinedStrings):

Atunci iti doresc sa fie totul bine si sanu ai probleme in pat, avind in vedere ca se pare tu ai necesitati dupa cum ai spus.Insa ce necesitati va avea logodnica vei vedea dupa ce ea isi va incepe viata sexuala.Adevarul este ca e cam dificil sa renunti la ce ai.Deci numai bine.