Poate fata vrea sa te lege de ea in caz ca nu are alte motive serioase pentru acre nu vrea sa ia pastila de a doua zi. "Santajeaz-o" sentimentel. adica explica-i ca nu iti doresti acum copii, ca v-ar complica viata, ca riscul e prea mare, etc.
Si asa..ca fapt divers..eu zic sa "iesi" din relatia ta "serioasa". Ce vina are fata aia ca tu nu-ti poti tine mainile acasa si prohabul incheiat?
Nu ai tu nici un motiv sa o convingi. daca faceti sex neprotejat inbseamna ca amandoi vreti un copil. Daca tu nu esti capabil sa-ti asumi urmarile propriilor fapte, consulta tu un psiholog, ca inseamna ca ai probleme la acest capitol. E normal ca o data ce a acceptat sa faca sex neprotejat, nu va accepta metode distrugatoare de contraceptie.
N-o s-o convingi,daca nu vrea, NU VREA!
Esti direct responsabil, nu incerca sa arunci raspunderea in spatele altcuiva, ai primit exact ce meritai si inca nu s-a terminat.
A fost alegerea ta, acum indura.
Esti o jigodie, nu meriti sa-mi pierd vremea cu tine. Pune-ti latul in gat, daca nu-ti asumi responsabilitatea faptelor tale.
Apreciez maxim raspunsul tau. NOT.
Fetele stiu mai bine ce-i de facut! Daca si ea stie ca esti implicat intr-o relatie, cred ca a vrut sa se joace cu inima ta, posibil din razbunare!
Ti-ai facut de lucru cu cineva care nu iti vrea binele si te vrea despartit de prietena, totusi eu cred ca fosta nu e atat de batuta in cap sa riste o sarcina, probabil stia ea ce face
Mi-e mila de logodnica ta.
Nu stie ce "minunatie" de barbat are langa ea.
Dar stai linistit, adevarul tot o sa se afle la un moment dat.
Te sfatuiesc sa ii spui acum. Cel putin iti cresti putin sansele de a fi iertat si ramai cu constiinta impacata (desi nu cred ca ai o contiinta prea puternica).
Daca a fost doar sex asta arata ceva, adica arata ca tu cu logodnica nu prea aveti sex.Si sincer acum nu vad ce te lelgi la cap cu o tipa care stiu si eu este straina de sex.Deci tu vrei sa te insori cu cineva dar faci sex cu alta tipa. Tare de tot.Pai cam naspa zic eu. Dupa ce te insori ce o sa faci? Si de ce te mai insori cu cineva care dupa ce faci si spui se pare nu-ti da ce ai nevoie.Cumsa o convingi? Iao de nevasta asta e cea mai buna solutie, pentru ca daca tipa este buna la pat si va potriviti asta este rezolvarea.Sa te vad dupa ce te insori cu cineva cu care nu esti compatibil ce o sa mai faci, cum o sa mai rezolvi.
Raspunsul tau se muleaza foarte bine pe relatia mea. Din motive. religioase din partea ei. Desi are 20 de ani (21 in iunie), este virgina. Si trebuie sa astept. Dar nu. nu o sa ma despart de ea, nu cred ca se poate sa NU fii compatibil sexual cu cineva.
Asa crezi tu? Imi pare rau sa iti spun dar daca o sa citesti, observi, etc o sa ai surpriza sa constati ca cei mai multi oameni nu prea sint compatibili sexual.Lumea cind este vorba de sex gata se lasa tacerea, nu prea mai devin asa de vorbareti. Daca este virgina sfatul meu este sa nu te insori cu o virgina.Nu stii ce poate, ce simte si etc.Mai intii fa sex cu ea stai cu ea un an cel putin si dupa ce vezi ca totul este ok atunci te poti insura.Si apoi lipsa de experienta si graba nu duce nicaeri.Dar na acum fiecare face ce doreste.Dar ce faci tu nu prea este moral, logic si asa mai departe asa cum spunea si oana.Nu e vorba de judecata dar ia sa fii tu in situatia sa fii cel inselat sa vedem cum o sa te simti atunci.Dar pe de alta parte daca logodnica ta nu vrea sex ca asa ai spus ca e virgina deci se pare ca ce faci este foarte bine.Este bine doar daca iai spus ca vrei sex si ea a spus nu, deci ok nu vrei ma duc la alta asa ca in caz ca iai spus si tea refuzat foarte bine ai facut.Eu sincer o si lasam o luam pe fosta.Dar na acum depinde si ce interes ai tu.
E ciudat sa imi spui ca este imoral faptul ca nu fac sex cu o fata cu care nu sunt casatorit. Stiu ca nu traim in nu stiu ce vremuri, dar. Asta e conceptia ei, sa se casatoreasca virgina. Si nu iti dai seama cat cantareste asta in fata mea. Adica foarte mult. De ce am facut ce am facut? (cu fosta) Necesitatile fizice pe care le am ca si barbat. Daca merit sa fiu judecat? Probabil! De niste persoane care nu ma cunosc si posteaza doar pe internet? Clar nu. Sa fiu jignit? Clar nu. Dar astia suntem noi, romanii. Pari o persoana foarte ok, cu care se poate discuta, cu capul pe umeri, si apreciez asta. Apreciez ca nu ai sarit sa iti dai cu parerea, ca te gandesti ca sunt mai multe dedesubturi la toata situatia asta, si respect oamenii care gandesc asa. Apropo, fosta a luat pastila. Totul este ok acum. Apreciez sfatul, dar o sa "risc". Apropo, suntem impreuna de un an si 2 luni deja. Asa ca perioada de proba. Este. Dar nu si perioada de sex.
Atunci iti doresc sa fie totul bine si sanu ai probleme in pat, avind in vedere ca se pare tu ai necesitati dupa cum ai spus.Insa ce necesitati va avea logodnica vei vedea dupa ce ea isi va incepe viata sexuala.Adevarul este ca e cam dificil sa renunti la ce ai.Deci numai bine.
Nu rămâne așa ușor însărcinată. Stai liniștit, eu în locul tău aș avea o discuție serioasă cu ea. Ea are o problemă. Te vrea cu forța, în felul acesta e sigură că nu o mai lași.
Doar ea are o problema? dar ce parere ai de el? care relatie serioasa daca el deja inseala? ar fi mai bine sa rupa logodna, nu cred ca fata respectiva are nevoie de un asemenea sot imbecil!
Eu propun sa ne mobilizam sa aflam cine este zdrentoiul, sa o gasim pe logodnica, sa o anuntam cu ce zdrentoi traieste..saraca fata, ea se pregateste de noaptea nuntii, nasi, sarmale, lautari ..sala,etc etc..si zdrentoiul isi baga slobozu` in fosta, si dupa aceea vine aici si face pe victima. urat, foarte urat. zdrentoiule
Stiu asta. si stiu si ca nu ramane usor insarcinata, ideea e ca vreau sa fiu SIGUR ca lucrul asta nu se intampla. Si daca trec cu bine peste asta, imi ajunge. nu mai fac. Promit.
Ma numesc Vali, sunt din Constanta, iar pe ea o cheama Iulia. Vezi ca numarul la masina este in poza de la avatar. Cauta-ma. Off. uite unde era politistu`.
: am murit de ras...ce sa fac si eu? asa mi-a venit sa-i spun
Da, da! sa gasim zdrentoiul zic!
Ce e de facut? Pai din punctul meu de vedere ai merita ca fata sa ramana gravida, eventual cu tripleti si sa ii spuna si logodnicei tale. Eu nu stiu cum va suportati voi pe voi, cum va puteti uita in oglinda si sa nu va fie scarba! Desi ai merita si sa te lase balta amandoua, dar sa ajungi sa platesti pensie alimentara!
Multumesc de raspuns. Esti foarte dulce. Dar am o alta intrebare pentru tine: De cand esti tu judecator/
Ai postat o intrebare si eu ti-am raspuns. E parerea mea, nu sunt judecator dar nu inteleg cam ce te asteptai sa primesti. Aplauze cumva? Sau pareri de rau?
Daca era doar o parere, nu trebuia sa contina injurii sau ce ai zis tu acolo. Ca sunt nu stiu cum (sincer nu mai stiu ce ai scris). Gandirea ta, lasa de dorit. Si problema mea, dar te intreb un lucru: Pentru ce am pus intrebarea? t? ca sa iti dai tu cu parerea despre faptul ca daca cineva te inseala e nesimtit prost sau idiot? Tu de ce ai raspuns? Ca sa iti elimini frustrarile? Nu asta e scopul site-ului. Ar fi mai ok sa realizezi ca raspunsul tau a fost mult si clar pe dinafara, si puteai sa dai un raspuns pertinent. Oricum, apreciez ca ai avut rabdare sa citesti intrebarea. Si ca si nota informativa: Ma simt bine in pielea mea.
O constatare este ca cea cu care o inseli vrea sa-ti strice toate itele si mai vrea copilul tau. Pastila de a doua zi ai grija ca o poate usode si pe ea nu numai copilul
Ca sa fiu sincera asa iti trebuie daca inseli...de ce sa te insori cu o femeie pe care nu o respecti (adica pe logodnica)?
E disperata dupa tine si se foloseste de asta sa te aiba inapoi. explica-i ca s-a terminat de mult si asta a fost doar... sex
Ti-a facut-o fata! Pai cine te pune sa faci lucruri de astea? Spune-i ca daca face copil o sa-l creasca singura etc si daca o sa se sperie o sa o ia! Cumpara tu pastila si mergi la ea!
Am cumparat pastila, iar cand era langa mine a spus ca o sa o ia. Acum. daca o ia. e bine, daca nu. am pus-o.
Apropo ii poti propune varianta cu bani(sa-i oferi niste bani doar pentru a luat pastila).
Sunt prea zgarcit pentru asta. Iar ea nu e profitoare.
Ce barbat esti tu pentru o familie daca esti zgarcit? si iti raspund aici si la cealalta.Trebuia sa stai langa ea cand o ia ca asa te minte.
Sunt zgarcit cand e vorba de fosta.Si da, trebuia sa stau langa ea. doar ce am sunat`o si a zis ca a luat-o. altceva decat sa o cred, nu am ce sa fac.
Daca nu a luat-o si te-a mintit sa ma pui pe mine nas la copilul tau!
Nu vrei sa-i fii tata, mai bine?
Prostia se plateste. Amuzant e ca am auzit multe cazuri in care o fata reactioneaza asa, practic incercand sa-l lege pe baiatul respectiv de ea. Cu toate astea, tu esti cel care a gresit. Sincer sper sa nu ramana insarcinata, un copil nu trebuie sa plateasca polite tot retul vietii pentru prostia voastra. Tu esti o poama iar respectiva e clar cel putin dezechilibrata emotional. Cam astia sunt oamenii...
Asa e. ai dreptate. Mi-ar fi placut sa se stie ca totusi... nu sunt chiar atat vinovat. nu spun ca nu sunt., dar nu sunt asa. 100% cum se crede. dar in fine. sper ca a luat`o.
Du-te si dao in judecata, zdreanta asta vrea sa-ti strice viata, a facut ea cu cap ca sa nu te logodesti. Ia un avocat du-te la notar si declara ca nu vrei sa ai copii cu ea. Apoi ai sa vezi ca o sa faca ce zici tu. Animalele astea trebuie ingropate!
dar de zdrentoiul de el ce zici?
Si eu sunt vinovat. dar. daca fac chestia asta publica iti dai seama ca tot ce am cladit. se duce de rapa. Nu e chiar asa usor.
)e cu barca omu la fel cum si-a lasat slobozu-n dansa)cine draq crezi ca se apuca sa te caute)
Daca ramane insarcinata ii spui din prima logodnicei tale si trebuie sa cresti copilul acesta.
"Cine greseste, plateste!"
Ai fost constient de acest lucru, ti l-ai asumat, presupun ca ai intre 25-35 de ani.
"Un barbat matur in toate face ce vrea si isi asuma toate consecintele".
Numai bine!
Ai creier, nu l-ai folosit.
Mare dreptate ai. cum a zis o prietena. ai gandit cu pu.
Pana azi la 14 ar trebui sa ia.Pai explica-i ca daca face copil nu-ti asumi responsabilitatea.Si data viitoare foloseste prezervativul ca pe langa copii ii ii duci logotnicii si o boala ceva si apoi chiar te-ai ras!
Multumesc pentru raspuns e cel mai pertinent. Apreciez.