Sunt sanse mici fiindcă erai aproape de menstruație (deci nu erai aproape de ovulatie)
Semnele de sarcina nu apar într-o zi. Minim dupa o săptămână și ceva. Asta e de la mintea ta fiindcă te stresezi. Poți sa mai iei pastilă de a doua zi. Du-te la farmacie pana nu e târziu. Exista o pastilă de a doua zi care se ia și la 5 zile de la contactul neprotejat dar nu știu cum se numește. Du-te în farmacie, zi când ai avut contactul sexual și o sa te ajute. Cat despre anticoncepționale, ar fi trebuit sa le schimbi, sau poate ti-a dereglat menstruația fiindcă e nevoie de 3 luni sa ți se adapteze corpul(asta înseamnă că poate ti-a schimbat data menstruației) daca te referi ca dupa 3 luni în fiecare luna a venit dereglat atunci e doar o soluție: vorbești cu ginecologul să-ți dea alte pastile. Pot sa întreb de care ai luat?
Sa știi ca dacă vrei sa iei alte anticoncepționale, ai nevoie de 3 luni sa te adaptezi. În acele 3 luni totul poate sa fie vraiște. Eu am sângerat o luna când am început (doar puțin nu cat o menstruație normala) Iau deja de 3 ani, mi s-a reglat ciclul, nu mai am dureri deloc și mi-a eliminat și un chist. Deci de-aia zic ca trebuie schimbat. Scuze dacă am scris ceva gresit. M-am grăbit sa poți ajunge la farmacie dacă vrei dar eu zic ca nu e nevoie de pastilă de a doua zi dar pentru siguranța ta poți. Încă ceva. Dacă o sa iei anticoncepționale, în primele 2 săptămâni sa va mai protejați cu prezervativ
Normal nu se întâmplă nimic, pentru ca îți vine menstruatia oricum și nu ai cum să rămâi.
Simptomele de sarcina pot sa apara DUPA 3 saptamani de sarcina, nu inainte de menstruatie sau a doua zi dupa sex.
Poftele sunt doar in mintea ta, neavand nici o legatura cu sexul facut ieri.
Cu 2 zile inainte de menstruatie NU esti in perioada fertila si nu s epoate ramane gravida, asadra Nu lua nici o pastila de a doua zi, ca-i inutila.
Mihaela024 întreabă: