| Aurora2000 a întrebat:

Sunt împreună cu iubitul de 8 ani
Aseară am avut sex neprotejat și a ejaculat în mine
Menstruația trebuie să îmi vină chiar peste vreo 2 zile plus că am următoarele semne: sâni sensibili, pofte exagerate, dureri musculare și de cap, scimbări de dispoziție, oboseală iar scurgerile vaginale sunt uscate.
Nu sunt sigură dacă ar trebui să iau pastila contraceptivă (am luat o dată 2 ani în urmă și mi-a dereglat ciclul)
Ce ar fi mai bine să fac și care sunt șansele că am rămas însărcinată?

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Sunt sanse mici fiindcă erai aproape de menstruație (deci nu erai aproape de ovulatie)
Semnele de sarcina nu apar într-o zi. Minim dupa o săptămână și ceva. Asta e de la mintea ta fiindcă te stresezi. Poți sa mai iei pastilă de a doua zi. Du-te la farmacie pana nu e târziu. Exista o pastilă de a doua zi care se ia și la 5 zile de la contactul neprotejat dar nu știu cum se numește. Du-te în farmacie, zi când ai avut contactul sexual și o sa te ajute. Cat despre anticoncepționale, ar fi trebuit sa le schimbi, sau poate ti-a dereglat menstruația fiindcă e nevoie de 3 luni sa ți se adapteze corpul(asta înseamnă că poate ti-a schimbat data menstruației) daca te referi ca dupa 3 luni în fiecare luna a venit dereglat atunci e doar o soluție: vorbești cu ginecologul să-ți dea alte pastile. Pot sa întreb de care ai luat?
Sa știi ca dacă vrei sa iei alte anticoncepționale, ai nevoie de 3 luni sa te adaptezi. În acele 3 luni totul poate sa fie vraiște. Eu am sângerat o luna când am început (doar puțin nu cat o menstruație normala) Iau deja de 3 ani, mi s-a reglat ciclul, nu mai am dureri deloc și mi-a eliminat și un chist. Deci de-aia zic ca trebuie schimbat. Scuze dacă am scris ceva gresit. M-am grăbit sa poți ajunge la farmacie dacă vrei dar eu zic ca nu e nevoie de pastilă de a doua zi dar pentru siguranța ta poți. Încă ceva. Dacă o sa iei anticoncepționale, în primele 2 săptămâni sa va mai protejați cu prezervativ

| Robert2526 a răspuns:

Nu lua nimic, nu are sens

| darrio2007 a răspuns:

Test de sarcină după 21 de zile de la sexul neprotejat.

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse sa fii gravida.

| Hypefox a răspuns:

Normal nu se întâmplă nimic, pentru ca îți vine menstruatia oricum și nu ai cum să rămâi.

| Violleta2022 a răspuns:

Simptomele de sarcina pot sa apara DUPA 3 saptamani de sarcina, nu inainte de menstruatie sau a doua zi dupa sex.

Poftele sunt doar in mintea ta, neavand nici o legatura cu sexul facut ieri.

Cu 2 zile inainte de menstruatie NU esti in perioada fertila si nu s epoate ramane gravida, asadra Nu lua nici o pastila de a doua zi, ca-i inutila.