| AdinaCrissa a întrebat:

Sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an. Eu am 15, el 20. A fost ceva gen dragoste la prima vedere, facusem cunostinta la tara, la bunici(el locuieste acolo), dupa care a doua zi a plecat in Italia, apoi peste cateva luni a reusit sa faca rost de id-ul meu; Am inceput sa vorbim, l-am vazut ca e diferit fata de ceilalti, vorbeste frumos, nu injura, nu fumeaza, este serios si dupa cateva zile dupa ce am inceput sa vorbim, a inceput sa ma sune(din italia), sa imi spuna"scumpa", etc.
Pana atunci nu mai avusesem nici un iubit, nici macar primul sarut. Imi placea felul lui de a fi, modul cum privea viata, faptul ca parintii lui divortasera cand el avea 9ani, si asta l-a facut sa fie mai sensibil...
Pe zi ce trecea ma simteam ca si cum l-as fi stiut de o viata intreaga. Apoi peste cateva luni a venit in tara sa ma vada, mi-a dat un inel si m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui, am acceptat bineinteles. a stat o luna, am petrecut momente frumoase, dupa care a plecat. In fiecare zi, desi era in italia, ma suna si vorbeam la telefon cate ora, si pe mess cate doua trei ore in fiecare zi.
Dupa 4 luni iar a venit in tara, din nou am petrecut momente frumoase, ma simteam ocrotita, iubita si respectata langa el. Desi e cu 5 ani mai mare, si avem un an de cand suntem impreuna, mi-a spus ca ma va astepta oricat pana la pasul cel mare, si el stie ca vreau sa se intample pe la 18 ani.(stiti voi ce)
Acum e plecat din tara, dar vine peste o luna si va sta doar 2 saptamani.
Ne iubim enorm, el spera sa fie o relatie serioasa, de multe ori glumeste pe tema"casatoriei"laughing. Nu se pune problema de asta, pentru ca eu nu am de gand sa fac prostia de a ma casatori la 19-20 de ani, in niciun caz.
Intrebarea mea este: oare are rost sa stau si sa il astept, avand in vedere faptul ca ne vedem numai de vreo doua ori pe an(in total 2 luni), chiar daca vorbim la telefon zilnic...imi vad colegele cum merg la baluri cu iubitii lor, etc. oricum eu nu prea ies in cluburi, nici la balurile bobocilor nu prea ma duc, pentru ca in primul rand ma simt cam aiurea cand aproape toate merg cu iubitii... iar eu nu. Cand vine acasa mereu ne distram si noi, mergem la gratare vara, cu prietenii si multe altele, dar bucuria din pacate dureaza putin, pentru ca el trebuie sa plece la serviciu in italia(are o firma a lui, cu masini).
Mi-a spus ca are de gand sa se mute aici, in Romania, dar asta cand o sa se mai iasa din criza, sau in cel mult 5, 6 ani. pentru ca el acolo castiga ff mult si nu ar putea accepta sa vina aici sa stea cu 10-20 de milioane pe luna.
Eu oricum la cei 15 ani ai mei, nu ies in cluburi, nu, a duc la revelioane, nu ies cu gasti. Dar peste vreun an, doi, o sa vreau si eu sa ies, si toti o sa fie cupluri, numai eu singurasad. Mai ales ca el e putin cam gelos, si s-ar supara daca as iesi des prin cluburi, de una singurasigh
Voi credeti ca merita sa imi pierd adolescenta asteptandu-l pe el sa vina de 2, 3 ori acasa? El este un baiat de nota 100, insa... v-am spus, nu as vrea sa ma trezesc peste vreo 3 ani, ca nu am iesit nicaieri, sau daca am iesit, am iesit mereu singura, si sa imi mai spuna ca mai trebuie sa il astept inca vreo 2 ani.
Ps. Eu vreau sa fac o facultate buna, si asta ar insemna, in cazul in care nici atunci nu ar fi mutat in tara, sa stam si mai mult despartiti.
Help, va rog! Funda, bineinteles. Dati-mi un sfat, o parere, orice.

Răspuns Câştigător
| Tuitiiii a răspuns:

Hei! Super povestea, iar din cate mi-ai zis nu prea ar avea timp de o alta prietena cum zice ''misogin'' eu zic ca nu te place, te iubeste, iar tu la fel. o mare bulina alba ar fi ca el vrea sa te astepte si nu tabareste pe capul tau si toata ziua numai ''sex, sex, sex''. din cate ai scris mi se pare un baiat serios, si de treaba. eu zic ca merita sa il astepti, pentru ca daca nu ai sa o faci, ori o sa suferi, cand o sa vezi cum e lumea cu adevarat, ori o sa fi prea ocupata ca sa iti mai pese ce face si etc. dar, poti avea o discutie pe tema iesitului in cluburi, poti merge cu ''gasca de fete'', iar daca ele au prieteni sa vina si ei. nu trebuie sa te simti ciudat ca esti ''singura care nu are prieten'' ai si tu unul, e in Italia, si munceste! nu ca prietenii prietenelor tare care la varsta asta de abia isi descopera corpul! in club sa nu mergi singura, si doar cu priteneii. poti sa il rogi sa vina mai des in tara, ca Italia nu e asa departe, iar daca parintii te lasa ai putea petrece vacantele la el, daca si el e de acord! Muulta Bafta si tine-ma la curent!love struck pupic

Peacedevil

8 răspunsuri:
| Sp33dyt a răspuns:

Esti inca tanara. oricat de bine v-ati intelege acum sansele sa ramaneti impreuna sunt f mici (dar nu este imposibil, chiar cunosc persoane care acum mult timp erau in situatia ta si acum sunt impreuna)

| AdinaCrissa explică:

Imi cer scuze ca am scris atat de mult, sper sa cititi tot, am nevoie de sfaturi si pareri

| mgtow a răspuns:

Asa crezi tu ca ramai cu el dar cand te vei maturiza iti vei da seama ca tot ceea ce ti s-a intamplat la aceasta varsta a fost o joaca de copii.

| AdinaCrissa explică (pentru mgtow):

Florin, tu ce zici? se merita sa astept atat?

| mgtow a răspuns (pentru AdinaCrissa):

Eu iti zic sa-l lasi impace, poate el isi face de cap cu alte femei si pe tine te are ca rezerva aici. Asteapta-ti ocazia cand dai de unul in Romania o sa-ti fie mai bine, si nu-mi mai spune numele aici ca nu vreau bye.

| AdinaCrissa explică (pentru mgtow):

Ok. Imi cer scuze.

| nobilul a răspuns:

Eu unul cred ca ar trebui sa lupti pentru dragostea voastra si sa traiesti clipa.esti inca un copil dar asta nu te poate opri sa il iubesti. Cat despre faptul ca e gelos cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ca daca chiar te iubeste ar trebui sa inteleaga ca ai nevoie si tu de prieteni si sa iesi cu ei si ar trebui sa aiba incredere in tine.
Sper ca ti-am fost de folos happy

| superdorex a răspuns:

Deci in primul rand ai o varsta in care e pacat sa nu savurezi placerile vietii... distreaza-te! Daca va fi sa fie El va fi! de nu viata e prea frumoasa sa nu o traiesti la maxim! Nu iti inchide visurile si acum tu esti prea tanara pentru el lasa-l ca sigur isi va gasi o fata apropiata de varsta lui daca nu a si gasit-o! Multa bafta!