Hei! Super povestea, iar din cate mi-ai zis nu prea ar avea timp de o alta prietena cum zice ''misogin'' eu zic ca nu te place, te iubeste, iar tu la fel. o mare bulina alba ar fi ca el vrea sa te astepte si nu tabareste pe capul tau si toata ziua numai ''sex, sex, sex''. din cate ai scris mi se pare un baiat serios, si de treaba. eu zic ca merita sa il astepti, pentru ca daca nu ai sa o faci, ori o sa suferi, cand o sa vezi cum e lumea cu adevarat, ori o sa fi prea ocupata ca sa iti mai pese ce face si etc. dar, poti avea o discutie pe tema iesitului in cluburi, poti merge cu ''gasca de fete'', iar daca ele au prieteni sa vina si ei. nu trebuie sa te simti ciudat ca esti ''singura care nu are prieten'' ai si tu unul, e in Italia, si munceste! nu ca prietenii prietenelor tare care la varsta asta de abia isi descopera corpul! in club sa nu mergi singura, si doar cu priteneii. poti sa il rogi sa vina mai des in tara, ca Italia nu e asa departe, iar daca parintii te lasa ai putea petrece vacantele la el, daca si el e de acord! Muulta Bafta si tine-ma la curent! pupic
Peace
Esti inca tanara. oricat de bine v-ati intelege acum sansele sa ramaneti impreuna sunt f mici (dar nu este imposibil, chiar cunosc persoane care acum mult timp erau in situatia ta si acum sunt impreuna)
Imi cer scuze ca am scris atat de mult, sper sa cititi tot, am nevoie de sfaturi si pareri
Asa crezi tu ca ramai cu el dar cand te vei maturiza iti vei da seama ca tot ceea ce ti s-a intamplat la aceasta varsta a fost o joaca de copii.
Eu iti zic sa-l lasi impace, poate el isi face de cap cu alte femei si pe tine te are ca rezerva aici. Asteapta-ti ocazia cand dai de unul in Romania o sa-ti fie mai bine, si nu-mi mai spune numele aici ca nu vreau bye.
Eu unul cred ca ar trebui sa lupti pentru dragostea voastra si sa traiesti clipa.esti inca un copil dar asta nu te poate opri sa il iubesti. Cat despre faptul ca e gelos cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ca daca chiar te iubeste ar trebui sa inteleaga ca ai nevoie si tu de prieteni si sa iesi cu ei si ar trebui sa aiba incredere in tine.
Sper ca ti-am fost de folos
Deci in primul rand ai o varsta in care e pacat sa nu savurezi placerile vietii... distreaza-te! Daca va fi sa fie El va fi! de nu viata e prea frumoasa sa nu o traiesti la maxim! Nu iti inchide visurile si acum tu esti prea tanara pentru el lasa-l ca sigur isi va gasi o fata apropiata de varsta lui daca nu a si gasit-o! Multa bafta!