anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an si 4 luni, dar eu simt ca vreau o pauza si nu mai vreau sa facem dragoste ceva timp, cateva saptamani, chiar cateva luni. Am niste dureri, sangerari, senzatii deranjante si ma gandeam sa luat o lunga pauza.
Imi e teama sa-i spun asta fiindca i-am mai propus asta mai de mult si s-a enervat si suparat rau ca i-a spus lui un prieten ca daca intr-o relatie nu faci sex atunci inseamna ca relatia nu mai merge, ca partenerii s-au distantat si porcarii d-astea.
Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| july00 a răspuns:

Discuta cu el aceste lucruri, si spune-i exact ceea ce simti si ce vrei!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Si el are dreptate si sincer trebuie sa tii cont de ceea ce se intampla cu tine, un sfat fiind sa mergi la medic. De ce zic asta? In timpul actului sexual hormonii se regleaza si organismul se regenereaza, in schimb daca tu ai senzatiile pe care le ai inseamna ca este o problema acolo jos, o problema pe care iti recomand sa o descoperi mai inainte decat mai tarziu.
Partea cu sexul in plan secundar tine si de dorinta, iar daca nu mai ai dorinta de acuplare nici asta nu este un semn bun pentru ca inseamna ca emotiile si trairile tale s-au racit, poate nu iti dai seama dar organismul reactioneaza la minte.
Problema este mai delicata decat presupui tu ca este.

| wolder a răspuns (pentru MeConstantine):

Maine am programare la ginecolog.
Nu avem probleme in cuplu, singurele probleme le am eu si sunt medicale.
Normal ca nu-ti convine ca partenera sa faca asta, gandesti asa fiindca esti barbatlaughing

| Zapqa a răspuns:

Spune-i ce te deranjeaza in zona chilotului.Mai spune-i ca daca tu ai fi barbatul in casa ti-ai intelege femeia in cazuri din astea.happy Roaga-l frumos sa nu se supere pe tine, ci din potriva, spune-i ca acum ai nevoie de mai mult sprijin din partea lui. Spune-i ca te simti foarte bine in bratele lui si ca vrei sa stati imbratisati seara pana iti va trece aceasta durere si veti reveni din nou la acele nopti fierbinti.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| diverse a răspuns:

Sa mergi la un ginecolog si te va sfatui cel mai bine si iti va da si un tratament care sati rezolve problemele si sa iti zica cata perioada sa nu faci sex si explica-i si lui si sunt sigur ca o sa te inteleaga

| Schatzyyyyy a răspuns:

Trebuie sa stai de vorba cu el,sexul nu trebuie neaparat sa fie o nevoie, trebuie sa si vrei sa faci chestia asta, nu numai pentru el, sa fie "fericit" el! Daca nu simti si nu vrei cu adevarat sa faci chestia asta, nu o fa!

| MeConstantine a răspuns (pentru wolder):

Nu are nici o legatura una cu alta, in schimb problemele tale sunthappy

| benga94 a răspuns:

Discuta cu el, dureri si senzatii deranjante, nu stiu ce poate fi, doar daca e prea dotat ca sa zic asa asta ar fi un raspuns, daca are peste 15-16cm si te deranjeaza poti sa incerci ceva sub, un 12-13cm,daca nu trebuie sa suporti acea durere mereu si nu cred ca e o placere!

| roxkiss a răspuns:

Pai spune ca intr o relatie nu e principalu sexul si daca vreau o pauza zii, daca nu te intelege zii adio, poate sa te raneasca in timpul sexului dar nu cred, probabil esti tinara si e singeratie doar, dar poate fi ceva mai grav, adreseazate la medic, uite aici ceva info
http://www.sfatulmedicului.ro/......unia_1173, succes!

| Pitzipoanca a răspuns:

Hi!
Inainte de a-i spune de pauza, fa-ti un consult ginecologic URGENT.
Din ce relatezi, e posibil sa fi contactat HPV, una dintre tulpinile agresive. Daca il ai, ai sanse enorme de a dezvolta cancer de col uterin.
Rezolva asta prima data. Daca el te-a imbolnavit cu asa ceva, practic te-a condamnat la moarte. Apoi vorbesti cu el. Da-i liber, o chestie ca el nu merita o fata ca tine. E un distrus care nu are creier si nu are coloana vertebrala. Mergi la medic urgent. Si daca esti minora, te poti duce fara parinti.
Sanatate! Tine-ne la curent, te rog.

| wolder a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Maine am programare.

| stark47 a răspuns:

Prietenul tau trebuie sa inteleaga ca nu esti papusa lui sexuala! sanatatea vine pe primul loc!+dupa ce te vei duce la un doctor o sa vada si el ca e serioasa treaba si ca nu e doar un moft de-al tau!

Răspuns utilizator avertizat
| mariuscristi a răspuns:

Scapa de el. daca nu te intelege de ce sa il intelegi tu.