| anonnimm20 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubitul meu de 8 luni, iar acum ne certam și îmi spune ca dacă am fi făcut sex pana acum nu mi-ar fi zis niciodată sa ne despartim dar fiindca nu am făcut încă spune ca poate sa ma lase...El zice ca ma iubește dar spune mereu vorbe de genul.Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La un moment dat am citit ceva scris de un barbat: Te-am vazut dezbracata si dragostea mea pentru tine nu a crescut...
Exact asa, nici un barbat nu sta cu o femeie doar pentru sexul ei. El iti spune cam asa: atata timp cat am doar mintea si sufletul tau, ma pot debarasa de ele oricand. daca aveam sexul tau, gaurica aia, ei, atunci in mod cert erai prea valoroasa ca sa te parasesc, fiindca mintea si sufletul tau sunt nesemnificative comparativ cu sexul.
Asta este, desigur, o tampenie, oricat de mult te-ar dispretui ca femeie si te-ar pretui doar ac vagin, nu va sta cu tine doar pentru asta.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ca e un idiot

| Wr3nch a răspuns:

Daca iubirea lui e conditionatavde sex nu te iubeste cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce ma rog esti prietena lui?

| mihai69 a răspuns:

Dacă e cu tine doar pentru sex... nu știu ce nu ți-e clar.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana la urma urmei, @Yoke are perfecta dreptate prin ceea ce exprima replica sa. Intrebarea retorica este logica, rationala si este cat se poate de pertinenta. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am, am dar daca are 13 ani fatuca ce mai zici,, o fi "dragoste adolescentinã"

| Hammurabi a răspuns (pentru Brigaela):

"Te-am vazut dezbracata si dragostea mea pentru tine nu a crescut..."
Dă-mi voie să mă îndoiesc de afirmația asta. laughing
Poate o fi valabilă după 10-15 ani de căsnicie, pe undeva dincolo de 45 de ani. Atunci ar putea fi valabilă și afirmația : "Te-am vazut dezbracata si dragostea mea pentru tine a rupt-o la fugă..." laughing
Dar tu ai spus corect ce ai spus : "nici un barbat nu stă cu o femeie doar pentru sexul ei", însă argumentația asta nu ajută la susținerea problemei în cauză. Pentru că acel "doar pentru sexul ei" nu exclude sexul, ci îl include.
Altfel ar fi valabiă afirmația : "orice bărbat poate sta cu o femeie numai pentru mintea și sufletul ei". Și e valabilă. Dar cum am spus.
Undeva dincolo de 45 de ani.
În contextul de față, fiind vorba de adolescenți, tenta răspunsului tău, cum că o relație asexuată ar fi perfect normală, cred că e eronată. (exclud varianta în care părțile implicate sunt underage)
E doar părerea mea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu spun ca o relatie asexuata este perfect normala, spun numai ca sexul este la fel de bun precum este relatia. Daca exista iubire si respect, sexul nu va aduce nimic in plus la capitolul asta, va fi doar o indeletnicire foarte placuta in doi, care aduce placeri nebanuite si satisfactie uriasa, dar nu creste nici iubirea, nici respectul, nici atasamentul. Cu atat mai mult daca iubirea si atasamentul nu prea exista.
Cred cu tarie ca un cuplu se iubeste exact la fel si inainte si dupa ce face sex, indiferent act de bun este sexul. Si sustin ca sexul este o parte importanta a unei relatii intre persoane majore si care se iubesc, ca fara sex bun, relatia nu va rezista. Dar cu siguranta sexul nu va face sa reziste o relatie proasta.

| Hammurabi a răspuns (pentru Brigaela):

Eu nu prea cred că e așa.
"dacă există iubire și respect, sexul nu va aduce nimic în plus la capitolul ăsta"
Iarăși, afirmația poate fi valabilă pentru cuplurile mature, relații deja consolidate. După o anumită vârstă, dacă componenta sexuală dispare, relația probabil va supraviețui, bazată pe iubire și respect.
DAR. Un cuplu tânăr, o relație nouă, niciodată nu se va forma și nu va supraviețui fără componenta sexuală.
Sunt mii de cupluri care se destramă și relații care se distrug din cauza nepotrivirii sexuale. Cum să ajungi la "iubire și respect"? Astea rezultă dintr-o conviețuire armonioasă. Cum poți spera la o conviețuire armonioasă fără o viață sexuală?
În ce privește subiectul acestei postări. Considerând că protagoniștii sunt la vârsta potrivită.
Fata îl consideră pe el iubitul ei. Dar nu vrea să-și înceapă viața sexuală cu el. Probabil nu îl consideră demn sau potrivit pentru evenimentul ăsta din viața ei. Bun. Atunci de ce continuă relația cu el? De ce o deranjează că el vrea să se despartă de ea? Pentru că el, oricum e doar un backup.
Nu spun că nu e nesimțit pentru că o presează și o șantajază, dar probabil și el simte că nu e locul lui acolo.
De ce ar fi mai puțin vinovat unul decât altul? Nu sunt decât niște tineri bezmetici care nu văd realitatea dincolo de aparențe iar tot ceea ce fac, fac pentru că așa au văzut ei că se face.

Răspuns utilizator avertizat
| Ara997 a răspuns (pentru Brigaela):

Foarte frumos spus!