| Boxxy544 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de ceva timp dar nu am intretinut relatii sexuale cu ea, ea mi-a spus ca nu vrea dar tot ea ma cheama la ea acasa si de cele mai multe ori ajunge sa aiba doar pantalonii pe ea. Ce as putea intelege? Nu o excit suficient de nu ma lasa sa o dezbrac si de hainele de jos sau chiar nu vrea sex?

P.S: E virgina sau cel putin asa mi-a zis big grin dar nu cred ca minte ..si mai mereu bate apropuri ca nu vrea sa faca sex.

11 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Fata nu e pregătită. Și nici nu m-ar mira să aibă 14-15 ani. Acum spune tu ce vârstă aveți?

| Boxxy544 explică (pentru Azµre):

Ea 16 eu 17

| Vix999 a răspuns:

Simte nevoia de mangaieri si intimitate dar inca nu este gata sa faca sex.
Ce-i asa de greu de inteles?
Nevoile femeilor nu sunt la fel ca ale barbatilor. Uneori niste mangaieri sunt mai mult decat suficiente pentru fete.
Pentru asta s-a inventat petting-ul.
Las-o in pace si nu mai insista cu nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu e pregatita, daca te lasa sa ii vezi sanii nu inseamna ca e pregatita si sa atentezi la gogoasa

| WildDream a răspuns:

Ii place sa va jucati da inca nu vrea sex...

| Azµre a răspuns (pentru Boxxy544):

Așa și consideri că sunteți pregătiți să faceți acest pas?
Gândește-te de 100 de ori înainte, are doar 16 ani, nici nu știe cu exactitate ce e acela sex și ce implică, cum nici tu nu știi.
Vă grăbiți să faceți anumite lucruri de care nu sunteți deloc stăpâni.
Eu zic să te mai gândești.

| Upz0r3 a răspuns (pentru Azµre):

Am spus ca vreau sa fac sex? Asta s-ar intelege...dar sincer eu nu vreau sa fac sex cu ea acum...si momentan vrea ca nici ea sa nu vrea de asta zic, dar daca ar fi sa se intample sa vrea ceas putea face? sa-i zic NU?laughing

| Azµre a răspuns (pentru Upz0r3):

Da. Exact asta ar trebui să zici nu!

| SyndicateX a răspuns:

Daca o iubesti asteapta pana e pregatita.

| unknownn a răspuns:

Şi ce mă, dacă te lasă să-i vezi sânii, trebuie neapărat să sari pe ea?

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Ea ar vrea dar nu stie cum sa tio zica. preia tu controlul