Ce drastic esti, a facut o iesire cu fetele.Si? Puteai sa profiti de ocazie sa iesi si tu cu baietii. Eu cred ca o sa-ti dea papucii curand daca esti asa sufocant!
Aici se pune intrebari nu povesti.)
dar daca ai stat 3 luni s-a plictisit de tine mai vrea sa stea si cu alti.
O chinui.
Si va supuneti singuri la chinuri,in loc sa va bucurati de norocul sa va fi gasit unul pe celalalt.
Si ieri am vrut sa-ti raspund,regret ca nu am facut-o,va scuteam de o suferinta in plus!
Prietena ta este educata foarte bine si are in afara unui bun simt innascut si un dar foarte rar pentru varsta ei, decenta sentimentelor.
Nu considera necesar,si asa si trebuie,sa demonstreze nimanui cat este de iubita,nu doreste sa isi faca publica pasiunea pentru tine si nu are nevoie de aprobarea si aplauzele celorlalti!
Ei ii ajunge ca sunteti impreuna si va iubiti,stie si ii ajunge ca o relatie are numai doua persoane,ea si tu,nimeni altcineva.
Desi mai mica decat tine,te sfatuiesc sa inveti de la ea ca marile iubiri se traiesc in doi,nu e nevoie de mari manifestari publice,de imbratisari si sarutari in fata lumii,in special intr-un cadru scolar,unde fiecare gest e judecat,etichetat si pedepsit in timp record.
In felul ei,protejeaza relatia voastra, lucru pe care ar trebui sa il apreciezi si sa fii fericit sa imparti doar cu ea dulcele secret al iubirii voastre.
Fii baiat cu cap si intelege ca in povestea asta, ea are dreptate.Dorinta ta de afectiune si fericirea ca esti iubit,te fac putin necugetat,eu stiu ca ai vrea sa strigi intregii lumi dragostea ta,dar lucrurile nu stau asa.
Prietena ta a lipsit doua pauze de langa tine,iar tu ai planificat o saptamana intreaga de razbunare,este cruzime si nedreptate exagerata.
Si pentru ea,si pentru tine!
Incearca sa o intelegi tu pe ea,nu e o fata care sa-ti sara in brate in fiecare clipa libera,nu e o usuratica ce te saruta sub nasul profesorilor,e o fata cuminte care isi vede de scoala,iese in pauze cu colegele ei(nu cu colegii!) si te iubeste pe TINE!
Tu de ce o chinui?
Vrei sa ajungi,intr-o zi,bulversata de comportamentul tau lipsit de logica,sa se debaraseze de tine si de tot amarul pe care i-l aduci in suflet? Cat o sa reziste,crezi?
Fii intelept si adu-ti aminte un lucru simplu,sa iubesti inseamna sa-l faci fericit pe celalalt.
Esti fericit langa ea,ea e fericita langa tine.
Nu distruge tot dintr-o copilarie, greu repari o inima...
Si, iubiti-va!
Iti multumesc pentru sfat, mi-ai deschis ochii. Dar eu tot cred ca ar trebui sa fiu putin mai rece cu ea pentru ca daca ea imi greseste cu ceva pe mine ma doare enorm si nu mai am chef de nimic decat sa aud de la ea "Te Iubesc". In tema care i-am scris-o, la fizica, i-am descris totul pe o foaie, si formule si tot, si in gluma am si scris o formula, cu indicatii(care inseamna ca o iubesc enorm, ca simt ca ma iubeste si ca imi pare rau pentru faptul de aseara, si ca nu pot trai fara ea,si ca acum in momentul de fata cand sunt langa ea suparat in clasa,este doar asa,sa fie o surpriza pentru ea) O sa isi dea seama de formula imediat ca este isteata,vreau sa fie o surpriza pentru ea asa ca, cand ma voi duce in clasa cu tema ei, vreau sa par suparat ca aseara, sa nu ma las pupat de ea, si, cand se va uita pe foae, vreau sa citeasca formula acea
Bine, asa voi fi, exact cum eram inainte, dar daca mai ma ignora in clasa si nu este atenta cu mine, ma va durea enorm pe mine si nu mai vreau sa ajung la supararea de aseara, sa incep sa plang ca am simtit-o asa rece, ca pe urma izbucneste si ea in plans daca plang eu, si nu vreau sa se intample asta! Si ce sa fac ca eu in clasa, nu am unde sa stau, decat in prima banca, langa o fata. Prietena mea stie de acea fata, stie ce imi face acea fata si stie ca fata aia nu ma lasa in pace, i-am spus de n ori colegei mele de banca sa termine cu prostiile astea (vrea sa faca sex cu mine, ma pipaie in ore, este OBSEDATA de mine) si nu am unde sa ma mut, am vorbit si cu diriga.
Legat de colega de banca,ia-ti o figura severa si spune-i ca daca nu inceteaza,vei apela la ajutorul parintilor ei,care n-au stiut sa o educe!
Iar pe diriginta,intreab-o daca e nevoie sa discuti cumva cu directorul liceului ca sa te mute din banca,daca ea NU POATE gasi o solutie!
Cu iubita ta,fii mai matur, ocroteste-o si intelege-o, grozav imi place de voi!
Sa fiti foarte fericiti!
Pe vremea cand inca ma mai interesau relatiile, am observat ca majoritatea fetelor adolescente (probabil si baietii, dar nu m-a interesat niciodata sa studiez comportamentul baietilor intr-o relatie ) niciodata nu-si vor pune in ordine gandurile. Sunt foarte multe tipuri de caracter si este posibil sa existe si exceptii, dar, nu trebuie judecat ca fiind o greseala mare daca Gingirica a uitat sa-l bage in seama pe Gingirel fiindca era prea distrata. La varsta asta, greselile se fac pe banda rulanta (nu numai in cadrul unei relatii) asa ca nu-i nimic ''grav''.