Așa ești tu de obicei amuzant sau doar o faci pentru afirmare?
Îţi place să mergi pe două fronturi? Vorbeşte cu amândoi şi spune-le adevărul. Dacă faci o prostie, trebuie să-ţi şi asumi răspunderea pentru ea.
In primul rand nu se face asa ceva da asa sunteti voi fetele va place sa va bateti joc de baieti, atata timp cat esti intro relatie nu ai ce discuta tu cu altul ba si scimb de numere cine stie si ce mai faceati, acuma daca ai un pic de sinceritate in tine spune-i la prostul ala ca tu iubesti pe altul si ca l-ai inselat mereu online, aiurea ce fete sunt in ziua de azi
Te-ai suparat.Stiu ca ti-ai pus toate sperantele in raspunsul meu si vroiai sa-mi dai funda.Lasa...
Practic nu l-am înșelat. Între noi nu a fost niciodată vreun sărut sau alte lucruri de genul. Doar am vorbit
Daca era in tara era si sarut si sex in fine, cine sunt eu sa te judec eu mi-am exprimat parerea pentru ca am patit-o si eu ca iubitul tau
"Daca era in tara era si sarut si sex in fine" aici cred ca ai dreptate.
Asa sunt femeile te inseala pe la spate apoi o dau ca baieti tiau batut joc de ele in fine
Fără să fiu răutăcioasă, dar chiar nu știți să citiți? Am săus că suntem colegi de facultate, deci el este aici. Doamne. Problema era că plecăm amandoi in America, dar în state diferite. Mai bine citiți înainte să faceți pe lupul moralist
KatiMe27 întreabă: