| RazyCrazy a întrebat:

Sunt in clasa a noua. De 2 zile am inceput sa vorbesc cu o fata cu un an mai mica, in clasa a opta. Aseară m-a intrebat: "noi suntem prieteni, nu?" Si i-am spus ca nu ne cunoaștem destul de bine si daca ne-am cunoaște, ar trebui sa o facem in realitate, nu pe facebook, si ea mi-a spus sa ne vedem. Am intrebat-o ce înțelege ea prin a ne vedea si a spus ca sa ne plimbam ca prieteni. Întrebările mele: chiar vrea sa ne vedem doar ca prieteni? Si cum ar trebui sa ma prezint la vederea cu ea?

9 răspunsuri:
| DoriKat a răspuns:

Fii tu insati! daca vrei sa te placa pe termen lung, nu fi fals, pentru ca atunci cand isi va da seama cum esti, va regreta.
Deci, fii natural, si daca iti place, spune-i.

| Seyko a răspuns:

Uite sfatul meu, luati o punga de seminte, va plimbati, mai vorbiti voi ce m-ai vorbiti, dar sa nu-i spui ca o placi asa de la prima iesire de genu astawinking

| RazyCrazy explică (pentru Seyko):

Problema e ca nu prea o plac... dar intrebarea mea era daca vrea doar sa ne plimbam... sau ma place?

| RazyCrazy explică (pentru DoriKat):

A spus ca vrea sa ne plimbam ca prieteni... doar asta vrea sau ma place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu iti place de ce iti mai pierzi timpul cu ea laughing?
Probabil ca te place sau nu. Depinde cum se comporta. Chestiile astea le simti tu. Daca iti da de gandit comportamentul ei, ti se pare mai suspect nu doar o simpla prietenie din partea ei.

greece12
| greece12 a răspuns:

Fata te place, este motivul pentru care iti face tot felul de propuneri si accepta sa va cunoasteti.
Daca tie nu-ti place, inceteaza sa-i dai sperante, ea e plina de visuri acum.
Spune-i ca merita pe cineva mai bun decat tine si las-o in pace, o ranesti hranindu-i sperantele false!

| DoriKat a răspuns (pentru RazyCrazy):

Eu cred ca te pace, eu nu as iesi cu un baiat asa. degeaba, doar ca prieteni. i se pare pierdere de timp

| whatevernvm a răspuns (pentru DoriKat):

Insuti*

| DoriKat a răspuns (pentru whatevernvm):

Da. scuze pentru scris, am fost neglijenta!