anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in depresie ca nu am noroc in dragoste si nu stiu ce sa mai fac, pentru ca psihologii la care am fost nu au putut sa ma ajute si am 27 de ani si vreau si eu prietena! Ce pot sa mai fac?

53 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimic sa te reemnezi sunt altii la 50 de ani care nu au avut prietenă si nu au murir, te vei obisnuii s tu cu timpul, fetele vor baieti cu bani si aspect fizic placut daca nu le ai atunci zero șanse, mergi la mireasaq gasesti acolo fete

| cobrant a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Vezi ca nu-mi convine raspunsul tau! Eu vreau neaparat prietena la fel ca si altii care nu merita cu adevarat!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cobrant):

Asta e viata degeaba nu iti convine raspunsul meu, vrei prietena cauta ti, pe TPU nu vei gasi, iesi din casă si du te la agațat gagici, vezi tu ce gasesti, acum gagicile daca le stresezi suna la politie si te calmeaza ei.

Si la ce mireasaq sa merg ca nu inteleg?

La emisiunea mireasa de pe antena 1 acolo simona gherghe cauta pentru concurenti soti sau soții

Ba pe TPU putea sa-mi raspunda de exemplu o fata singura si apoi sa vrea sa ma cunoasca! Si la ce mireasa te refereai sa merg?

Ca sa ce sa ma fac de ras la nivel national la fel ca ceilalti!?

Esti prost sau te prefaci? ca nu inteleg. Daca astepti pe TPU sa te insori asteapta mult si bine la fel si daca astepti ca fetele sa iti raspunda ai de asteptat, mireasa este o emisiune in care baietii fara parteneră isi pot gasi printre concurente pe cineva dar daca nu participi fizic in emisiune atunci stai pe TPU si asteaptă nimic

Si daca ma apuc pe acolo in emsiiune sa ma cert cu fetele sau cu baietii care ma provoaca la certuri si scandaluri cum s-a intamplat si cu ceilalti, ce fac, ma fac de ras si la nivel national si nici nu ma simt linistit!

Asta e treaba ta daca esti coleric si salbatic, asa vei proceda si cu o fata te vei certa cu ea si o vei si bate de aia esti singur si nu te vrea niciuna ca stie fata ce caracter ai si fuge de tine ca dracu de tămîie.

Mah eu ti-am dat exemplu la emisiune ce s-a intamplat cu astia, fostii cocnurenti care se faceau de ras la nivel national si nu rezolvau nimic in emisiune din cauza provocarilor, certurilor etc........si tu daca erai provocat mai ales in direct ce faceai stateai ca mutulica?

| anonim3248 a răspuns (pentru cobrant):

Coboară puternic pretențiile.

| cobrant a răspuns (pentru anonim3248):

Le-am coborat demult si tot nu gasesc!

| Slv07 a răspuns (pentru cobrant):

Pai daca nu te-au ajutat psihologii cu problema ta, vrei sa te ajute un site cu oameni disperatii la fel ca pe tine? unde e logica

| dullcat a răspuns:

Buna.Probabil cel mai rational ar fi sa privesti lucrurile la rece si sa te concentrezi pe alte aspecte ale vietii tale, astfel ca gasitul unei iubite sa fie printre ultimele locuri. Daca iti restabilesti prioritatile, cred ca ai sanse mai mari ca ulterior toate sa se aseze frumos pentru tine, inclusiv partea cu relatiile.

| Sofer a răspuns:

Daca ai grupuri de prieteni să mergeți în parc la club la evenimente unde poți întâlni fete.

| cobrant a răspuns (pentru Sofer):

Nu vor fetele sa vorbeasca cu noi si sa ne bage in seama!

| CleanHeart a răspuns:

Schimbarea incepe de la tine, trebuie sa lupți și să obții ce îți dorești și pentru asta trebuie sa te pui la rand emoțional

| cobrant a răspuns (pentru CleanHeart):

Degeaba imi dai mesajul asta, daca nu vorbesti pe intelesul meu si nu imi oferi instructiuni! Cum trebuie sa lupt de exemplu pentru noroc in dragoste?

| CleanHeart a răspuns (pentru cobrant):

Te las pe tine sa cauți și dacă îți dorești lupți să cunoști mai bine domeniu asta dar poți începe cu o carte de dezvoltare personala și pe urmă să pui în practică în fiecare zi cate ceva că informație fara practica e 0 și după te obișnuiești și o să fii mai sigur pe tine dar e nevoie de timp și răbdare

| cobrant a răspuns (pentru CleanHeart):

Nu-mi place sa citesc carti si degeaba citesc carte daca nu stiu sa aplic ce scrie in ea si multa lume spune ca ai sanse sa inveti din viata decat din carte! Din cauza depresiei mi se pare totul greu!

| CleanHeart a răspuns (pentru cobrant):

Îți trebuie informație pentru viata și tu oricum înveți chiar și de te uiți la ceva și auzi o chestie noua, nu zice nimeni sa stai cu capul in cărți dar ai intuitie pentru ce îți place și dacă te atrage ceva mă gândesc că vrei să știi mai multe și să le aplici cu curaj și dispare și depresia când pui ordine în gânduri pare greu acum dar nu e deloc grava situatia dar în mintea ta e alertă cu alarme, viata are și partea frumoasa si e păcat să fii prizonier în mintea ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa te calugaresti

| cobrant a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma avantajeaza la nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune du te n ** mea o poza cu tine sa vedem ce mecla ai de n ai dat la buci niciodata

De cand iti permiti sa vorbesti asa cu mine, te tragi de sireturi cu mine?! Fata in fata cu mine aveai tupeu sa imi comentezi asa! Vrei sa te blestem?! Daca cineva nu a vorbit urat cu tine, inseamna ca nici tu nu ai voie sa vorbesti urat!

Nah ca te-am si raportat!

| anonim_4396 explică (pentru cobrant):

Da ma insta daca ai sange in boase, nu report ca pasaricile.

Si tu daca ai sange in boase nu vorbesti asa in tastatura pe net!

Si de ce as da instagramul la comanda ta? Esti seful meu?

| 94Lucifer94 a răspuns:

Eu am 30 și nu mi-am găsit incă pe cineva. Tot ce poți face este să nu disperi. E bine să iți dorești, dar nu e bine dacă tu vrei să se întâmple peste noapte sau cat mai curând. Singurătatea este pentru cei puternici, nu toți au puterea asta. Deși consider că o prietenie cu o fată poate fi la fel de frumoasă, atât timp cât e una adevărată, nu bazată pe interese.

| cobrant a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Eu nu pot avea o prietenie cu o fata fara sex sau garantia unei relatii de dragoste pe viitor.Chiar si cantaretul Puya spunea pe scene ca nu poate sa inteleaga prietenia dintre o fata si un baiat.Si eu nu sunt puternic pentru singuratate!

| Sistemulxxl a răspuns:

Vrei? Nu-i rau sa vrei!

| cobrant a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Te raportez si pe tine!

| Sistemulxxl a răspuns (pentru cobrant):

Cu atitudinea asta...

Pai nu ne tragem de sireturi sa ne luam la misto mai ales ca am si depresie!

Daca ai depresie suntem noi vinovati? Tu porti vina ca-ti stabilesti tinte in viata care nu pot fi atinse.

Cum adica sa nu fei tinta de a gasi prietena in viata?! Ca doar nu am spus ca vreau cariera la NASA! Si eu de la oameni vreau sa aud numai ce vreau pozitiv pentru mine!

,, Si eu de la oameni vreau sa aud numai ce vreau pozitiv pentru mine!''
Esti baiat bun dar fetele,, e'' rele bre.
E bine, taica?

Asa parca mai vii de acasa!

happy

| Jonathan1900 a răspuns (pentru cobrant):

Da-mi mesaj in privat ca am o solutie pentru dorinta ta.

| Anee1667 a răspuns:

NIMIC. De cele mai multe ori încercăm să căutăm dragostea, dar ea nu este ceva ce putem găsi oriunde, nu este ceva ce putem forța, ceea ce nu ne spune nimeni este că dragostea este un sentiment care ne găsește și de asemenea ea trebuie să fie reciprocă.
Însă înainte să primești această dragoste în viața ta mai întâi asigură-te că te iubești și accepți așa cum ești. Un lucru important este acela de a avea încredere în tine. Să fii sigur că ești o persoană capabilă și demnă de iubire. Ghinionul în dragoste nu există, datorită acestei dorințe arzătoare de a avea pe cineva în viața noastră tindem să facem alegeri greșite și să stăm în preajma unor oameni care nu ne merită. Este de înțeles că nu vrei să fii singur, dar trebuie să te întrebi dacă vrei să fii și nefericit. Să ai o relație doar de dragul de a avea una nu te ajută cu nimic. În mod sigur există o persoană potrivită și pentru tine., de aceea am să-ți ofer o serie de sfaturi care o să te ajute să te descoperi mai mult și poate să găsești o persoană potrivită sufletului tău:
1. Ieși mai mult, călătorește. Dacă te învârți în jurul acelorași persoane este posibil să nu găsești pe cineva pe placul tău. Fă lucruri care te scot din zona ta de confort, mergi la un film, în parc, la o înghețată, cumpără-ți un bilet de tren către un alt oraș și alege câteva obiective turistice.
2. Interacționează mai mult. Nu-ți fie teamă să cunoști persoane noi, atunci când observi pe cineva care îți trezește interesul nu te afunda în rușinea sau teama unui refuz, mergi, vorbește-i, nu ai nimic de pierdut.
3. Meditează asupra lucrurilor care nu au mers până acum în relațiile/cunoașterile anterioare, gândește-te unde ai putea schimba ceva, unde s-a greșit pentru că întotdeauna există o lecție și ceva de îmbunătățit.
4. Nu pune atât de mult preț pe aspectul fizic. Întotdeauna am ținut să cred, că dragostea nu se leagă decât în proporții foarte mici de acest lucru. Punând asta pe primul loc riști să pierzi din vedere o multitudine de calități importante. Cauți o persoană lângă care sa-ți petreci viața, nu doar un simplu chip frumos.
5. Dă-ți timp și oferă timp. În graba asta încercăm să forțăm lucrurile, lăsă-ți timpul necesar să cunoști pe cineva și invers, lasă timp acelei persoane să te cunoască. Nu grăbi lucrurile, asta nu construiește ceva de durată.
6. Dacă mulți oameni sunt de părere că trebuie să ai bani, mașină și vilă cu piscină pentru a avea o iubită, ei bine, ia-ți gândul. O femeie adevărată nu este impresionată de așa ceva. O femeie adevărată tânjește în interiorul ei după lucruri copilărești: un trandafir, o prăjiturică, o scrisoare, atenții mici cu un impact mare.
7. Rezolvă-ți problemele cu tine însuți. "Sunt în depresie că nu am noroc în dragoste și nu știu ce să mai fac", o zicală spune " norocul ți-l faci sigur", fii optimist, încearcă să ai o atitudine pozitivă, spune NU ghinionului, învață din greșeli și ia-o de la capăt.
Părerea mea este să nu te afunzi în aceste gânduri, există cineva potrivit pentru toată lumea, doar că vine la timpul și momentul potrivit.
Mult succes!

| cobrant a răspuns (pentru Anee1667):

Multumesc de mesaj! Nu ai vrea sa ne cunoastem sa vorbim mai multe?

| luxlux2488 a răspuns:

La 27 de ani trebuie sa fii barbat si nu trebuie sa te plangi ca o femeie. In primul rand trebuie sa investesti in tine, dupa femeile vin singure.

| cobrant a răspuns (pentru luxlux2488):

Cu ce sa investesc? La mine se vin cu detalii, nu cu juamatati de masura!

| luxlux2488 a răspuns (pentru luxlux2488):

Pune mana si orienteaza te sa faci bani, sa ai o masina frumoasa, o casa, imbracat bine, femeile vin ele singure cand nici nu te astepti.
Tu te ajuti singur, nu vine nimeni sa iti bage bani in buznar sau sa iti dea iubita. Tu singur poti face toate chestiile astea, daca iti doresti.
Trebuie sa stii ce iti doresti de la viata si sa faci orice ca sa ajungi acolo unde iti doresti! Multa bafta!

Si cum sa fac multi bani?! Si cum sa am bani de masina frumoasa?! Si daca am bani si masina frumoasa ce fel de femei sa vina la mine? Tarfe?! Femeile bun cu adevarat vin la tine si daca nu ai masina frumoasa!

| luxlux2488 a răspuns (pentru cobrant):

Eu am spus a te axezi pe tine, sa investesti in tine nu pentru ca femeile sa vina la tine. Bani iti trebuie oricum, sa traeiesti, sa scoti o fata la o masa, sa duci o fata la mare sau intr o vacanta. Tu la ce te uiti la o femeie?

Si am observat ca primesc de la alte persoane raspunsuri jignitoare si care sa ma ofenseze rau! Si ma si descurajeaza!

Tot timpul trebuie sa ai vorbele la tine, sa ii intorci omului raspunsul cu vorbe frumoase fara sa jingesti sau sa vb urat. Nu te astept ca cineva sa iti rezolve problemele. Esti singurul care trebuie sa faca asta. Vrei sa cunosti fete, sunt pe Facebook, Instagram o gramada, doar trebuie sa socilizezi cu ele.

Nu vor sa-mi raspunda la mesaje, nici la buna!

Sunt persoane care te plac si persoane care nu te plac. Trebuie sa scrii la mai multe si o sa vezi ca o sa fie si persoane care raspund.