Nimic sa te reemnezi sunt altii la 50 de ani care nu au avut prietenă si nu au murir, te vei obisnuii s tu cu timpul, fetele vor baieti cu bani si aspect fizic placut daca nu le ai atunci zero șanse, mergi la mireasaq gasesti acolo fete
Buna.Probabil cel mai rational ar fi sa privesti lucrurile la rece si sa te concentrezi pe alte aspecte ale vietii tale, astfel ca gasitul unei iubite sa fie printre ultimele locuri. Daca iti restabilesti prioritatile, cred ca ai sanse mai mari ca ulterior toate sa se aseze frumos pentru tine, inclusiv partea cu relatiile.
Vezi ca nu-mi convine raspunsul tau! Eu vreau neaparat prietena la fel ca si altii care nu merita cu adevarat!
Asta e viata degeaba nu iti convine raspunsul meu, vrei prietena cauta ti, pe TPU nu vei gasi, iesi din casă si du te la agațat gagici, vezi tu ce gasesti, acum gagicile daca le stresezi suna la politie si te calmeaza ei.
La emisiunea mireasa de pe antena 1 acolo simona gherghe cauta pentru concurenti soti sau soții
Ba pe TPU putea sa-mi raspunda de exemplu o fata singura si apoi sa vrea sa ma cunoasca! Si la ce mireasa te refereai sa merg?
Ca sa ce sa ma fac de ras la nivel national la fel ca ceilalti!?
Esti prost sau te prefaci? ca nu inteleg. Daca astepti pe TPU sa te insori asteapta mult si bine la fel si daca astepti ca fetele sa iti raspunda ai de asteptat, mireasa este o emisiune in care baietii fara parteneră isi pot gasi printre concurente pe cineva dar daca nu participi fizic in emisiune atunci stai pe TPU si asteaptă nimic
Si daca ma apuc pe acolo in emsiiune sa ma cert cu fetele sau cu baietii care ma provoaca la certuri si scandaluri cum s-a intamplat si cu ceilalti, ce fac, ma fac de ras si la nivel national si nici nu ma simt linistit!
Asta e treaba ta daca esti coleric si salbatic, asa vei proceda si cu o fata te vei certa cu ea si o vei si bate de aia esti singur si nu te vrea niciuna ca stie fata ce caracter ai si fuge de tine ca dracu de tămîie.
Mah eu ti-am dat exemplu la emisiune ce s-a intamplat cu astia, fostii cocnurenti care se faceau de ras la nivel national si nu rezolvau nimic in emisiune din cauza provocarilor, certurilor etc........si tu daca erai provocat mai ales in direct ce faceai stateai ca mutulica?
Eu am 30 și nu mi-am găsit incă pe cineva. Tot ce poți face este să nu disperi. E bine să iți dorești, dar nu e bine dacă tu vrei să se întâmple peste noapte sau cat mai curând. Singurătatea este pentru cei puternici, nu toți au puterea asta. Deși consider că o prietenie cu o fată poate fi la fel de frumoasă, atât timp cât e una adevărată, nu bazată pe interese.
Eu nu pot avea o prietenie cu o fata fara sex sau garantia unei relatii de dragoste pe viitor.Chiar si cantaretul Puya spunea pe scene ca nu poate sa inteleaga prietenia dintre o fata si un baiat.Si eu nu sunt puternic pentru singuratate!
La 27 de ani trebuie sa fii barbat si nu trebuie sa te plangi ca o femeie. In primul rand trebuie sa investesti in tine, dupa femeile vin singure.
Cu ce sa investesc? La mine se vin cu detalii, nu cu juamatati de masura!
Pai nu ne tragem de sireturi sa ne luam la misto mai ales ca am si depresie!
Daca ai depresie suntem noi vinovati? Tu porti vina ca-ti stabilesti tinte in viata care nu pot fi atinse.
Cum adica sa nu fei tinta de a gasi prietena in viata?! Ca doar nu am spus ca vreau cariera la NASA! Si eu de la oameni vreau sa aud numai ce vreau pozitiv pentru mine!
,, Si eu de la oameni vreau sa aud numai ce vreau pozitiv pentru mine!''
Esti baiat bun dar fetele,, e'' rele bre.
E bine, taica?
Pune mana si orienteaza te sa faci bani, sa ai o masina frumoasa, o casa, imbracat bine, femeile vin ele singure cand nici nu te astepti.
Tu te ajuti singur, nu vine nimeni sa iti bage bani in buznar sau sa iti dea iubita. Tu singur poti face toate chestiile astea, daca iti doresti.
Trebuie sa stii ce iti doresti de la viata si sa faci orice ca sa ajungi acolo unde iti doresti! Multa bafta!