Si cum sa fac multi bani?! Si cum sa am bani de masina frumoasa?! Si daca am bani si masina frumoasa ce fel de femei sa vina la mine? Tarfe?! Femeile bun cu adevarat vin la tine si daca nu ai masina frumoasa!
Si am observat ca primesc de la alte persoane raspunsuri jignitoare si care sa ma ofenseze rau! Si ma si descurajeaza!
De cand iti permiti sa vorbesti asa cu mine, te tragi de sireturi cu mine?! Fata in fata cu mine aveai tupeu sa imi comentezi asa! Vrei sa te blestem?! Daca cineva nu a vorbit urat cu tine, inseamna ca nici tu nu ai voie sa vorbesti urat!
Da ma insta daca ai sange in boase, nu report ca pasaricile.
Si tu daca ai sange in boase nu vorbesti asa in tastatura pe net!
NIMIC. De cele mai multe ori încercăm să căutăm dragostea, dar ea nu este ceva ce putem găsi oriunde, nu este ceva ce putem forța, ceea ce nu ne spune nimeni este că dragostea este un sentiment care ne găsește și de asemenea ea trebuie să fie reciprocă.
Însă înainte să primești această dragoste în viața ta mai întâi asigură-te că te iubești și accepți așa cum ești. Un lucru important este acela de a avea încredere în tine. Să fii sigur că ești o persoană capabilă și demnă de iubire. Ghinionul în dragoste nu există, datorită acestei dorințe arzătoare de a avea pe cineva în viața noastră tindem să facem alegeri greșite și să stăm în preajma unor oameni care nu ne merită. Este de înțeles că nu vrei să fii singur, dar trebuie să te întrebi dacă vrei să fii și nefericit. Să ai o relație doar de dragul de a avea una nu te ajută cu nimic. În mod sigur există o persoană potrivită și pentru tine., de aceea am să-ți ofer o serie de sfaturi care o să te ajute să te descoperi mai mult și poate să găsești o persoană potrivită sufletului tău:
1. Ieși mai mult, călătorește. Dacă te învârți în jurul acelorași persoane este posibil să nu găsești pe cineva pe placul tău. Fă lucruri care te scot din zona ta de confort, mergi la un film, în parc, la o înghețată, cumpără-ți un bilet de tren către un alt oraș și alege câteva obiective turistice.
2. Interacționează mai mult. Nu-ți fie teamă să cunoști persoane noi, atunci când observi pe cineva care îți trezește interesul nu te afunda în rușinea sau teama unui refuz, mergi, vorbește-i, nu ai nimic de pierdut.
3. Meditează asupra lucrurilor care nu au mers până acum în relațiile/cunoașterile anterioare, gândește-te unde ai putea schimba ceva, unde s-a greșit pentru că întotdeauna există o lecție și ceva de îmbunătățit.
4. Nu pune atât de mult preț pe aspectul fizic. Întotdeauna am ținut să cred, că dragostea nu se leagă decât în proporții foarte mici de acest lucru. Punând asta pe primul loc riști să pierzi din vedere o multitudine de calități importante. Cauți o persoană lângă care sa-ți petreci viața, nu doar un simplu chip frumos.
5. Dă-ți timp și oferă timp. În graba asta încercăm să forțăm lucrurile, lăsă-ți timpul necesar să cunoști pe cineva și invers, lasă timp acelei persoane să te cunoască. Nu grăbi lucrurile, asta nu construiește ceva de durată.
6. Dacă mulți oameni sunt de părere că trebuie să ai bani, mașină și vilă cu piscină pentru a avea o iubită, ei bine, ia-ți gândul. O femeie adevărată nu este impresionată de așa ceva. O femeie adevărată tânjește în interiorul ei după lucruri copilărești: un trandafir, o prăjiturică, o scrisoare, atenții mici cu un impact mare.
7. Rezolvă-ți problemele cu tine însuți. "Sunt în depresie că nu am noroc în dragoste și nu știu ce să mai fac", o zicală spune " norocul ți-l faci sigur", fii optimist, încearcă să ai o atitudine pozitivă, spune NU ghinionului, învață din greșeli și ia-o de la capăt.
Părerea mea este să nu te afunzi în aceste gânduri, există cineva potrivit pentru toată lumea, doar că vine la timpul și momentul potrivit.
Mult succes!
Schimbarea incepe de la tine, trebuie sa lupți și să obții ce îți dorești și pentru asta trebuie sa te pui la rand emoțional
Degeaba imi dai mesajul asta, daca nu vorbesti pe intelesul meu si nu imi oferi instructiuni! Cum trebuie sa lupt de exemplu pentru noroc in dragoste?
Te las pe tine sa cauți și dacă îți dorești lupți să cunoști mai bine domeniu asta dar poți începe cu o carte de dezvoltare personala și pe urmă să pui în practică în fiecare zi cate ceva că informație fara practica e 0 și după te obișnuiești și o să fii mai sigur pe tine dar e nevoie de timp și răbdare
Nu-mi place sa citesc carti si degeaba citesc carte daca nu stiu sa aplic ce scrie in ea si multa lume spune ca ai sanse sa inveti din viata decat din carte! Din cauza depresiei mi se pare totul greu!
Îți trebuie informație pentru viata și tu oricum înveți chiar și de te uiți la ceva și auzi o chestie noua, nu zice nimeni sa stai cu capul in cărți dar ai intuitie pentru ce îți place și dacă te atrage ceva mă gândesc că vrei să știi mai multe și să le aplici cu curaj și dispare și depresia când pui ordine în gânduri pare greu acum dar nu e deloc grava situatia dar în mintea ta e alertă cu alarme, viata are și partea frumoasa si e păcat să fii prizonier în mintea ta
Daca ai grupuri de prieteni să mergeți în parc la club la evenimente unde poți întâlni fete.