Tipul e complet imatur si nu se gandeste deloc la un viitor cu tine. Daca era sa ii pese de tine, atunci stiind ca e o perioada stresanta si importanta pentru tine, te-ar fi lasat sa te concentrezi pe invatat.
Bună,
Tu locuiești cu murătura aia de bărbat, în casă?
N-are și el un job, o facultate, ceva?
Nu locuiesc cu el. Dar eram singura și venise cică "sa învețe". Are și el facultate dar nu prea îl interesează...
Păi bun, ar trebui să discuți cu el. E firesc să fii panicată, că totuși e primul an, după aceea, după ce-ți intri în mână, și te înveți cu ideea de sesiune, nu o să mai ai aceleași frici.
Totuși mi se pare ciudat, să asculte manele în căști, să se joace, în loc să te ajute, să te verifice dacă ai înțeles ce ai învățat, că până la urmă, e vorba de rezultatele tale la facultate, și de reușita ta ca persoană.
El în ce an e?
Intreaba-l asta : Daca nu fac facultate si nu imi gasesc un job, ma intretii tu in puf si lux?
Se pare ca esti incapabila sa-ti dai seama ca te-ai cuplat cu ''un'' individ care reprezinta exponentul tipic al ghiolbanului retardat dar mai ales unul care este pe deasupra si complet IMBECIL. Inca sau mai corect spus deocamdata, esti in faza in care NU este tarziu sa-i faci...vant pentru a nu regret ca nu ai facut-o; a timp. Multa sanatate si spor la invatatura. Bafta la examene.
Da, asta mi se părea și mie ciudat. Ma așteptam sa fie mai intresat de mine, de ceea ce invat. E anul 2
Sau măcar să nu-ți pună bețe în roate .
În fine, trebuie să ai o discuție serioasă cu el, zic eu.
As prefera acum sa nu mai am nicio discuție cred ) dar e destul de greu sa renunț după 2 ani.
Rămâne de văzut
Mulțumesc de ajutor
Păi n-am zis să renunți, dar îi poți spune calm, că ar fi bine să înceteze să te mai distragă în sesiune, și să nu se mai crizeze
Sfatul meu personal este sa-i dai un sut in dos!
Din toate punctele de vedere este un nesimtit, caruia nu-i pasa de tine.
Unul care sa te sustina si sa te ajute, nu ai gasit?
dar unul care sa te iubeasca?
Pentru ca asta nu are chiar nici un interes pentru tine, poate doars ex pe gratis, ca-n rest, chiar mi se pare un mitocan.
Minunată. E exact omul pe care îl vrei toată viața alături. Să vezi ce frumos va fi când o să aveți și vreo doi trei copii!
Sunt de acord cu tine. Dacă te-ar fi iubit ți-ar fi respectat dorința. Mi se pare că este egoist.
La cum a reactionat el, ar trebui sa astepti sa-si ceara scuze pentru ca nu este vina ta. Ar trebui sa nu mai fie asa de imatur si sa inteleaga ca ai examene, facultate etc si ca trebuie sa inveti ca iei acele examene. Daca nu se potoleste dupa vreo saptamana incercati sa vorbiti.
Parerea mea este sa scrii mai putin. Iar daca vrei sa scrii mai mult, macar sa scrii ceva inteligent.
Ne-am pus in pat și am dormit.
A trecut cam mult de atunci și m-am trezit și eu acum să întreb. Nu că aș vrea să mă bag unde nu-mi fierbe oala, dar înainte să adormiți, nici măcar nu te-a mângâiat puțin?