Buna! pff chiar nu stiu intre mine si iubitul meu este o diferenta mai mare de ani, si poate ca de aceea este un pic mai gelos dar in cazul tau cred ca ar trebui sa fie un pic mai usor sa va intelegeti, coincidenta face ca si noi sa fim in aceleasi zodii bine el este pe 19 febr dar dupa noul zodiac este varsator eu tin sa cred ca este in zodia pesti... eu cred ca ar trebui sa ai putina incredere in ea si sa o faci sa inteleaga ce inseamna relatia asta pentru tine.
Sall amice. asa am fost si eu la inceput asta e rapda si u 1 luna si cv 2 si dp 2 luni incepe sa pui piciorul in prag alfel vei ajunge sa te controleze total si nu va fi bine de loc tu trebuie sa fii barbatul in acea relatie. iti dau un sfat pregatesti o seara romantica surpriza mergeti la un hotel faceti dragoste si din acea clipa vei avea control total asupra relatiei!
Ar trebui sa lasi din gelozia ta si sa vezi daca se schimba, daca reactioneaza la fel si pune botul repede pe orice prostie nu te iubeste. In relatie amandoi trebuie sa luati decizii nimeni nu trebuie sa fie mai presus.
Las-o prietene sa se supere. asa isi va da seama catr te iubeste
si crede-ma daca te iubeste si te merita nu se va despartii de tine, isi va da seama canu face bine. fii mai rece cu ea cateva zile
lasa gelozia si nu-i mai da asa mare importanta 3 zile
sa vezi ca o sa se schimbe
si daca te intreaba ce ai
ii zici nimic iubita (sau cum o alinti tu)
crede-ma o sa fie altfel pe urma
bafta
Intro relatie e nevoie de 2, doua inimi, si nimeni nu e perfect inro relatie ca sa se mentina vie e nevoie si de cate o mica cearta, daca nu devine monotona. fetele au zilele lor rele, foarte rele as putea spune in care nici nu stiu cum de rezista baietii. daca tu simti ca ea te iubeste si iti demonstreaza atunci ce e rau? nicio relatie nu e perfecta.
poti sa fii mai rece atunci cand face ceva rau ea.
o sa ma mai gandesc sa vad ce rezolvare e incat sa nu se ajunga la un final ca tu sa te saturi de situatie, iubirea se poate schimba f repede in ura, o stiu din proprie experienta
In primul rand nu mai fi asa gelos, decat daca ai motive foarte bine intemeiate. E obositor si neplacut sa fi cu cineva extrem de gelos. Si in al doilea rand pentru ca o relatie sa mearga, sa fie functionala amandoi trebuie sa se considere egali si sa faca anumite concesii. Ea fiind leu incearca sa domine in relatie si daca acest lucru te deranjeaza asta nu e bine.Si in al treilea rand nu esti singurul in situatia asta...90% dintre barbati cand iubesc "se topesc"