A avut un moment de reala luciditate.
Cand ceva se termina definitiv,nu-mi vine in minte acum decat moartea cuiva drag,plangem si suferim,viata pare nedreapta.
El,in fata sfarsitului vostru,pentru ca asta presupune plecarea ta la facultate, a cedat si a plans.
Poate ca te iubeste cu adevarat, poate nu, dar in fata acestui final, chiar daca nu se va intampla maine, a realizat ca te-a pierdut si a ramas singur.Nu e usor.
Stia ca tu il mangai, stia ca iti poate vedea ochii si-ti poate mirosi parul, erai prezenta lui draga si vie in orice clipa.Si,brusc,toate acestea vor lua sfarsit... iubitul tau plangea moartea iubirii voastre.
Respecta-i durerea.
Neputinta, cu multe putem sa ne luptam, dar cand suntem pusi in fata faptului implinit, nu mai avem cum sa reactionam altfel.
Asa sunt copiii, iar tu nu ai nevoie de asa ceva acum. Bafta pe noul drum al vietii!
Dupa cum spunea cineva pe aici spre deosebire de tine el chiar te iubeste.Tie iti e cam usor sa te desparti de el, nu crezi? El cati ani are? Daca e posibil si a terminat liceul sau mai stiu eu de ce nu il iei? Cu ce te-ar impiedica un baiat sa faci o facultate? Ti-am pus destule intrebari la care are trebui sa-ti raspunzi singura ca pe mine ma intereseaza mai mult sau mai putin.Succes!
Pai si ce are daca tu pleci nu mai vi niciodata acasa? cand vi acasa o sa te vezi cu el daca il iubesti relatia poate continua fara probleme.
Tine foarte mult la tine! Si baietii plang.
''Habar nu aveti cate oceane s-au umplut cu lacrimi de baieti''
Asta e viata in ultimele momente ne dam seama de unele lucruri si incercam sa facem ce n-am facut i viata. Putini sunt cei care gasesv raspunsuri la astfel de intrebari.
Tu esti singura care poate decide ce o sa faci cu viitorul tau, dar cu acel baiat?
Stati fata in fata si ganditi-va la lucrul acesta si gasiti o iesire din aceasta problema.
Lasa-l, asa facem toti la inceput, dramatizam toti, o sa il vezi peste o luna, 2 cum isi gaseste alta fata , tu du-te si invata, nu te mai gandi la el, lasa-l sa planga se descarca si el
Asta inseamna ca te iubeste foarte mult si ii e frica sa te piarda... Dar sfatul meu este sa te duci sa faci facultatea ca-i mai bine asa, poti avea iubit si la facultate
FUNDA