| saymoon a întrebat:

Sunt in ultimul an de liceu, prietenul meu stia ca voi pleca dupa, dar azi discutia a venit de asta, ca eu plec. El stie ca eu nu vreau sa iau pe nimeni cu mine, vreau sa fac o facultate si nu vreau sa ma leg de nimeni.
Chestia e ca a inceput sa planga de nu-l puteam opri deloc. Imi zicea ca o sa-i fie dor de mine, ca nu mai vrea pe nimeni (i-am zis ca va cunoaste dupa mine pe altcineva), dar tot plangea de parca plecam in momentul ala...
Si mai grav e ca el nu-i genul sa planga, e chiar destul de tare. Parea.
De ce a reactinat in halul asta?

13 răspunsuri:
| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Lasa-l, asa facem toti la inceput, dramatizam toti, o sa il vezi peste o luna, 2 cum isi gaseste alta fata laughing, tu du-te si invata, nu te mai gandi la el, lasa-l sa planga laughing se descarca si el happy

| Foxyyyy a răspuns:

Asa si daca faci o facultate, nu poti sa ai si iubit?

| EdiEddy a răspuns:

Asta inseamna ca te iubeste foarte mult si ii e frica sa te piarda... Dar sfatul meu este sa te duci sa faci facultatea ca-i mai bine asa, poti avea iubit si la facultate happy

FUNDA

| neutrino a răspuns:

Asa sunt copiii, iar tu nu ai nevoie de asa ceva acum. Bafta pe noul drum al vietii!

| saymoon explică (pentru Foxyyyy):

Depinde de multe. Usor de zis, ca dehh...dar e un om. Nu-i de parca mi-as lua trusa de machiaje.
E ceva de genul, cumpana...ori, ori.tongue
Oricum nu asta era intrebare, voiam sa stiu doar de ce a reactionat asa.

| Foxyyyy a răspuns (pentru saymoon):

Stiu care era intrebarea,dar nu-i vad sensul intrebarii, deci de aia nu m-am raportat la ea. Tu de ce crezi ca plange? Maybe, tine la tine si spre deosebire de tine lui ii e greu sa te paraseasca. Tocmai ca-i un om, se presupune ca-i important pentru tine, sau nu?!

| CoquineNoire a răspuns:

Probabil ii venise ciclul...

| SeeDifference a răspuns:

Tine foarte mult la tine! Si baietii plang.
''Habar nu aveti cate oceane s-au umplut cu lacrimi de baieti''
Asta e viata in ultimele momente ne dam seama de unele lucruri si incercam sa facem ce n-am facut i viata. Putini sunt cei care gasesv raspunsuri la astfel de intrebari.
Tu esti singura care poate decide ce o sa faci cu viitorul tau, dar cu acel baiat?
Stati fata in fata si ganditi-va la lucrul acesta si gasiti o iesire din aceasta problema.

| dorin1990 a răspuns:

Pai si ce are daca tu pleci nu mai vi niciodata acasa? cand vi acasa o sa te vezi cu el daca il iubesti relatia poate continua fara probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca intr-adevar, te iubeste sincer.Dar daca te iubeste, va intelege in final.Altfel,fiecare cu drumul lui.Mult noroc.

| Cristiann25 a răspuns:

Dupa cum spunea cineva pe aici spre deosebire de tine el chiar te iubeste.Tie iti e cam usor sa te desparti de el, nu crezi? El cati ani are? Daca e posibil si a terminat liceul sau mai stiu eu de ce nu il iei? Cu ce te-ar impiedica un baiat sa faci o facultate? Ti-am pus destule intrebari la care are trebui sa-ti raspunzi singura ca pe mine ma intereseaza mai mult sau mai putin.Succes!

greece12
| greece12 a răspuns:

A avut un moment de reala luciditate.
Cand ceva se termina definitiv,nu-mi vine in minte acum decat moartea cuiva drag,plangem si suferim,viata pare nedreapta.
El,in fata sfarsitului vostru,pentru ca asta presupune plecarea ta la facultate, a cedat si a plans.
Poate ca te iubeste cu adevarat, poate nu, dar in fata acestui final, chiar daca nu se va intampla maine, a realizat ca te-a pierdut si a ramas singur.Nu e usor.
Stia ca tu il mangai, stia ca iti poate vedea ochii si-ti poate mirosi parul, erai prezenta lui draga si vie in orice clipa.Si,brusc,toate acestea vor lua sfarsit... iubitul tau plangea moartea iubirii voastre.
Respecta-i durerea.

| Zenithf a răspuns:

Neputinta, cu multe putem sa ne luptam, dar cand suntem pusi in fata faptului implinit, nu mai avem cum sa reactionam altfel.