| bia_8231 a întrebat:

Sunt indragostita de un tip de 31 de ani ...si el imi raspunde cu aceleas sentimeste... dar el are pe cineva cu care sta. ce sa ma fac?[eu am 14 ani]

Răspuns Câştigător
| amu a răspuns:

Deci tu ai 14 ani si el 31? Lumea asta a luat-o razna de tot straight face

43 răspunsuri:
| shanela a răspuns:

Mama ce ai patit cum sa te uiti la un nene...mama asta vrea sa-ti fure tot ce este mai inocent si mai frumos la varsta ta u te „indragostesti" usor asa e varsta dar el? mama ma scrbeste cum ar fi sa te saruti cu taktu'? te rog informeazati parintii pentru ca numai ei te pot ajuta si scoateti din cap idee...Domneeeee

| GhAgHiChAdEbUzZzUnAr a răspuns:

Ce dragoste p capoo vostru laughing

| andreeutzaa a răspuns:

Tu esti mica, si naiva.El, un idiot si un pedofil care se amuza sa te ia peste picior.Deci numai vorbi cu el si incepe sa gasesti pe cineva mai apropiat de varsta ta pentru ca ce face el nu e de bine!

| Pho3nix a răspuns:

@RusskieDevushki
Draga mea, nu stiu care dintre noi nu stie ce inseamna dragostea.
Ai 18, si el 48. Da, ce mai dragoste. Nici nu esti matura.
Gandeste-te ca tu ai sa cresti, el o sa imbatraneasca si ai sa te plictisesti de el.
Gandeste-te bine.happy

| Julia89 a răspuns:

Hmmm pai vezi tu el e singurul care alege...tu nu,tu esti o pustioaica el un barbat in toata puterea cuvantului,sunt convinsa ca persoana cu care sta e mai mare, nu vreau sa iti incurc sentimentele dar tu pentru el esti o iesire din banal, sincer nu stiu ce relatie ai putea avea ...nu cred ca te va prezenta prietenilor sau rudelor sau eu mai stiu cui pentru ca esti prea mica pentru el si probabil s-ar face de ras nu crezi? bafta

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Esti proasta

| Coriine a răspuns:

S`a`ntors lumea cu sus`u`n jos :-T.
Tu te auzi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OOOOPPSSSS...Tu nici macar n-ai serviciu. El are. Du-te, dupa scoala la un parca unde sunt tipi de : 8, 9, 10,12,13,14 ani. Dar nu cred ca el e tatal tau. Nu? Oricum, relatiile de acum se vor schimba la 18 ani. Vei cunoaste tipi mult mai potriviti cu tine. Deocamdata nu-ti fa griji. Mai sunt 4 ani.Ai timp.Cand o sa fi matura, el o sa imbatraneasca.Asa e viata. Funda?

| Andra_2544 a răspuns:

Pff chiar daca se zice ca nu conteaza varsta in cazul tau cam conteaza e mult prea mare si in plus inca esti copil o sa vezi ca e iubire trecatoare si ar trebui sa te gandesti ca nu o sa renunte la persoana cu acre sta pentru cineva de varsta ta ...si sentimentele nu ai de unde sa stii daca sunt adevarate asa ca mai bine ai renunta, Si in plus sunt atatia de varsta ta care poate te-ar face ferricita el ce ar putea sa iti ofere? tiar putea fii tata.mai gandeste-te

| JOJO19 a răspuns:

Poate tine la tine ca la propiul lui copil dar nici p-asta n`o cred |
omul asta te face doar din cuvinte si nu`i de joaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A innebunit lumea cu siguranta! el are 31 de ani... daca s-ar uita la tine, s-ar uita numai la felul cum arati si ar vrea altceva decat dragoste. fii serioasa...

| madaliiina_2817 a răspuns:

Eu zic s-o lasi mai moale cu indragosteala asta laughing.

| DamiPapucii a răspuns:

Stai nu inteleg
Deci tu ai 14 ani si el 31 de ani fato iti zis sa te potolesti.