Nu, nu i se poate intampla oricui. Poate e o lectie si pentru altele, sa nu mai faca sex inainte de a deveni majore.
In plus, nu ai avut nici maturitatea necesara de a-ti alege un baiat bun pe care sa-l numesti "iubit", ai ales o javra. Da, ala care isi paraseste iubita la greu, nu se poate numi om, ci javra.
Eu cred ca singura solutie e sa le spui parintilor...ar trebui sa te ajute si sa nu iti faca asa mare scandal, avand in vedere faptul ca e si vina lor, pentru ca ti-au dat voie sa ai "iubit".
Nu cred ca la 17 ani este prea devreme sa am un iubit. Pur si simplu s-a rupt prezervativul si nu ne am dat seama. Am spus de la inceput ca este exclus sa le spun parintilor. Daca nu imi spui ceva de folos, mai bine nu imi scrii. O seara buna!
Daca nu este prea devreme, atunci asuma-ti consecintele. Poti?
Nu e nevoie sa raspunzi. O seara buna.
Nu ma ajuti cu absolut nimic. Cer sfaturi, nu comentarii lăsate de dragul de a primi puncte pe aplicatie
Domnița, singura soluție e sa le spuneți părinților dvs deoarece ei va vor ajuta cu orice, nu e încă devreme să fiți însărcinată, e normal să aveți ori un băiețel simpatic ori o fetiță amuzantă, plus că dai viața unui suflet care o sa moștenească averea dvs, stați liniștită, încă un lucru. este că veți fi mămică! Sper că v-am ajutat
În viziunea legii ești minora si nu cred ca se baga vreun doctor sa iti faca întreruperea de sarcina fara acordul părinților, deci nu au cum sa nu afle dacă alegi varianta asta. Nu as recomanda sa faci avort in vreun loc obscur si cu altcineva decât un medic pentru ca exista riscuri multe.
O alta varianta e sa duci sarcina la termen lucru care oricum nu poți sa il faci pe ascuns. Deci nu cred ca ai prea multe opțiuni de ales
"Am 17 ani si inainte de a comenta despre faptul ca am o varsta frageda, gândiți va ca i se poate intampla oricui."
N-ai avut bani de prezervativ?
Nu stiu ce medici aveti voi pe acolo, dar la mine la Galati ai nevoie doar de bani si orice medic care se ocupa cu asa ceva face imediat intrerupere de sarcina oricui indiferent de varsta... Eu am fost de doua cu colega mea de liceu, odata a facut cand avea 16 ani si odata la 17 jumatate, deci cred ca voi vorbiti din filme ...ar fi bine sa se respecte legea dar nu aici la noi )))
Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu parintii tai si sa faci întrerupere de sarcina
Singura nu poti rezolva problema asta, de aceea este urgent sa vorbesti cu parintii!
Cat priveste "intamplatul oricui" nu-i adevarat, asta se intampla doar copiilor care nu asculta de parinti si pe ascuns fac lucruri interzise, ignorand toate masurile de protectie.
Ai facut un lucru "interzis" si acum trebuie sa suporti consecintele faptelor tale!
Spune parintilor, ca sa primesti ajutor odata ce baiatul ala te-a vrut doar pentru sex si acum nu-i mai pasa de tine.
Romania e tara tuturor posibilitatilor in materie de ilegalitati. Mai ales unde e saracie... Pe mine nu ma mira nimic sa fiu sincer. Ai bani ai mama si tata, daca nu esti un nimic in ziua de azi.
Te incurajez din tot sufletul sa nu omori copilul.Inceaarca sa vorbesti cu parintii. Daca ei nu vor sa te ajute sa cresti copilul cauta pe net datele de contact ale parinteluu Tanase din Valea Plopului, el are o fundatie care primeste toate fetele insarcinate care nu au ajutor, le ajuta cu nasterea si cu cresterea copilului mic Poti sa il dai si in adoptie.Si fiul meu mai mare e adoptat si ii sunt extrem de recunosctoare fetei de 17 ani care a refuzat sa faca avort pentru ca a spus ca a dorit sa ii daruiasca macar darul vietii. Fiul nostru a spus ca atunci cand o va intalni ii va soune ca o iubeste.
S-a rupt prezervativul, era spart, era din lotul ala gaurit se femeia aia de acum cateva luni, a fost subtiat de secretiile lu’ gagica-tu, ce s-a intamplat pana la urma?
Intotdeauna, impreuna cu primul prezervativ se cumpara si o "pastila pentru a doua zi". Acum, ai 2 variante: ori faci intrerupere de sarcina, ori duci sarcina pana la capat. Daca alegi sa duci sarcina pana la capat atunci sa faci tot ce trebuie, sa urmaresti sarcina si sa faci toate analizele pentru a fi sigura ca o sa ai un copil sanatos. Daca, fereasca Sfantu', o sa nasti un copil cu handicap atunci viata ta va fi un cosmar "infinit".
Mutubal întreabă: