| Andrei21212 a întrebat:

Sunt intr-o asa zisa relatie cu o fata de religie islamica, insa parintii ei nu sunt de acord pentru ca sunt crestin si trebuie sa ma convertesc. Ea e venita la facultate aici, de origine e din Malaezia. Nu stiu ce sa fac...ne doare foarte tare chestia asta. Mi-as dori ceva serios cu ea dar observ ca sunt foarte multe obstacole....Eu am 27, ani ea 23.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dar dacă ar trece ea la ortodoxie sau mă rog... la ce religie ești tu?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De "Honor killing" ai auzit? O omoara tat-su daca se pupa cu careva!

| annonimaaaa555 a răspuns:

E o situație chiarrrr complicată. Dacă amândoi vă iubiți cu adevărat, trebuie să discutați deschis despre viitor: este ea dispusă să își confrunte familia? Ești tu dispus să faci un compromis religios? Dacă niciunul nu poate ceda, va fi greu. Obstacolele sunt reale, iar presiunea familiei ei poate fi mare. Decideți împreună ce contează mai mult: relația voastră sau tradițiile impuse.

| ania a răspuns:

In Biblie scrie Sa nu va injugati la un jug nepotrivit cu cei necredincioșii "2 Corinteni 6-14
Comanda de pe net cartea" Cautandu-l pe Alah L-am gasit pe Iisus " de Nabeel Qureshi" daca e deschisa sa o citeasca. Spune sa citeasca in paralel Coranul si Biblia cu rugamintea către Creator sa ii reveleze care este cartea Lui, Nabeel asa a făcut.
Daca nu vrea sa devina crestina e pacat sa te casatoresti cu ea, incalci versetul din Corinteni.