Tu nu esti pe treaba ta omule. Asa ca tot ce iti pot da este un exercitiu de gandire. Imagineaza-ti viata ta peste o lua cu fiecare dintre ele. Apoi peste 3 luni. Peste 6 luni. Peste un an. Care iti place mai mult? Fara de care te simti mizerabil?
Cred ca e mai bine pe blonda, daca vrei o consolez eu pe cea ranita(am un suflet mare)alege-o pe cea mai inalta sau cauta o bruneta.
Cu nici una din ele nu o sa fie de lunga durata.
Roscata o sa ma insele, cu gandul macar, iar atunci o sa ii dau papucii, sunt constient de asta
Blonda o sa ma paraseasca la un moment dat, o sa vrea ceva mai bun sau diferit este inca in perioada in care experimenteaaza eu o sa fiu doar ala de o initiaza si o sa o fac sa prinda incredere in ea si apoi fata o sa vrea altceva. Si plus ca intra la facultate anul asta, desi suntem in Bucuresti amandoi la facultate tot relatie la distanta este si o sa cunoasca si alti baieti care or sa o curteze. Chiar daca i-as oferi totul, nu cred ca ar sti sa aprecieze.
Acum ca a mai trecut efectul la alcool, m-am gandit mai bine si raman la roscata, cel putin ma aleg cu ceva. Cat o sa dureze 1-2-3luni, poate ne prinde si 2013 impreuna si dupa aia PA.
Alege sexul. Din proprie experienţă îţi spun că de dragoste te plistiseşti,şi devine enervantă după o vreme, plus că mai implică şî obligaţii. De sex nu prea ai cum să te saturi, decât după ce te lasă mădularul, dar şi atunci parcă vrei să mai pocneşti ceva (uită-te la moşii bogati şi libidinoşi, care dau mii de euro la prostituatele de lux).
Iar în legătură cu dilema ta... fetele ălea au auzit de threesome?
Mai bine singur decat sa ai probleme cu femeile nu? Fa-te sofer ca mine pe autotren cand ajungi sa fi mare, ala face cat toate femeile din lumea asta.
Eu aș alege-o pe cea care mă face să vibrez, care scoate ce e mai bun din mine, care mă face să zâmbesc involuntar oridecâte ori mă gândesc la ea, care mă face s-o ador și mă împlinește...chiar și pentru o scurtă perioadă de timp.
Sex poți găsi oriunde, oricând, o fată specială, care să te facă să te simți viu și pe care să ajungi să o dorești cu toată ființa ta, poate doar o dată în viață.
Apreciez realismul tău, însă parcă totuși ai merita să-ți dai o șansă.
Roscata pare cam usuratica, iar blonda materialista daca ai zis ca ar costa mai mult sa o intretii. Niciuna tipule.
Daca am inteles gresit chestia cu blonda pastreaz-o pe ea si incercati sa iesiti si cu grupul tau de prieteni, nu doar cu figurantii aceia.