Ma limitez la o notiune simpla care mi-ar placea sa-ti ofere un alt mod de viziune al problemei de ambele parti (am simtit asta cand am fost pus in fata faptului implinit - ceea ce se intampla la voi acum):
In genere, oamenii nu apreciaza ceea ce au langa ei.
*iti vorbesc din experienta, din pacate.
Fara rabdare, intelegere si comunicare degeaba ati pus cele 7 zile in joc. El doar ti-a spus ca simte ca ceva nu e ok, in ideea sa faceti ceva in privinta asta, iar u te-ai aruncat la varianta cea mai usoara, sa renunti la tot. Voi nu v-ati certat, doar ai analizat timpul petrecut impreuna la modul ca "nu mai are fluturasi in stomac". Nu renunta din acest motiv, cautati solutii impreuna si el mai important sa va doriti aceeasi directie pentru viitor.
Orcine merita o a 2-a sansa si se pare ca el a vrut sa vada ce se intmpla daca iti zice toata povestea cu fluturasii... e bine ca ai putut sa-i vorbesti deschis si direct, dar cred ca el s-a atasat frt mult de tine si cand s-a vazut singur a realizat ca a pierdut tot ce a reusit sa traiask alaturi de tine in 2 ani si 8 luni.
Bafta pe 10!
Iubita, stai linistita. Te inteleg pe de'o parte dar pe de alta te condamn enorm. Ar fi trebuit sa i asculti toate problemele, o sa vezi ca dupa aceasta saptamana o sa ti se faca enorm dor de el, si sigur ve-ti avea o relatie frumoasa in continuare, dragostea v-a renaste. Daca voi dupa aproape 3ani va plictisiti, apai batraneii care sunt casatoriti de peste 30 de ani... ei se inteleg perfect si sunt ft draguti. Vorbiti ft clar, fara nervi, fara sa l jugnesti... saptamana viitoare si sigur ca intalnirea se v-a sfarsi cu un Te iubesc spus din toata inima, si totodata ve-ti uita problemele minore ce ne sifoneaza viata de cuplu. Sper ca ti'am fost de folos. pa, pa.
Ramai cu el si fiti fericiti. Daca e dispus sa lase de la el e ok.Eu zic ca mai merita o a doua sansa
Doamne m-am apucat de intrebarea ta... nu credeam ca e asa lunga ... trebuie sa fuggggg
Deja ti ai selectat raspunsul probabil care ti se pare bine... eu zic sa o iei de la capat sa nu te amagesti ca asta nu e iubire siu daca acum a devenit obisnuinta,, peste 1 2 ani va veni. divort inainte de casatorie//
Scrisorica ai? Gresit ROMAN!
Ma mir cum de am avut rabdare sa citesc atata deci: Uneori oamenii spun anumite lucruri pe care le regreta si care nu leau spus tocmai corect cred ca aveti sanse si el te iubeste acum totul depinde de tine.
Procent: minim 50%
maxim 93%
Situatia o vad in felul urmator:
-el simte ca relatia nu mai e ca la inceput si iti propune sa colaborati pentru a fi mai bine.
-tu te superi si intr-un act de orgoliu ii propui sa va despartiti.
-el se sperie de reactia ta si cauta sa retraga ce a zis, vazand ca nu esti deschisa spre comunicare, ba mai mult, ameninti cu despartirea.
Din punctul meu de vedere e santaj emotional. Si nu cred ca o sa dureze mult relatia dat fiindca nu esti dispusa sa asculti problemele lui. Faptul ca i-ai propus sa va despartiti sa stii ca nu e un act de marinimie (ca sa isi poata gasi jumatatea), ci e mai mult o modalitate de a-i da de inteles ca nu te intereseaza ce simte el in relatie, daca nu-i convine, sa plece.