Doamneeeee, ba frate daca o iubesti dc dracu tie rusine cu ia? ea fa un test de curaj si gandeste-te bine, dupa ai sa vezi ca ai sami multumesti, deci: dupa scoala de fata cu toata lumea ia-o in brate si sarut-o cu foc... [da nici ca disperatu] asa o sa se duca toata rusinea [ps daca o iubesti intr-adevar n-are dc sa-ti fie rusine cu ea ]
Nu sunt cu ea in clasa si doar lunea si vinerea iesim la aceleasi ore .
Atunci actioneaza... dar daca chiar esti atat de rusinos ia-o si sarut-o intr-un loc mai retras...
Am sa incerc
Ai reusit?
Nici nu am incercat . Dar da-mi id-ul tau prin mesaj
Pur si simplu o inviti la o plimbare in parc gasiti o banca mai departe de lume daca te rusinezi si de straini nu doar de colegi, si o saruti. Oricum daca o iubaresti asa mult, ar trebui s-o saruti intr-un loc asa mai frumos nu in curtea scolii. Nu te mai gandi cat o sa dureze ca n-are rost, lasa-te purtat de evenimente. Va sta cu tine atat cat va fi sa fie.
Pai arata-le colegilor tai ca esti in stare sa o saruti in fata lor si ca nu esti un fraier fi curajos si sarut-o
Am fost si eu ca tine mah...stiu cum e.esti mic inca, dar mai tarziu numai o sa fie asa ai sa vezi bafta
Paii... Scoate'o pe afara... cateva zile la rand, va sarutati, etc etc. Cu timpul iti vei face curaj si in scoala
Mult noroc