Doamneeeee, ba frate daca o iubesti dc dracu tie rusine cu ia? ea fa un test de curaj si gandeste-te bine, dupa ai sa vezi ca ai sami multumesti, deci: dupa scoala de fata cu toata lumea ia-o in brate si sarut-o cu foc... [da nici ca disperatu] asa o sa se duca toata rusinea [ps daca o iubesti intr-adevar n-are dc sa-ti fie rusine cu ea ]
Am fost si eu ca tine mah...stiu cum e.esti mic inca, dar mai tarziu numai o sa fie asa ai sa vezi bafta
Paii... Scoate'o pe afara... cateva zile la rand, va sarutati, etc etc. Cu timpul iti vei face curaj si in scoala
Mult noroc
Pur si simplu o inviti la o plimbare in parc gasiti o banca mai departe de lume daca te rusinezi si de straini nu doar de colegi, si o saruti. Oricum daca o iubaresti asa mult, ar trebui s-o saruti intr-un loc asa mai frumos nu in curtea scolii. Nu te mai gandi cat o sa dureze ca n-are rost, lasa-te purtat de evenimente. Va sta cu tine atat cat va fi sa fie.
Nu sunt cu ea in clasa si doar lunea si vinerea iesim la aceleasi ore .
Atunci actioneaza... dar daca chiar esti atat de rusinos ia-o si sarut-o intr-un loc mai retras...
Nici nu am incercat . Dar da-mi id-ul tau prin mesaj
Pai arata-le colegilor tai ca esti in stare sa o saruti in fata lor si ca nu esti un fraier fi curajos si sarut-o