| Despacitodepozitoo a întrebat:

Sunt într-o relație cu un băiat coreean de aproape 4 luni, ne-am cunoscut la un mall.
Dacă va vrea să facă sex cu mine l-ar deranja dacă nu m-am epilat in zona intima?
Și dacă fac sex neprotejat și a doua zi iau escapelle mai exista riscul unei sarcini?

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar de ce sa faci sex neprotejat? Iti place sa risti inutil sau ce? Nu vorbesc doar despre o sarcina, dar si despre o posibila BTS.
In privinta parului din zona intima, ce te opreste sa-l dai jos? Nu cred ca sunt multi barbati pe care sa-i deranjeze o pasarica epilata, dar suntem multi cei carora nu ne place sa ne ratacim prin padure si sa fim nevoiti sa strigam dupa ajutor ca sa iesim de acolo.winking

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Referitor la prima întrebare, întreabă-l pe el dacă este de acord sa facă sex cu tine neepilata la pasarica. La a doua întrebare, raspunsul este nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Important este sa ai par in fund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, nu ar fi o problema asa mare sa ai locul intim neepilat, dintr-o parte se vede frumos, daca faci sex neprotejat fara prezervativ, oricand exista riscul unei sarcini, si cu pastile si fara, oricum poti ramane insarcinata!

| OmBanal33 a răspuns:

Frumos ar fi sa te epilezi, iar asiaticii pot fi jucausi, stai linistita, dar recomand sa folosesti prezervativ...

| Dracutzsor a răspuns:

Probabil omul a venit în Romania sa găsească una epilată că acolo se poartă părul pubian laughing)((

| Dracutzsor a răspuns:

Cel mai bun comentariu pe care l-am văzut până acum happy