" avem și o fata acum ne mai vine încă un băiat... Oare mă iubește sau nu?"
hmmm, ciudat, intâi faceți copii apoi vă intrebați dacă vă iubiți
Draga eu am cerut un sfat nu am cerut să fiu judecat cu ceva?
A avea un copil cu o persoana nu înseamnă neapărat că și iubești persoana.Multi au făcut și sau despărțit după un timp pentru că a dispărut iubirea dintre ei
Buna.Nu locuiti in aceeasi casa? Nu cred ca am inteles. Urmeaza sa aveti un alt copil dar traiti separat? Trebuie sa clarificati aceste lucruri inainte de a mai face si alti copii, deorece nu e deloc in regula sa va comportati de paarca aveti o relatie stabila, cand de fapt e la fel de instabila ca cea dintre adolescenti.Intreab-o direct daca te iubeste, daca nu, puneti punct si fiecare merge mai departe, vazandu-si de drum.
Ce raspuns util.Cand strabati cearsafurile si risti sa iei boli cu transmitere sexuala nu iti nenorocesti tineretea si implicit viata?
Se comporta ca si cand nu e prea atasata de tine. Daca e dispusa sa renunte la tine, cu doi copii, inseamna ori ca are cine sa aiba grija de ea si nu simte pierderea, ori face o mare cacealma ca sa-si pastreze controlul in relatie.
Ai putea sa-i dai o saptamana pauza cand mai zice asta sa vezi daca e asa ok pentru ea.
" Repcasandru9918377: A avea un copil cu o persoana nu înseamnă neapărat că și iubești persoana"
ahaaaa, deci tu ești însămânțător de meserie!
și revenind - păi atunci mai faceți unul - să fie trei - și apoi intrebați-vă dacă "Se merită". Că așa e la modă
Strabatutul cearșafurilor se face responsabil și cu protecție
Draga văd că tu înțelegi numai aiurea, asta e și ideea că eu o iubesc dar din cate îmi arată ea pare că nu mă iubește.Se comporta cu mine de parcă sunt la coada opțiunilor sale.
Locuim in aceiași casa, și da daca o întreb zice că mă iubește dar din păcate nu îmi arată suficient de mult că mă iubește
Eu ințeleg doar ce scrii tu, de ex de aici :
"Se comporta cu mine de parcă sunt la coada opțiunilor sale"
aș ințelege că n-aveți nimic in comun in afară de copii
Pai si nu te suna cand esti la lucru sau cand? Din intrebarea ta rezulta ca sunteti separati.Intr-o alta intrebare ai dat de inteles ca nu ati vorbit vreo 4 luni.
Cred ca merita sa spui povestea cu mai multe detalii. Sunt inca multe care nu se leaga si lumea intelege ce vrea.