| Grazielle a întrebat:

Sunt intr-o situatie chiar complicata, imi place de un baiat cu 2 ani mai mare,colegele mele,nu stiu de ce tot comentau ca nu se va uita niciodata la mine,si ca pana si femeia de servici e mai "concurenta" ca mine etc (cu toate ca eu sunt destul de draguta am 1, 74 si 56 kg si toata lumea imi spune ca seman enorm cu selena gomez). in fine,eu il admiram de la distanta,il vedeam in fiecare pauza si mi se parea dragut,o data,aceste colege m-au urmarit si m-au auzit cand ii spuneam prietenei mele cele mai bune "uite ce dragut pare acel baiat",dupa acel moment,in urmatoarea zi s-au dus la el si i-au spus ca "este o obsedata in clasa noastra care te urmareste peste tot",din rautate ele i-au zis asta,si el chiar le-a crezut. dupa aceasta colegele mele au facut tot posibilul sa-l aduca ca si fotograf la banchetul nostru si evident prin tot felul de "pile si relatii" au reusit crezand ca v-or reusi sa ma puna intr-o situatie penibila,normal ca au reusit doar ca m-am prefacut ca nu e asa,in final a trecut si banchetul si a venit vacanta de vara,eu am reusit la liceul unde era si el, si in clasa a 9-a ne-am revazut,iar acum de fiecare data cand ma vede ma intreaba cred ca la misto "buna fetele,ce fac fetele?" sau mai fluiera dupa noi sau chestii de genul,abia acum am aflat ca acele colege care mi-au distrus sansele cu el,erau atat de invidioase pe mine pentru ca si lor le placea de el,ele in continuare tin legatura cu baiatul de care imi place,dar intre timp acesta si-a facut si iubita,credeti ca dupa cele intamplate va fi vreodata posibil macar sa fim prieteni sau chiar mai mult, el probabil inca ma crede obsedata. funda happy

Răspuns Câştigător
| Striker14 a răspuns:

Situatia e cam complicata, daca vrei sa fii fata bina astepti sa se desparta si apoi iti incerci norocul, si in legatura cu fetele alea, remarca-te (in bine nu in rau), nu pari genul de parasuta de la colt de strada cum sunt ele, asa ca din toate cred ca te-ar alege pe tinehappy

2 răspunsuri:
| Striker14 a răspuns:

Scuze ca iti zic, da alea nu sunt colege, sunt tarfe infecte!

Dar s-ar putea sa mai ai o sansa cu baiatul ala, incearca sa te apropii de el, te duci pe la el prin clasa ii atragi atentia, stiti voi fetele tehnicile de atragere a atentiei laughing
Sper sa te placa si el si sa aveti o relatie de lunga durata. Bafta!

| Grazielle explică (pentru Striker14):

Clasa lui e exact langa a acelor fete, ele se tot dau la el dar eu n-as putea face asta niciodata mai ales ca are prietena, cand eram in club am dansat cu el dar mi s-a facut foarte mila de prietena lui care aproape plangea asa ca m-am retras, m-am gandit ca poate voi vorbi cu el cand se va desparti de prietena lui, nu pot fi asa nesimtita sad