Hellaauu`!
Nu trebuie sa te desparti de fata aia pentru ca asa zice mama ta. Daca o iubesti,nu o face.
Dar,te voi ajuta:Spune-i ca nu mai vrei sa continui, sa nu se supere, dar ceva nu merge prea bine.Zi-i adevarul, ceea ce simti cu adevarat, asa va fi cel mai bine.Nu trebuie sa se supere pentru ca nu te poate obliga sa ai o relatie cu ea.Dar in nici un caz sa nu-i spui de mama ta!
Daca nu are un statut prea bun, si iti displace, nu trebuie sa mai continui aceasta relatie pentru ca nu va merge.
Poate mama ta are dreptate:meriti ceva mult mai bun.Nu dau dreptate nimanui deoarece nu o cunosc pe fata aia. Daca inca ai sentimente, ti-am zis, continua! Dar daca nu mai ai sentimente, stop pentru ca astfel o vei rani!
Nu trebuie sa o minti cu alte motive pe care ti le spunem noi cei de pe TPU. Spune-i exact ce te deranjeaza la ea, explica-i de ce nu vrei sa mai continui.ZI-I ADEVARUL! E cel mai intelept mod de a rezolva!
Multa Bafta!:*
Te desparti de ea doar daca simti tu, daca ai peste 15-16 ani nu cred ca mama ta ar trebui sa se amestece in relatiile tale, daca ai mai putin de 15 ani, nu o sa ramana urme grave, esti mic Sincer eu nu am trecut printr-o despartire deci nu iti pot da un argument exact ...scuze
Nu trebuie sa te desparti de ea pentru ca zice mama ta.
Dar daca tu simti ca vrei asta...
Fa-o geloasa, fa-o sa vrea ea sa plece
Vezi ce faci, nu e frumos sa o faci sa sufere.
Succes.
Salut, esti un prost, PA!
De cand si pana cand iti dicteaza parintii pe cine sa iubesti si pe cine nu? Daca ai avea 10-14 ani as mai zice.dar banuiesc ca ai mai mult.
Ce intelegi prin statutul ei nu prea grozav? eu cred ca un bun argument ar fi sinceritatea ta, adica sa-i spui adevarul despre sentimentele tale.ideal ar fi inainte sa verifici ``zvonurile``, gura lumii vorbeste muuuulteeeee...
Nu dormi o noapte, stai si gandeste-te tu ce crezi ca e bine, atat pentru tine cat si pentru fata aceea, nu te gandi ce spun parintii, uneori fac greseli foarte mari si ei, am fost pus in aceeasi situatie, insa am continuat si pana la urma mama a acceptat sa se inteleaga cu aceea fata, si acum au secrete amandoua fata de mine acum ma enerveaza pe mine relatia lor de prietenie
beausingurlamasamea întreabă: