| Shnitzy1324 a întrebat:

Sunt intr-o stare destul de confunza, ma simt tradata si trista.E vorba despre ceva timp in urma, o luna ...mai mult sau mai putin,eram in tabara cu cea mai buna prietena a mea,asa sa zic, si mi-a placut de un baiat, era cam printre ultimile zile cand realizasem asta, dar preferand sa stim aceasta chestie doar noi doua.Cand ne-am reintors acasa, ea il gasise pe el pe facebook, si asa i-am dat si eu add.Am inceput sa vorbim,chestii trestii,parea mai mult ignorant,dupa parca imi demonstra ceva. Si,uite ca cum si prietena mea vorbise cu el, i s-a zis ca acel baiat pe care il placeam eu, o placea pe ea, cand mi-a zis asta, pentru inceput a fost dureros sa te trezesti in fata cu realitatea dar am zis ca nu-mi mai pasa si merg inainte. Ea ( prietena mea ) ii zise ca ea pe el nu-l place si atat.Defapt,atat stiusem doar eu,insa continuarea a fost total fatala,la care nici nu ma puteam gandi ca mi se poate intampla vreo'data.

Total intamplator,ieri cand se certase cu fratele sau, el mi-a zis ca ea e impreuna cu baiatul pe care eu il placeam, tin cont cand ea ma intrebase daca il plac am zis ca nu. In fine,ei erau de ceva timp impreuna,insa el nu se afla in tara, ieri am plans foarte mult,pentru ca intradevarat a fost enorm de dureros,mii indiferent de el,atat cat nu credeam ca ea poate sa-mi faca una ca asta,imi spunea ca vroiau sa-mi spuna doar peste ceva timp,un an sau mai mult. sad Vreau niste pareri si sfaturi, poate e vina mea, sau nu vad situatia bine, si nici nu mai am idee ce sa fac mai departe. Mersi.

4 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Ar trebui careva sa lase dintre voi doua. Nu se merita sa stricati o prietenie de durata, pentru dragostea la prima vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'', tin cont cand ea ma intrebase daca il plac am zis ca nu. ''
E deranjant,dar, te-a intrebat daca-ti place de el.
Daca stii ca nu a facut-o intentionat,daca ai incredere in ea si stii ca nu ti-ar vrea raul,treci peste.
Poate ti-ar prinde bine o perioada in care sa nu vorbesti cu ea. Sa te linistesti, sa analizezi lucrurile linistita.
Indiferent ce ii vei spune si indiferent daca-i vei face sau nu reprosuri, fapta e deja consumata.

Daca, dupa o luuuunga analizare a lucrurilor constati ca a facut-o intentionat sau ca nu i-a pasat catusi de putin de sentimentele tale, de cum te vei simti, ar trebui sa te intrebi : ''mi-e cu adevarat prietena?''

| 7639781254 a răspuns:

Daca ai vreo urma de orgoliu, n-o sa mai vorbesti cu ea. Si nu pentru ca ti-a luat baiatul care iti placea, ci pentru ca ti l-a luat si stia ca-ti place. Asa ceva nu se face. Tu ai avut incredere in ea, dar te-a tradat. In locul tau as rupe orice legatura cu ea. E doar parerea mea... poate sunt prea orgolioasa. Iti doresc multa bafta si ai grija cum iti alegi prietenii! :*

| vali4789 a răspuns:

Mda...daca lasi de la tine, mai ai curaj sa-i spui cand iti place un baiat? Sau ai impresia ca ea o sa se abtina? Daca s-a intamplat odata se va mai intampla si altadata..Nu o sa mai ai incredere in ea..parerea mea...