| Recentzu a întrebat:

Sunt mai urâți bărbații căsătoriți decât cei liberi de aceeași vârstă? Mai am o întrebare. De ce un bărbat căsătorit nu ar refuza o bunăciune iar probabilitatea ca o femeie căsătorită sa refuze un bărbat sexy este mult mai mare. Nu au aceleași, cum se zice pe românește la urges?

7 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Toate astea sunt niște aberațiilaughing Nu are legătura frumusetea cu căsătoria, doamne ferește.
Nu toți bărbații căsătoriți ar accepta o bunaciun, cum zici tu, și nici toate femeile căsătorite nu ar refuza un bărbat sexy.
Aici e vorba strict de vulnerabilitatea și cât de mult scârțâie relația in cuplu. Unii oameni, bărbați și femei, nu sunt făcuți pentru căsătorie și nu pot sta fideli niciodată, vor aventuri peste aventuri, nu are legătura cu genul.

| Recentzu explică (pentru AnemonaP):

Daca nu îți convine ceva nu trebuie sa il consideri aberație

| Hammurabi a răspuns:

Afirmațiile astea sunt false.
Eventual, poți lua în calcul doar faptul că, uneori, după căsătorie, unii oameni (atât bărbați cât și femei) încep să devină delăsători, să se neglijeze pe ei înșiși, se îngrașă, nu mai sunt atât de atenți cum se îmbracă, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai neateactivi sunt (unii) cei care nu sunt căsătoriți, de aia nu-i ia nici una.
Evident, că regula nu li se aplică tuturor.

| Recentzu explică (pentru anonim_4396):

A,pardon,mi s-a părut că ai răspuns la întrebarea cu superba Tania Budi

| AnemonaP a răspuns (pentru Recentzu):

Nu ca nu imi convine, efectiv sunt aberații ce ai scris mai sus, sunt realista happy

| BoboBobo6717 a răspuns:

Eu găsesc bărbații însurați mai atractivi, vreau, nu vreau, mă atrag. Parcă îi văd mai frumoși.
Cât despre bărbați, ei acceptă oricând o aventură pentru că așa sunt ei de la mama natură. În schimb, femeile, sunt mai cu capul pe umeri, fără să jignesc bărbații și se simt vinovate dacă înșală.