Bună, Ray!
Întrebarea pe care ai pus-o este la fel cum ai spune "majoritatea oamenilor au o înălțime peste 1, 70cm" (total fals).
Depinde de persoană.
Un om mai inteligent o să aibă un simț al umorului mai dezvoltat.
Schimbând vorbe de la o persoană la alta nu înseamnă că schimbi și nivelul de cultură.
De asemenea, contează și calitatea glumelor.
Nu cred, mie majoritatea oamenilor pe care îi cunosc zic că sunt amuzantă. Fetele nu vor să supere oamenii din jur, cine știe.
De multe ori am senzatia ca sunt la dezactivat o bomba nucleara cand vorbesc cu o fata,asa repede se supara, multe i au gluma in serios, multe se cred printese, au fite, aiurea
Nu chiar, daca ti se pare ca unele fete rad fara motiv, inseamna ca rad de tine.
Din contra, mie mi se pare că bărbații au devenit foarte serioși și nu mai au umor, ceea ce e nasol
Tu ești nici prea prea, nici foarte foarte, totuși ești, dar nu ești, dar hai că ești și totuși nu, dar no... Înțelegi? Nu? Nici eu!
Femeile,pe lângă cele cinci simțuri clasice, mai au incă două:al şaselea simț-cel extrasenzorial(telepatia, intuiția, clarviziunea)şi un al şaptelea simț-simțul umorului.
Ideea e asa : daca nu cunosti fata respectiva, bine ar fi sa nu o iei la misto...e lipsa de bun simt si normal ca se supara.
Ca idee, sunt multe fete care sufera de ele si de nebagare in seama.
O tipa inteligenta insa, mereu va avea simtul umorului, in orice situatie.
Mutubal întreabă: