| Cavaler001 a întrebat:

Sunt oare bărbații mai ipocriți sau femeile? De ce oare adevărul deranjează și trebuie îmbrăcat uneori în minciună pentru a da mai bine? De ce nu putem fi sinceri sa nu pierdem timpul și să nu dăm speranțe gresite? Oare pentru că adevărul doare?!

30 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

N-ai sa vezi tu femeie sa-i placa sinceritatea, ia fi tu sincer cu femeile sa vezi cum fug toate de tine ca de ebola!
Dar acum si barbatii sunt tot ca femeile, au acelasi comportament, toata lumea fuge de tine cand ai vreun necaz/probleme, cand esti sincer, cand esti real.
Cum te deschizi un pic la cineva cum a fugit de tine.

| Cavaler001 explică (pentru TimberWolf):

Parcă le place să fie minute uneori și regreta mai târziu că au ales greșită unele dintre ele, sa nu generalizam că ne sar in cap happy
Și cu bărbații ce sa zic, fiecare își vede interesul și aici. Daca au nevoie de tine sunteți prieteni happy

| TimberWolf a răspuns (pentru Cavaler001):

Categoric domne, de ce sa nu generalizam? uita-te cate intrebari sunt doar pe TPU cu femei care au ales prost si acum regreta, plus cate cunosc eu, isi merita soarta.
Am doi veri primari, cu unul dintre ei am fost ca fratii, nu ma cauta decat sa se laude iar celalalt ma suna doar la vreo nevoie, eu cand il sun e mereu ocupat.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Realitatea care nu se prezintă e ipocrita, tindem spre o lume idealistă care nu exista, de asta suntem dezamăgiți mereu, pentru că ceea ce credem nu este in concordanță cu realitatea, asta nu tine de femei sau bărbați

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Care ni se prezintă

| Mosotti a răspuns (pentru TimberWolf):

De ce sa fuga cineva (sau femeile) de tine daca esti sincer?! Ca nu pricep.
Fug neoamenii, oamenii nu fug.

| TimberWolf a răspuns (pentru Mosotti):

Lumea s-a schimbat bre, ai ramas in urma!

| Mosotti a răspuns (pentru TimberWolf):

Eu pe cine stiu chiar apreciaza sinceritatea, din contra pleaca daca minte celalalt.
Fug aia pe care ii deranjeaza sinceritatea ca fac ei tampenii, asta da, adica neoamenii cum am zis.

| Cavaler001 explică (pentru RAY):

Da, nu exista perfecțiunea, iar realitatea e formata și din bărbați și din femei. Fiecare ar dori să aibă partenerul ideal bun la toate, însă poate ar trebui sa ne mai uitam și.n oglinda.

| Cavaler001 explică (pentru Cavaler001):

Mințite*

| Cavaler001 explică (pentru TimberWolf):

Și bărbații pot alege prost. Nu e o regulă.
Lasă.ma cu verii că am și eu laughing Cu unu' doream sa mă asociez sa cultivam pământul de la bunici, iar eu l.am împrumutat cu niste bani și nu mi i.a dat nici acum, după 2 ani..Se va alege cu plângere penală că am martori.

| Cavaler001 explică (pentru ngersuav):

Și cum ai ajuns tu la concluzia asta?!

Îmi pare rau sa-ti spun că te înșeli amarnic. Nu te.am mințit cu nimic și oricum credeam că tot ce discutam între noi e confidențial. Nu știu de ce vrei să-mi strici imaginea, mai ales că nu mă cunoști.

Hai sa facem pariu atunci să vedem cine pierde, dacă ești așa convinsa happy

Ar trebui sa te facă să gândești că am șanse de câștig din moment ce sunt gata să pariez pe ce vrei tu sa nu vin eu cu propunerea happy

Ce vrei tu poftim happy
Vrei sa continuam discuția aici? Eu nu am de ce să mă feresc, dar ma tem că vei pierde happy

| Cavaler001 explică:

Se pare că eu mi l.am pierdut pe al meu, dar poate ai învățat tu ceva din asta.
Nu mai fi cu nasul pe sus crezând că le știi tu pe toate, tu cea care nu te înșeli.
Te.ai speriat de un pariu.
Wake up ingersuav și bucura.te că te vede așa un bărbat. Sper sa.l găsești sa te liniștească pentru că are de lucru se pare.

| Cavaler001 explică:

Sa nu mai spun că ingersuav nu prea ți se potrivește, că pari ușor ciudata. Mă blochezi după ce am vb frumos cu tine și ți.am răspuns la întrebări, chiar daca tu m.ai insultat și m.ai făcut ipocrit chiar aici. Dar ești prea lașă și nu știi ce altceva sa faci. Parcă ești o fetiță care fuge repede la mami. Ar tb sa fii matura la varsta ta, dar nu e treaba mea. Sper sa te accepte așa cum ești admiratorul tau și poate te aduce pe un drum bun. Bafta!
p.s. sa-ti spun și ce pariu eram dispus să fac cu tine apropo de ipocrizie: un sex oral așa cum vrea câștigătorul, chiar daca nu te cunosc și poate nu era ceva frumos nici dacă aș fi câștigat, dar poate învățai ceva din asta..sa nu mai crezi că ești deasupra tuturor.

| GirthD a răspuns:

Sunt, pentru ca vor ***. Daca ar fi sinceri cu femeile de la inceput sansele ar scadea pentru ca majoritatea sunt slabi oricum, nu sunt masculini.

De asta exista si ''prietenie'' intre barbati si femei.

Spera ca intr-o noapte sa fie suficient de bauta si trista ca sa il calareasca.

Alt motiv nu exista sa ai o 'prietena' femeie. Doar prietenie platonica

| Cavaler001 explică (pentru GirthD):

Cred că vorbești din perspectiva femeii.
Ai dreptate că nu prea exista prietenie adevărată între un bărbat și o femeie, mai ales dc. este una mai atrăgătoare.

| GirthD a răspuns (pentru Cavaler001):

Din potriva.

Pentru o femeie exista 'prietenie' intre ea si un barbat

Pt ca are numai de castigat

Are cu cine iesi in oras, are cine sa ii plateasca cate un bilet la film, are cine sa o ajute sa care cate ceva si nu trebuie sa ii ofere sex fraierului pentru ca 'sunt prieteni'

E prietena cu tine si si-o trage cu unu ce o atrage.

| Cavaler001 explică (pentru GirthD):

Deci ești bărbat până la urmă happy
Ai dreptate. Sunt multe cazuri vorba aceea: unu o plimba și altul o...