| DanyElle110 a întrebat:

Sunt op fata de 21 de ani,nu sunt casatorita,dar iubitul meu vrea sa facem copil impreuna,iar eu nu vreau asa de repede,dar el nu m-ai are rabdare,ce sa ma fac, am nevoie de un raspuns urgent!

Răspuns Câştigător
| MaryaS17 a răspuns:

Fa ceea ce simti nu face asta daca tu nu vrei asta iubitul tau ar trebui sa iteleaga asta sau daca nu atunci nu cred ca este persoana potrivita pentru tine.Totul trebuie sa vina de la sine iar daca tu nu esti pregatita spune-i asta va itelege daca te iubeste.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi se pare o varsta buna pentru un bebelus ca sa isi vada parintii tineri pana pe la 27 de ani. Daca va merge bine cu munca puneti-va la treaba daca nu atunci spune-i ca din cauza baniilor nu se poate chinui un suflet

Răspuns utilizator avertizat
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam ciudata graba asta. Era bine sa ne spui si ce vechime are cuplul vostru, daca ele corect, devotat, simti/stii ca te poti baza pe el, etc, etc. Daca te apreciaza, dar nu "moare" de dragul tau, si vrea sa te lege astfel de el si sa fi ocupata, iar el?!

Raspunsul trebuie sa fie in tine, analizand trecutul vostru impreuna, ce ti-a spus, ce ti-a dovedit, ce proeicte de viitor aveti - daca s-a exprimat in acest sens! - si daca le-ai apreciat ca atare, etc.
Altfel, intrebarea ta, atat de laconica, e destul de fada. Varsta ta, daca nu ai afectiuni sau alte complicatii, e ideala, dar cum spune marele Eminescu: "Vrei viitorul a-l cunoaste?! te intoarce spre trecut!"
Iar din alt punct de vedere, nu actul/certificatul tine 2 oameni impreuna, ci tot ceea ce au ei in comun, si afectiunea reala, prietenia, visele comune, respectul, solidaritatea, devotamentul si buna intelegere si consultarea reciproca in toate deciziile importante care privesc/afecteaza cuplul!
Multa intelepciune si success!

| corhaz a răspuns:

Daca nu vrei asa trebuie sa ramana.nu intelege? te desparti de el simplu

| sltlp a răspuns:

Pai pentru inceput stabilizati-va. E riscant sa faci asa ceva, necasatorita etc. Mai intai asezati-va la casa voastra. Ca dupa o sa fie mai greu sa faci toate astea. Si da, e putin cam devreme(Asta e si parerea mea).

| Alcyon a răspuns:

Sfatul meu e sa fii atenta ce faci. Barbatilor le e usor sa spuna, hai sa facem copii, ca nu ei or sa se chinuie sa-i nasca, sa-i ingrijeasca, sa-i duca la gradinita etc. Daca relatia voastra n-o sa mearga, el o sa-si refaca viata cu altcineva si tu o sa ramai cu ala micu. Un bebelus nu-i o papusa, sa-l faci si pe urma sa-l arunci intr-un colt. Te solicita foarte mult. In afara de asta, mai e si aspectul varstei. La 21 de ani, imi inchipui ca n-ai inca un venit stabil, care sa-ti permita sa intretii un prunc. Si imi inchipui ca nu-i visul vietii tale, sa devii casnica.

| CocoMexii a răspuns:

Vrei sa faci un copil in conditiile in care nu esti casatorita sau acesta este motivul pentru care nu vrei sa te grabesti. Spune-i ca nu vrei sa faci un copil atat de devreme, ca este timp si daca te iubeste cu adevarat va intelege.

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Un copil e pentru toata viata,spune-i asta iubitului tau.
Nu e ca o haina pe care o arunci sau ca o marfa pe care o poti schimba ca nu ti se potriveste.
Un copil are nevoie de responsabilitate si implicare totala-din partea ambilor parinti- si nu oricine are talent in rolul de parinte.
E plina lumea de orfani,de copii care cresc cu bunicii sau doar cu un parinte,copii nefericiti si "pasati" de la unul la altul,dovada a iresponsabilitatii multor "parinti".
Sa nu poti oferi fericire cuiva poate fi acceptat,dar sa faci nefericit un suflet,nu ai nici un drept.
Un copil nu e o jucarie,e un viitor om,pentru care e importanta fiecare zi din viata lui si a voastra,si nu fiecare zi,ci fiecare clipa! Pentru ca in fiecare clipa va invata ceva si-n fiecare clipa va avea nevoie de ceva,de dragoste,de atentie,hrana,caldura,tinuta,educatie,joaca,explicatii,timp nelimitat la dispozitia lui.
Nu stiu cat de pregatiti sunteti voi doi pentru asta si iubitul tau imi pare foarte grabit,fara nici un motiv.
Poate ca dorinta lui ilustreaza propria nesiguranta,teama c-o sa te piarda sau ca nu-l iubesti indeajuns si spera ca un copil te va tine pentru totdeauna langa el, dar asta e cel mai egoist si gresit motiv pentru care o pereche ar dori un copil!
Mai ganditi-va.
Cat timp exista iubire intre voi si relatia voastra e frumoasa si echilibrata, traiti-o.
Cand lucrurile se vor aseza si veti sti ca va puteti asuma impreuna responsabilitati noi, atunci abia, ganditi-va sa formati o familie.Si,apoi,ganditi-va si la un copil.
Altfel nu, e prea devreme.

| gingergirl1 a răspuns:

In primul rand un copil e o mare binecuvantare dar si o mare responsabilitatewinking
Mai intai trebuie sa ai un loc de munca stabil si o locuinta, plus de asta e un pacat sa faci un copil inainte de casatorie straight face
Si cine iti garanteaza tie ca o sa ramaneti impreuna pe viata? Doamne fereste, face-ti un copil, va certati si te lasa cu ochii in soare cu el. Mda, pai, decizia iti apartine...

| Chiriac_Ionel_1972 a răspuns:

Pai spune-i ca faceti un copil imediat dupa ce va casatoriti ca asa e normal si frumos

| masokista a răspuns:

Ar trebui sa faceti unul pentru ca el va va uni mai mult dar daca simti ca nu esti in stare spune-i ca nu esti pregatita(nu trebuie sa il minti pentru ca va afla iar dupa se va supara si te va lasa balta ) eu zic sa dati viata unui prunc. FUNDA

| zăGhost a răspuns:

Cred că eşti prea tânără pentru asta.

| NameHarris a răspuns:

Ala sigur vrea sa te aiba pentru toata viatahappy pai explica-i ca un copil inseamna o responsabilitate marewinking

| DanyElle110 explică (pentru PsihoSex):

Suntem impreuna de la 16 ani

| DanyElle110 explică (pentru PrazPrăzescu):

Are 24

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru DanyElle110):

Felicitari, dar asta nu e o "garantie".