Întrebarea era daca șansele sunt maxime. Pentru că am mai incercat și am sperat degeaba. Bine, atunci nu foloseam aceste teste de ovulație sa știu exact când sunt sau nu fertila
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa poti avea un raspuns clar si sigur!
La 21 de zile de la ultimul contact in perioada de fertilitate fa un test de sarcina. E cel mai simplu. E posibil ca simptomele sa fie cele ale unei sarcini dar un test iti poate spune cu mai multa siguranta. Sper ca rezultatul sa fie cel pe care il astepti
Fertila ești și aproximativ cu 5 zile înainte de ovulație și 2 după. Parca! Nu mă atacați alți useri că nu prea știu despre femei, posibil să greșesc. La ovulație probabilitatea este maxima ...asta e ideea știu. Fa i o spermograma bărbatului tau.
Cu ce exagerez, draga mea? Daca tot faci sex in perioada fertila si nu iese nimic inseamna ca ori tu ori el ori ambii aveti o problema de fertilitate. Ce e asa complicat de inteles? Esti batuta in cap?
Nu are nimeni probleme de fertilitate,"draga". Dar nu ai înțeles întrebarea. Nu mă cobor la cei 2 neuroni împrumutați pe care ii ai. Doar atât știi, sa jignești. Vai de capul tau
Știe ea natura de ce te a făcut infertila... E deșteaptă!