| Sawarekh a întrebat:

Sunt singurul care crede ca:

Sexul dupa club, cu alcool sau fumat nu mai este ca sexul cand esti treaz?
Majoritatea prietenilor mei fac sex dupa ora 4 dimineata, ce farmec mai are la ora aia?

Nu cumva ei pierd tocmai ce poate fi placut dintr-o partida?

5 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Într-un fel îți dau dreptate, după o noapte de distracție sexul pare mai mult ca ceva care trebuie făcut din obligație pentru că ești deja obosit și plin de substanțe care inhibă pofta sexuală și pot afecta chiar potența. Întrebarea ta îmi aduce aminte de un moment amuzant pe care l-am avut cu o tipă: venisem din club cu o gagică trăznet, o cunoșteam de ceva vreme și mai făcusem sex cu ea de câteva ori înainte deci cam știam fiecare ce ne place. Era vreo 5 dimineața când, înfierbântați și cu capul plin de alcool, marijuana și cine mai știe ce alte chestii, ne-am apucat de treabă. Prea mult nu mai țin minte din ce a urmat însă când m-am trezit a doua zi eram în poziția 69, aparent adormiserăm amândoi așa. Am trezit-o cu un sărut australian și un pic de gâdilat, că dormea ca trenu, și am râs amândoi de ne-am prăpădit.

| dullcat a răspuns:

Nu, nu esti singurul.Totusi, probabil cand faci sex numai asa pentru a-l face, ca sa nu zici ca nu, nu-ti prea pasa de aceste aspecte. laughing Cine stie daca prietenii tai simt la fel sau nu.

| Hyperion7 a răspuns:

Ba cam da

| FindMyName a răspuns:

Când ești băut, nu știi ce faci...deci nu e ok în niciun caz așa sexul.
Sexul se face când ești cu capul pe umeri, capabil de asta, și în primul rând treaz.

| Sawarekh explică (pentru FindMyName):

Corect, dar eu ma refer si la placere, cand abia mai sti de tine, si esti supt de energie si deshidratat cred ca e naspa.

Întrebări similare