| YoyoXender a întrebat:

Sunt stresat, am făcut operații gen fimoză si acum imi este frica ca pielea care trebuia sa stea normal pe puta, ea nu mai sta gen se duce sus peste capul puțului, adica pielea sta retractată, vreau sfatcrying

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
30 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Și care ar fi problema?
Operația de fimoză e cam acelaș lucru cu circumcizia pe care o fac aprox. jumătate din bărbații de pe planetă.
Nu mai fi stresat. O să-ți dai seama mai târziu că e în favoarea ta.

| minrest a răspuns (pentru Hammurabi):

Operatia pentru fimoza, care permite decalotarea glandului, nu are treaba cu circumcizia, care consta in indeoartarea preputiului.

| ywar a răspuns:

Eu am penisul aproape tot timpul decalotat. Nu ma deranjeaza deloc. Am avantajul de a ajunge mai greu la orgasm si asta llace partenerei mele. O femeie s-ar putea sa aprecieze felul in care arata organul tau, acesta fiind un aspect foarte masculin dupa parerea mea. As putea sa soun ca e destul de excitata cand trage cu ochiul la dus la podoaba mea.
Daca simti ca pielea capului penisului este mai uscata poti lua un ulei pentru masaj si poti aplica pe pielea aceea. Va fi foarte ok. Acum ai avantajul ca il poti spala foarte bine.
Nu sunt un pusti, sunt barbat in toata firea asa ca nu spun povesti.

| YoyoXender explică (pentru ywar):

A dar am citit aun articol care zicea ca nu trebuia! Cum pot sa imi intorc circumcizia?

| ywar a răspuns (pentru YoyoXender):

Nu exista intoarcere. Nu e cel mai nasol lucru. Crede-ma ca estetic este foarte bine. Medical/igienic este fabulos si e si foarte sexy. De ce te plangi?

Stupid urât, si sensibil, igienă in exces, si din cauza asta nu o sa fac vreun puradel indiferent de fata de price fel de fată, mai bine le spun sa mi-o de tot si termin cu totul

Ce ma doare cel mai mult nu este aspectul sau altceva, dar ma doare, si imi vreau înapoi protecția care o aveam o data, sa sar, alerg, sa fac orice tâmpenie fara sa imi gie frică că mă lovesc, acum din cauza unei prostii ca daca stiam ca puteam sa adaug creme si sa nu trebuiască vreo operatie eram mai fericit cu vechiul, nu cu jegosul asta care nici macar nu se pune singur fara ajutorul mainilor mele totul este un eșec

Si ma gandeam in felul urmator gen pielea aia din cap care se gasea în vârf care a unito cu cea din interiorul putiului nu ar putea sa o taie si a uneasca untrun fel si să ii faca un sfârșit ca eu nu mai am sfârșit este sens circular la asta mă gândeam

Adica ar fi posibilă? După mine da ca practic ar putea lua din vârf si cea din vârf sar reface singura având toate cele 3 straturi

Adică ce vreau sa spun cu toată gâlma asta este ca si cum aș pierde un braț ce ce pierd si nu-l mai iau inapoi, ca dintle când ți l-ai spart nu il mai am asta tot incerc sa va zic

| MihaiSpeedster a răspuns:

Prietene, ai cam belit-o!

| pixelzap a răspuns:

Poti sa plangi! Pwp