Te-ai gandit vreodata ca poate nu esti gay cu adevarat?
Poate e doar o inchipuire de a ta implantata involuntar in minte?
Si daca ai fi gay ce? Traim intr-o lume civilizata, si nimeni sau nimic nu te poate obliga sa iubesti sau nu o persoana de acelasi sex.
Eu unul nu am absolut nici o problema, chiar am prieteni gay care sunt mult mai amuzanti si mai perfecti decat restul
Traieste-ti viata, pana nu e prea tarziu.
Man ce faci tu e sa fii un las si sa vrei sa fugi deprobleme. nu rezolvi nimic asa in viata. trebuie sa fi gurajos si sa iti infrunti temerile. nu e sanatos sa te renegi pentru felul in care esti sau cum esti. sunt milioane de oameni in aceasta lume care te-ar accepta asa cum esti si tu nu ai motiv sa nu o faci pentru ca tu te intelegi cel mai bine.
chiar tu spui "Imi iubesc familia, putinii prieteni pe care ii am [...] Iubesc oamenii, imi place sa-i vad fericiti si implinit" ceea ce e mai mult decat poate spune majoritatea lumi.
daca ar veni un prieteni bun la tine si tiar marturisi ca de fapt e gay la-i accepta?
Dragul meu prieten, tu ai o mare valoare in ochii lui dumnezeu, atat de mare incat El a venit sa moara pentru tine, nu ai idee ce pret ai in ochii lui. Tu nu esti un gunoi, tu esti un fiu al lui dumnezeu, tu esti un om special si iti garantez ca vei putea sa treci si peste asta, incearca pe cat posibil sa iti faci prietene, sa vorbesti cu ele, si sa vorbesti cu isus seara, cand ai timp printr-o rugaciune, ''tatal nostru'' spre exemplu.
Si eu am trecut prin faza asta la varsta ta. Eram foarte deprimat, chiar am incercat sa ma sinucid. Apoi am devenit ateu si m-am acceptat asa cum sunt. Daca religia e motivul pentru care te urasti, renunta la ea! A fost creata de idioti si nu e adevarata. Sunt psihologi si grup de suport la Accept. Daca mergi la ei, o sa te ajute cu parintii. Daca nu esti din Bucuresti, vorbeste cu psihologul scolii. El e cel mai probabil sa te inteleaga si sa te ajute. Succes!
Totul se poate schimba. Poți deveni ceva mai optimist. Poți să afli că ești heterosexual.
Da lași accepta ca știu cât de greu ie sa fi in locu lui sa nu fi acceptat de nimeni
Da eu nu ma pot accepta așa cum sunt
Nu am cum
In primul rând nu ie normal sa fiu gay
Ar 2 eu vreau sa am o familie pe vitor sa ami trăiesc viața așa cum este normal
Nu știu dacă înțelegi ce vreau sa zic
Da ai dreptate ca singur ami fac rău ca nu sunt optimist
Da eu nu vreau sa ma schimb casa ma placa lumea nu ma interesează ce zice lumea vreau sa o fac pentru mine eu consider ca casa fi gay nu ie normal
E treaba ta cum faci, dar orientarea sexuala nu se poate schimba. Dacă nu ti-au plăcut femeile pana acum e putin probabil sa iti placa in viitor. Iar "normal" e cum zice majoritatea, nu neapărat cum e bine.
Este o mare minciuna, dumnezeu te iubeste, nu poti face nimic ca el sa nu te mai iubeasca, poti aduna toate pacatele facute de hitler si stalin la un loc, si tot nu vei putea sa il faci pe hristos sa te respinga. uita-te la aceste mesaje te rog, https://www.youtube.com/watch?v=u6J_Zr0-PaY. https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE. https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY. si uite ce scrie in biblie, ce spune hristos si dumnezeu, ''chiar daca o mama copilul si-l va lasa, Eu pentru tine popoare intregi voi da'' ai pret in ochii lui hristos, un mare pret
Omule, si daca esti gay, esti la fel ca ceilalti, e strict problema ta pe cine placi sau nu, iar idiotii care se grabesc sa comenteze sau sa fie impootriva vointei tale, ar fi bine sa se abtina, ca nimeni nu e usa de biserica! Iar ca o nota de final, sa stii ca Dumnezeu te-a dat asa, stie el ce planuri are cu tine, aici nu exista discutie despre iertare si alte cacaturi, cum am vazut in comentarii mai sus.
Important este ca tu sa vezi toate lucrurile astea, sa iti traiesti viata la maxim acum cat esti tanar, sa fi fericit.
Sa auzim numai de bine, cheers!
beausingurlamasamea întreabă: