| JustThat a întrebat:

Sunt virgina iar prietenul meu vrea sa imi faca sex oral. Ma gandesc doar la cum se va simti el si ca poate va fi scarbos. El insista ca vrea sa faca acest lucru dar probabil ca ma voi simti aiurea fata de el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Daca doar jena te impiedica eu te sfatuiesc sa te lasi dusa de val si sa il lasi. Este normal sa te simti jenata la inceput, e un act foarte intim, dar meritabig grin. Bafta!

Si apropo, din moment ce el vrea sa iti faca nu i se pare scarbos, si atata timp cat tu ai o igiena ok nici nu are ce sa fie scarbos. Cum se va simti el? Probabil excitat.

16 răspunsuri:
| alisuc a răspuns:

El ca baiat clar nu se va simti prost pentru ca el vrea asta si clar lui nu ii se pare scarbos.

| FLuturas1albastru4 a răspuns:

Dar ce varsta ai? eu zic sa procedezi cum crezi tu mai bine, si poate pentru el nu e scarbos

| numele2 a răspuns:

Da, el se va simti „in al noualea cer" dar, treaba cu scarba depinde si de igiena lui. Daca chiar vrea asa de mult gasiti o cale astfel incat sa va simtiti bine amandoi.

| trăncănici a răspuns:

Aşa de mult te iubeşte "prietenul"tău? Acela nu este om dragă, e animal! Cum să pretinzi sex oral unei virgine? Să nu accepţi aşa ceva!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Hmmm si la schimb ce vrea? ma indoiesc ca vrea sa te duca pe tine pe culmile extazului si el sa ramana cu ochii in soare! oricum, daca a inceput sa te convinga cu asa ceva, in curand va vrea sex in toata regula!
alege ce este mai bine pentru tine!

| mona a răspuns:

Daca el asta vrea atunci lasa-l sa faca ce isi doreste

| AleXisAleXis a răspuns:

Daca accepti sa-ti faca sex oral nu va dura mult pana te va convige sa faceti si sex normal.Baiatul este destept. In momentul cand iti va face sex oral se poate prelungi si la un sex normal. Ai grija ce faci. Sa nu iti para rau mai tarziu :*

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Eu una sunt sigura ca daca iti face sex oral el se va excita si tu la fel si nu o sa mai rezistati niciunul.Veti merge pana la capat. Unii baieti se excita foarte tare si dupa un sarut mai pasional dar la asa ceva iti dai seama ca nu mai rezista. Daca vrei sa ajungi pana la capat permite-i daca nu nu.

| AdrianL a răspuns:

Daca el vrea, atunci fa-i pe plac.

| ReiVaN a răspuns:

Totul incepe cu o propunere d-asta. In aceeasi zi o sa experimentati si sexul normal.
Dupa 1 luna cel anal...si apoi fetishuri dubioase.

| stark47 a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa te simti aiurea! iti faci igiena ca de obicei si il lasi sa si faca de cap! EL vrea, nu il obligi tu! si nu ai de ce sa te simti aiurea, e prietenul tau, trebuie sa devii cat mai intima cu el!

| Emilian65 a răspuns:

Daca il iubesti, nu ai de ce sa-ti fie scarba de el.

| Hihiii a răspuns:

Daca ai grija la igiena nu trebuie sa iti faci griji, dar daca nu vrei poti avea o discutie sincera cu el

| Mariiuta a răspuns (pentru trăncănici):

Ai dreptate si sigur ea va proceda gresit pentru ca a dat RASPUNS CASTIGATOR raspunsului care o indruma gresit.ce a ajuns lumea asta! tristsad

| trăncănici a răspuns (pentru Mariiuta):

Lasă că tot ea va plînge.Cum îţi aşterni, aşa dormi!

| Mariiuta a răspuns (pentru trăncănici):

Ca bine zici straight face