anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem impreuna de 2 ani si 10 luni si de fix un an locuim impreuna.
Uneori simt ca nimic nu mai e la fel si simt chiar repulsie fata de el, alteori simt ca nu stiu ce m-as face fara el si imi dau seama ca il iubesc enorm de mult. Nu stiu de unde aceasta contradictie enorma.
Mi-as dori sa locuiesc din nou singura, ca inainte de a ne muta, insa nu stiu cum sa ii spun asta. Ma gandesc tot timpul la ce vor zice ai lui(ca ia uite, nu ne-am inteles, ca poate mi-am gasit pe altul, ca ne mai faceam si planuri de nunta.), ce vor zice ai mei ai mei...
Nu inseamna ca vreau sa ma despart de el. Vreau doar sa locuim, macar o perioada, ca inainte. Sau poate ca ma nevoie de o pauza.

11 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Halele maica sfanta dupa 1 an de relatie ti-ai si mutat fundul la el? TENSIUNEA! am intrat in fibrilatie ATRIALA! urgent SMURD!

sunteti prea tineri pentru mutat impreuna, haelele maica sfanta, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa iesiti in club, sa va imbatati. deja te-ai plictisit de relatie, si el la fel, trebuie sa explorezi si alte penisuri si el alte pasarici

| sofisis a răspuns:

Odata facut pasul cu mutatul, nu ai cum sa vrei sa locuiesti iar separat dar sa continui relatia.
\Vrei sa locuiesti singura, te desparti.
Oricum sa stii ca starile astea sunt normale. Nu ai cum sa nu te saturi in anumite momente de cel cu care locuiesti. Tind sa cred ca poate petreceti prea mult timp impreuna. Pentru ca daca v-ati vedea doar cateva ore seara dupa scoala/munca, iti zic eu ca nu te-ai mai satura chiar atat de mult.
Daca totusi va evdeti asa, cateva ore pe zi si totusi pentru tine chiar si alea sunt prea mult...e intr-adevar o problema. Posibil ca locuitul impreuna sa te cam suceasca de la relatie.
Oricum, NU parintii lui sau ai tai traiesc cu el ci tu. Nu mai merge, asta e.ii spui si iti vezi de viata ta.
Dar sa stii ca poti incerca sa vorbesti cu el, sa mai iesi cu prietenele, sa faceti lucruri separat.
Gandeste-te bine oricum inainte sa iei decizii. S-ar putea sa fie doar monotonia sau criza specifica de dupa 3 ani de relatie. Toate relatiile trec prin ea. Unele se incheie, altele din contra. daca supravietuiesc..devin mult mai solide.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O pauza inseamna intotdeauna sfarsitul unei relatii de adulti. Pauzele merg la pusti de 17 ani, care sunt schimbatori si nu au planuri serioase. Insa voi sunteti adulti, v-ati mutat impreuna sa vedeti daca merge relatia si ea nu merge. Nu are rost sa te gandesti la gura lumii, este viata ta si ai una singura. Cand vei gasi barbatul potrivit, vei suferi daca trebuie sa dormi o noapte fara el, iar ideea de a te muta ti se va parea o adevarata tragedie. barbatul pe care il iubesti este acela cu care vrei sa adormi si sa te trezesti si pentru care ai face sacrificii serioase numai sa nu fi despartita de el. Tu ai dubii fiindca pur si simplu relatia nu merge. probabil nu e vina nimanui, unii oameni nu sunt compatibili. te tine langa el obisnuinta si frica de gura lumii, dar astea nu sunt motive sa stai o viata cu un om.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Samira, tu esti? Nici acum nu l-ai dat afara pe puturos?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru anonim_4396):

Aia NU are tupeu sa il scoata afara

| raluk27 a răspuns:

Si iata de ce nu e bine sa te muti impreuna...
Vorbeste cu el la modul foarte direct. Ii spui ca in relatia voastra a intervenit obisnuinta si ca ai nevoie de o perioada in care sa locuiti separat, pentru a reflecta asupra relatiei si asupra unui potential viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

D-aia zic, eram si eu ironic...

| Emilian65 a răspuns:

Daca vrei sa locuiesti separat de omul cu care ai trait impreuna un an de zile, inseamna ca ti-ai gasit un alt iubit cu care vrei sa traiesti in continuare.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Barbatii uita sa mai fie barbati, sunteti deja in comfort zone, iar tu prin actiunea de separare periodica vrei sa aduci ceva nou, o tensiune de dor.
Tin sa te anunt ca da, desigur, va fi misto sa stati separati, sa va vedeti mai rar si el sa-si dea seama de ce a pierdut sa vina magulitor la tine, bla, bla. Dar gandeste-te : Cand o sa fiti casatoriti nu o sa stati ca doi adolescenti, va fi exact ce e acum, acelasi comfort zone, doar cu greutati financiare, copii, etc, etc. Cauta-ti un barbat demn de tine, probabil o fata mai plictisita l-ar accepta.

| bombonica22 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Peste tot zici aceleasi lucruri, nu te-ai plictisit? Presupun ca iti dai pe laba toata ziua si esti un urat sechestrat in casa si doar visezi la asa ceva fiindca nu te vrea niciuna, altfel nu ai sta toata ziua pe TPU.

| peperonies a răspuns:

Nu te speria. asa sunt femeile. doar au impresia ca stiu ce vor dar de fapt habar nu au.