1. Pozitia calaretului el complet intins pe spate tu deasupra lui, asta face ca burta baiatului sa se aplatizeze iar a ta nu mai conteaza.
2. Doggy style pentru simplul motiv ca pelvisul e impins in spate stii si tu cum iar barbatul poate la fel sa penetreze mai usor
3. Sunt convins ca se poate si in pozitia misionarului conteaza insa cat de mult iti poti indoi picioarele catre piept iar el cat de bine se descurca in acea pozitie, daca are si picioarele mai groase etc, depinde aici mult de dinamica corpului insa imposibil nu e chiar daca e mai dificila pozitia asta pentru plinuti.
Nu poti face arta daca nu stapanesti abc-ul atat de necesar. Asadar, incepeti clasic.
Clasic nu prea ne-ar ajuta. Si de incercat nu as putea incerca pentru ca ar fi prima oara si nu vreau sa o dau in bara. vreau sa decurga normal si nu stanjenitor..pentru ca, desi suna amuzant, ne cam `lovim` intre noi .
Amuzant sau nu, clasic ne am lovim burtica`n burtica si nu merge. E prima oara si nu as vrea sa o dau in bara..sa devina stanjenitor
Lumina stinsa.
In al doilea rand asta e farmecul. A face prima data, inseama ca va veti modela, nu va tr un abecedar.
Sfat: Pune-i piciorul peste umarul lui
Pozitia misionarului, tu deasupra si capra, alte pozitii sa nu va incomodeze nu stiu.
Pe net gasesti manuale cu pozitiile optime pentru ca o copulatie sa dea satisfactie si nu temeri sau de ai curaj, la o biblioteca publica.
Deasupra? E cel mai NEindicat..sunt grea si eu atat cat si el...
Am cerut seriozitate, daca PUTEAM sa dau burta jos o faceam, stai linistit.
1.3 ar fi ceva
dar 2 nu cred..sunt da destul de grea chiar daca nu ma las cu toata greutatea.
Oricum iti dau funda pentru ca cel putin 3 exemple ai dat
Multumim.
Din poza nu arati asa de grea, dar na in poza nu se vede burtica, cred ca la 1 te referi de fapt ca nu prea, daca spuneai de lasat cu greutatea pe el. Da, depinde de greutate insa in jurul a 80 85 kg de exemplu nu e o problema.
Si crezi ca eu nu sunt serios? am ajutat multe persoane sa dea burta jos si toti au reusit. cat timp nu suferi de o boala ca sa te impiedice (glandulare sau ce alte boli or exista) poti sa o dai jos. toti la sala care vin la mine cu problema asta in 3-5 luni au slabit, tu ce scuza ai? daca altii pot tu de ce nu?