Ideea e ca pe mine părinții încă nu ma lasă sa merg cu el și sa stau așa peste noapte, au o gândire mai nașpa. dar dacă avem ceva de făcut o facem oriunde. Inițial n a vrut sa meargă la mare, dar după a văzut ca toată lumea merge și i-a propus un prieten și și a dorit sa meargă ca n a fost niciodată. Însă am o presimțire nașpa așa ptc ăla cu care merge e cam gagicar și aproape toți baietii de pe aici pe care ii știu si au fost la mare pana acum, au făcut multe prostii pe acolo
nu vreau sa ii interzic sa meargă, nu vreau sa fiu genul ăla de iubita, dar nu pot sa ma prefac ca nu ma deranjează. Mi e sa nu fie influențat de ăla la băutura sau ceva de genu, oricum dacă face vreo greșeala care ar putea sa ne strice relația însemna ca nu m-a iubit, dar nu știu. ma stresează… când a văzut ca ma deranjează a zis ca nu mai merge dacă ma simt mai bine, dar am insistat sa meargă ptc știu ca l-ar face fericit sa se mai plimbe și el mai ales ca lucrează mult și la mare chiar n a fost.
Dacă sunteți cuplu, dacă unul dintre cei doi, profită că celălalt nu poate merge, înseamnă că are o altă relație paralelă cu prima și se duce la o întâlnire amoroasă!
Intr un fel știu ca am și eu o problema. ptc ma gândesc cam la ce mai rău și nu știu. de la o faza din copilărie(din cauza tatălui meu in care aveam cea mai mare încredere si caruia ii purtam o grămada de respect)am ajuns sa cred ca toți baietii inseala și e greșit. știu prea bine
Mmmm,daca ar fi vrut să te insele, ar fi făcut-o oricum, dar daca el a simpatizat cu suferința ta și nu voia să meargă la mare, nu știu, posibil sa nu existe nimic și totul sa fie doar o exagerare in capul tau, doar zic
Într-adevăr, traumele din copilărie sunt destul de nașpa.
Mă gândesc că e prima ta relație și de asta te comporți așa.Stai chill, când în lucru e sa se întâmple, se întâmplă oricum, iar daca nu s-a întâmplat, cel mai sigur chiar tine la tine.
Nu e prima relație, dar e prima relație serioasă. Știu ca intr-un fel dacă avea de făcut ceva o putea face și pe aici și când mergea in cluburi, doar ca îmi e greu sa mi controlez emoțiile. E ciudat, probabil am anxietate nu știu sigur. Când eram mică țin minte cum nu credeam ca un bărbat e in stare sa însele, îmi amintesc ca tata era persoana mea preferata si îl iubeam extrem de mult… pana am dedus eu din certurile lor când credeau ca eu dorm… ca a înșelat o uneori mi-e greu si sa vorbesc cu alții ptc mulți nu înțeleg si cred ca sunt eu nebuna când am gânduri de astea.
Merge iubitul meu la mare cu un prieten, n a fost nicidoata la mare pana acum și își dorea sa meargă, însă pe mine nu ma lasă părinții, astfel am fi mers împreuna. însă ma deranjează, el a zis ca nu mai merge dacă ma deranjează așa tare, însă nu vreau sa i stric eu distracția și sa-l țin acasă. Nu vreau sa fiu egoista și din cauza ca nu am eu încredere sa nu l las sa se ducă.
Din modul in care ai zis-o parca vorbesti de un copil, tu fiind mama.
De acord cu Hyperion7.
Nu stiu cum mai e acum prin Costinesti, dar "pe vremea mea", nici nu trebuia sa ajungi in club ca sa te lipesti de ceva. Era suficiet sa te invarti putin seara pe faleza. Dar oricum, o mica aventura la mare nu se pune la CV. Asa ca, lasa omul sa mearga, ar fi pacat sa te opui, mai ales ca n-a mai fost. Doar nu-l suna dupa 10 seara si inainte de 10 dimineata si totul va fi OK.
Oricum e greșit ceea ce face, măcar când vine trimite-l la doctor să nu aibă BTS!
O persoana care iubește nu face chestii de genu eu nu ma opun dat chestiile de genu nu trebuie sa le accepți
Am fi mers împreuna, dar pe mine nu ma lasă parintiii
Nu-mi propun sa te cobor de pe norisorii tai, asa ca, da, ai dreptate.
Indiferent câte scuze îi cauți e un mare p...c. Nu profiți de faptul că nu poți pleca de acasă, fiind probabil minoră ca să își facă de cap. Ori te iubește ori te vrea doar pentru că ești virgină!
Nu ii caut scuze, omul mi-a zis ca dacă ma deranjează și nu ma simt eu bine nu se mai duce, a insistat cu chestia asta de 2 ori însă nu vreau eu sa ii interzic nimic. ptc dacă as fi avut și eu o prietena cu care sa merg nu mi-ar fi plăcut sa mi interzică el sa nu merg
Ce anume se intampla prin cluburi? Sa nu zici ca au ajuns cluburile bordeluri
Si daca si-o trage si el cu una pe acolo cei? Doar nu eu luao aia cu ea acasa, o sa vina tio mai trage si tie si aia e.
SAr trebuie sa te bucuri daca femeile s-ar da la barbatul tau, aia arata ca ai un barbat atragator nu?
Ce probleme mai au unia, sta mita in coada.Nu esti nevasta lui, nu locuiti impreuna, asa ca nu vad atita ingrijorare.Ba dimpotriva, e bun sa-l lasi, sa mearga singur, o sa vezi ce face, stii daca pe viitor ramai cu el sau nu.
La fel si el, o sa vada si alte femei cum sunt, poate compara cu ce stii tu, sau cum esti tu, asa va stii mai bine in viitor cu cine sa se ioncurce pentru o relatie mai serioasa gen casatorie.
Asa sta cu una, stie numa pe aia, cand da de alta mai buna stai ca divorteaza deci este nevoie ca barbatul si femeia sa aiba si alte experiente cu alti parteneri, asa stie mai bine ce vrea ca partener de viata.
Bine nu sa faca asta cit este cu tine, dar daca merge singur, pentru c a tu asa vrei, acolo apare una care trage de el, vrei sa lase femeia nefacuta? Ce o sa gindeasca acea femei ce trage de barbat si ala nu vrea?
Zii si tu,. ce ai gindi tu? O sa spui uite si ala ce prost, sau poate n-are cu ce asa ca omu trei sa-i arate sa-i dea, sa vada aia ca totu e ok si sa fier si ea multumita.
Asta înseamnă că ai o gândire toxica, prin simplu fapt ca nu ai încredere în cel de lângă tine.
Dacă vrea sa te înșele, te inseala și cu tine de mana, simplu.
Iubitul meu poate sa meargă singur și 3 săptămâni în alta țară, asta nu înseamnă că o să mă crizez că aoleu ma inseala și dacă ajunge într-un final sa facă asta înseamnă că nu m-a meritat de la bun început și ca a fost doar o pierdere de timp.
Și când iubești pe cineva nu îl privezi de la lucrurile care ii plac, doar pentru ca are o relație, dacă te iubește știe foarte bine ce este corect și ce este greșit să facă.
Pai eu îl las sa se ducă, nu i am interzis asta, n as putea. însă mi e puțin frica
Nu are de ce să îți fie frica, dacă te iubește nu o sa facă nimic ce o sa te supere sau o sa te înșele.
Și doar folosesteti intuitia feminina dacă simți că ascunde ceva după călătorie.
Ideea e ca eu sunt paranoia rău tot timpul problema e ca mereu ma gândesc la ce e mai rău
Eu cred ca trebuie doar sa ai mai multa încredere în tine, sa vezi lucrurile într-un mod mai optimist.
Daca iti pasa de partenerul tau in primul rand nu mergi fara el, mai ales in asemenea locuri.
Inseamna ca nu ai incredere in iubitul/iubita ta si ar trebui sa te gandesti de ce, si de unde vin sentimenele astea din partea ta.
Nimeni nu trebuie sa iti ceara voie sa il "lasi" la mare.
Daca nu aveti incredere unul in altul relatia nu va merge.